Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terazami

Lista SAHINDLERA...

Polecane posty

Gość terazami

Alem sie spłakałam oglądałm Liste Shindlera, wcześniej nie miałam okazji, jejku w prozie zycia nasze problemy sa maluczkie do tych co tamci ludzie musieli doznać. Wiem wielu mnie zaraz skrytykuje ale mam to w nosie, ten film własnie dal mi wiele do myslenia. Żyję moge smiało wygłaszać swoje poglady a przede wszstkim istnieję i to jest najwazniejsze. Warto brac przykład z takich Wielkich ludzi jak Oskar Shindler ale owszem zaraz ktos po mnie pojedzie na maxa ale naprawe mam to gdzieś.... Tak mało jest wsród nas ludzi bezinteresownych, ludzi dobrych którzy poprostu daja coś bez żadnego odwzajemnienia. A szkoda ............

Gość Ja też płakałam

Gość terazami
Moja znajoma kiedy jej nie odpisywałam na gg pytając się co robię a ja odp że ogladam ten film i że płacze i wogóle jestem wstrząśnięta ona mi na to że to wogóle ją nie wzrusza, cholercia to ja chyba jestem sprawna inaczej bo ryczałam jak bóbr na tym filmie.....

Gość zlota brama
The Passion of the Christ----->>> zawsze placze

Gość ja tez plakalam
tak samo jak na Pianiscie. i chyba plakalam tez nad glupota okrucienstwem itp. Niemcow.. jak oni mogli;/

Gość miłośnik kina
Też lubię Pasję. Kawał niezłego kina gore.

Gość ONR
Film antypolski... Nie razi was , że czesc hitlerowcow mowi plynna polszczyzna ?

Gość kogo do kufy nędzy
Lista Schindlera!

powiem ci w tajemnicy ze ...... statystowalam w tym filmie, gralam zydowskie dziecko jak pozniej..pare lat pozniej zobaczylam ten film to ryczalam jak diabli i zrozumialam kilka waznych rzeczy bardzo poruszajacy film....na palnie z tego co pamietam to czulo sie atmosfere ze uczestniczy sie w czyms wielkim, ale tak naprawde dotarlo to do mnie kilka lat pozniej