Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniusia608

wielka miłośc

Polecane posty

Gość aniusia608

Czy piosenka wielka milośc krajewskiego, pasuje aby zatanczyć walca angielskiego, jko pierwszy taniec

Gość zdenerwowana głupotą
dziewczynko, forum dla wielbicielek atomówek jest gdzie indziej. nie zaśmiecaj tego miejsca.

Gość aniusia608
jestes zasdrosna

Gość I co jeszcze dziewczynko
Zawsze rozśmieszały mnie takie twory, jak ty, które wszystko sprowadzają do zazdrości. A może to ty jesteś zazdrosna, dziewczynko?

Gość jeju ludzie weźcie się
uspokujcie. Dziewczyna się o coś pyta to jej odpowiedzcie. Swoją drogą to prawda, wszystko sporowadza się do zazdrości. Nie ważne kto coś powie zaraz jest odp JESTEŚ ZAZDROSNA...

pasuje. ta piosenka towarzyszy mi i mojemu kochanemu od początku naszej znajomośći,wiele lat dlatego ją wybraliśmy...:)wiele wspomnień, wspólnych wyjazdów .Uważam że powinno sie wybierać taką piosenke która nam sie dobrze kojarzy nie takie tylko dlatego bo są ładne i wszyscy je biorą...

dziewczyna zadała normalne pytanie a dostała pięć głupich odpowiedzi nie na temat od sfrustrowanych wariatek. Ludzie to nie jest trudne czytać ze zrozumieniem !!!!!!!!! Tego się w szkole podstawowej uczy !!!!!!!!! A piosenka jak najbardziej pasuje, jeżeli Wam się podoba i chcecie ją wybrać to nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość do zdenerwowana głupotą
...chyba swoją głupotą jesteś zdenerwowana bo to ty wykazałaś się głupotą od razu jadąc po kimś. Normalne pytanie. Mi akurat ta piosenka się bardzo podoba i napewno będzie u mnie jako pierwszy taniec:-)

Gość a tak w ogóle
czy ktoś ma tą piosenkę na MP3? Strasznie mi sie podoba a nie mam jej.

Gość Di krytykujących
"zdenerwowana głupotą" - żadna z was nie zadała sobie trudu by sprawdzić, skąd wzięła się odpowiedź zdenerwowanej. Natomiast najechałyście na nią, jak stado ujadających psów. Otóż aniusia608 założyła w tym samym czasie kilkanaście topików zadając niemal to samo pytanie, zamiast poszukać odpowiedzi na nie, które na tym forum pojawiały się kilkakrotnie. Wrzućcie na luz, jadaczki, i myślcie, zamiast obrażać osobę, która ma rację.

Gość savia99
To ja może odpowiem na pytanie założycielki topiku:D A więc "Wielka miłość" to piękna piosenka,jak najbardziej nadaje się na pierwszy taniec,ale nie próbujcie do tego tańczyć walca angielskiego!Piosenka jest na 4,a walc na 3,będzie katastrofa;) Pozdrawiam!