Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia100

pomocy!!!!!!!!

Polecane posty

czesc.mam pytanko... jakby ginekolog po badaniu ginekologicznym stwierdzil ciaze to by dal recepte na tabletki antykoncepcyjne?

Gość a po jaką wtedy
tabletki potrzebne? zwariowałaś?

no tak ja ostatnio byla u ginekologa i dal mi recepte na pigulki i sie boje ze moze jestem w ciazy a on dal mi recepte na pigulki... lekarz badal mnie... to chyba wszystko jest ok skoro mi dal recete na pigulki???? jak myslicie???

gosia... jaka ty jestes... głupia jednak. jak Boga kocham. to kurwa idz jeszcze raz do lekarza ja cie nie rozumiem! robisz z siebie na tym forum jakas idiotke!

Gość bmwmwmw
zrob sobie test i problem z glowy..

Gość furoseptka
istnieje możliwość,że proste badanie lekarskie nie wykryje wczesnej ciaży, poczekaj na okres, wtedy powinno sie rozpoczynać branie tabletek

Gość gosia 100
ale ja caly czas biore tabletki.i juz 2 razy mialam okres a ja sie nadal boje ze jestem w ciazy ostatnio mi sie nawet uroilo ze lekarz powiedzial ze jest pani w 6 tyg.ciazy.ale to chyba urojenie bo tak nie powirdzial zreszta nic nie mowil tylko wykonal cytologie i dal mi kolejna recepte na tabletki-microgynon 21 nawet robilam sobie test z krwi po 4 tygodniach od wspolzycia i wyszedl ponizej 1. jak mam o tym nie myslec? pomozcie!!! czy ja jestem jakas chora???? ze sobie cos zawsze wmawial?????

Gość 1111asia1111
ranyyyyyy znowu to samo???????!!!!!!!!!! idz sie lecz