Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ataga30

o co chodzi...

Polecane posty

Gość ataga30

Nie mam okresu od 58 dni, robiłam test ciążowy 2 tyg temu. czy to możliwe że wyszedł źle? Czy ktoś miał błąd na teście- ujemny wynik - a był w ciąży?? Dodam tylko że od 3 dni bolą mnie piersi tak jak mięśnie po wysiłku fizycznym poza tym zero objawów, no może większy apetyt... kapastrofa po prostu...doradźcie...

który to byłby tydzien ciazy? po jakim czasie robiłas test? test mógl sie pomylić jeśli robiony był za wczesnie

Gość mam to samooo
40 ktorys dc, nie mam okresu, lekko mnie zaczely bolec sutki, i mam sluz. Test - negatywny

staram się o dziecko więc to może być każdy tydzień ciąży tak naprawde.... jestem ciekawa czy testy się mylą. jeśli bolesność biustu jest objawem ciąży to pojawiła się około 10 dni po zrobieniu testu. Ja też mam cały czas śluz ale to ponoć normalne nawet w ciąży...

Gość mam to samooo
a masz jeszcze jakies objawy?? bo ja nie, tylko ten sluz. My tez sie staramy o dzidziusia, ale nie chce sie znowu rozczarowac, ze nie wyszlo.Na przyszly tydzien pojde do lekarza.

a normalnie masz regularne cykle? mozliwe ze jestes w ciaży ale ze test zrobilas za wcześnie. stężenie hcg mogło byc tak niskie że test nie zareagował. w tą strone(ciaza a mimo to brak 2 kresek) testy się czasami mylą(bardzo rzadko ale zawsze).

okresy mam mało regularne i dlatego nie mam za wielkiej nadzieji ale jednak tak długiego cyklu jeszcze nie miałam, ja się staram od roku i też nie chcę się rozczarować... Nie wiem jakie jeszcze rzeczy zalicza się do objawów, ponoć każda ma inne, drażliwość, wzdęty brzuch, zmęczenie.. mam to wszystko ale pogoda pewnie robi swoje więc nie mam nadzieji że to \"to\"...

jakiś czas temu miałam duyżo śluzu, najczęściej białego i gęstego ale od jakiegoś tygodnia tylko czasami, troszkę;)

Gość mam to samooo
Mam dokladnie tak jak ty, cykle nie zbyt regularne, ale tak dlugo tez jeszcze nie mialam. 🌻

Gość OlkaFasolkaaa
Moja kuzynka robila dwa testy i wyszly negatywnie, pozniej sie okazalo, ze jest w ciazy.Podobno przeziebienie wplynelo na sfalszowanie wyniku.

kurcze to daje nadzieję, zwłaszcza że mam alergię jak byk;) no i coraz bardziej bolą mnie piersi i są nabrzmiałe...;) Jak myślicie czy w ciąży jest wskazane czy zabronione jezdżenie na rowerze? No i 5 godz podróż autem? to tak poza tematem ale zciekawośći

agatka30 ale jesteś w końcu w tej ciąży czy tak sobie gdybasz :) zrób może teścik :)

faktycznie test robiony za wczesnie nie pokaze ciazy. zmierz sobie rano temperaturę, koniecznie przed wstaniem z łózka i najlepiej w pochwie lub pod językiem. jesli będzie wysoka, tzn. blisko 37,0 to są duze szanse na ciązę. mnie piersi bolały juz przed terminem @, i nie przestały do 6 tyg( niestety to był koniec mojej ciazy juz :( ). oprócz tego mialam mdłości, ale nie kazdy ma więc sie nie sugeruj. a co do śluzu, to jak nie byłam w ciązy zawsze przed @ miałam taki biały, a w ciązy sucho, lub tez biały ale bardzo malutko.

a jezdzic na rowerze się nie powinno ale tylko ze wzgledu na ryzyko upadku ( oczywiście jesli ciaza jest zagrozona to nie powinno sie wcale jezdzic, ani uprawiać innych sportów). a podróz samochodem jest ok, tylko rób przerwy na rozprostowanie kości.

Fruti robiłam test ale wyszedł - , to było około 2 tyg temu. A cała reszta poza testem wskazuje na +, no chyba że to moja wyobraźnia... zrobię drugi ale za jakiś czas;) na razie mam wizyte u lekarza 25 kwietnia i zobaczymy co powie, albo mi wyregul;uje dawno nieobecny okres albo mi potwierdzi ciążę o czym marzę;)

Gość a ja polecam
nie rozumiem dlaczego po prosu nie zrobisz testu jezeli tak dlugo nie masz miesiaczki wyjdzie Ci na bank lec do apteki zrob i po sprawie ogolnie to podziwiam za cierpliwosc bo ja bym zbzikowala