Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Albatros_Biały

Ścisnęła mi penisa

Polecane posty

Pukałem laskę a ta gdy dochodziłem nagle go tak ścisnęła że nie mogłem go wyciągnąć. Dopiero mały masaż łechtaczki pomógł. Co to mogło być Orgazm nie z tej ziemi czy jakiś stres

Gość ciesz się że miałeś
co wyjmować:classic_cool: :D

Gość pochwica
ciesz się, ze wyjąłes bo często trzeba dzwonić po lekarza :p

Zakonnica to raczej nie była już ją nie jeden grzmocił ja ją tylko poprawiałem. Może za ostro ją jechałem a mam dość dużego wnikałem całym. Na drugi raz podam jej do ustnie

Gość ANIA5678
moja sasiadka sie kiedys tak zaklinowala z chlopakiem czy kim tam.. w kazdym razie wynosili ich w jakies dziwnej pozycji sanitariusze. przykryci tylko kocem :) niezapomniany widok :) wszyscy wlacznie z lekarzem bardzo sie smiali :)

Gość zakonnica w przebraniu
Albatros>>miałam na myśli to że to ja jestem zakonnicą:D:D

Gość ja nie moge
dobrze że to się gorzej nie skończyło

Aaaa to mało istotne zakonnic też kobieta i Ciebie bym rysnął hehehe. A z tą twoja sąsiadką to dobre mnie to ominęło bo dobry mam korzeń

Gość rewiosz
Byłem sobie u dziewuchy,kochaliśmy się i żyrandol mi na żyć spod i się przkonołem żem szczęciorz.Haha szczęsciorz zaczeli my się śmioć ,żyrandol Ci na tyłek spod a Ty się cieszysz.?Ano pedzioł Antek ciesze się cieszę bo minute wcześniej jo tam głowe mioł.

A tak na marginesie to po tym ścisku miałem jeszcze raz ochotę ją przelecieć i zobaczyć czy jest z nią coś nie tak czy może zemną bo przyznam że zdziwiło mnie to zjawisko i chyba w przyszłości będę musiał zaryzykować i zrobić to jeszcze raz mocniej i dokładniej.

Gość fikołek33
Kiedyś dawno była taka akcja, ze dziewczyna z nudów wsadziła sobie kutasa swojego wilczura i też dostała ścisku pochwy. Przyjechało pogotowie, a lekarz dusząc się ze smiechu mówi do ojca dziewczyny "Trzymaj pan zięcia za pysk bo mnie ugryzie". Autentyk!

Gość fiołek nie zmyśla
Moja nauczycielka od j.polskiego tak sie właśnie złączyła ze swoim bernardynem.Pies rypał ją systematycznie,ale któregos razy zląkł się,bo mąz tej kobiety wszedł do domu podczas kopulacji. I tez ich pogotowie wynosiło na noszach:D Od tamtej pory nauczycielka miała i ma ksywke....suka wilczura:D:D

Gość fiołek nie zmyśla
To się nazywa zoofilia. I tacy ludzie sa na świcie. Kurcze,tylko,że ta nauczycielka nadal pracuję w licemu do którego chodziłam.Nikt nie patrzy na to,że wszyscy wiedzą,że ona rypie się z psem:O

Eh, dzieci.,... W szkole to trzeba było uważać na lekcjach, a nie walić konia pod ławką:O Pies się nie może \"zaklinować\", bo nie ma takiej fizjologicznej możliwości. Czym on się klinuje? Haki jakieś ma? A może przyssawki??? Rygle zakłada?:O Prawdą jest, że w niesprzyjających warunkach, kiedy coś np. przerywa kopulację, to suka, czyli samica psa fizjologicznie dostaje skurczu mieśni pochwy, bardzo silnego i w ten sposób utrudnia wydostanie się psu. I jest to uzasadnione biologicznie, tak samo mają dzikie zwierzeta, bo w trudnych warunkach zwiększa się szansa na zapłodnienie samicy. Ale kobieta nie ma takiej możliwości, żeby zczepić się z psem:O A takie bajki i dowcipy rozpowszechniają gimnazjaliści💤 Gdybyście kiedykolwiek zajrzeli do jakiejś książki od fizjologii tudzież anatomii, to może byście przestali opowiadać takie bzdury bo to juz nudne jest.

jestem deską przegrałam życie >>>> to byl piekny wyklad :D brawo 🖐️

Hmm Padlo cos o zoofilii wiec opowiem historyjke z zycia wzieta ale nie na temat Klientka zamowila u mnie komputer. Ustalilismy co i jak i zabralem sie za skladanie. Umowieni na odbior bylismy na kilka dni pozniej bo czesci musialy mi zjechac z hurtowni... W kazdym badz razie zjechaly troche wczesniej i ze dwa dzionki komp sobie spokojnie stal na lawie podlaczony i sie testowal:)) Przyszedl sasiad i grzebal w necie. Dwie godziny pozniej laska miala przyjechac go odebrac. Dziewczyna 21 lat:D:D No i sasiad przestal grzebac w necie na tym kompie i zawinal sie do domu... w miedzy czasie jeszcze cos tam gadal o zoofiles. No ale mniejsza z tym. Laska przyjezdza, rozlicza (przyjechala z mlodszym bratem - jakies 13 lat chlopak). W koncu jak wlaczylem i pokazalem ze to nie puste pudlo to sie spytala czy tu jest internet i czy moze przy okazji skozystac. - jasne ze mozesz. No i dwuklik na internet explorer, a tu na stronie startowej od razu gola laska z konskim fiutem w dupie. Wrazenia bezcenne:D:D:D:D Takiego wyrazu zmieszania na twarzy laski i zaciekawienia na pysku brata dawno nie widzialem:D:D:D

Gość Damski Krawiec
Jestem deską - jak nie widziałeś psiego członka, to wyguglaj sobie "dog_penis" i zobaczysz co powoduje "zczepienie" Członek psa, na skutek ewolucji jest skonstruowany tak, by wszystkie szczenięta w miocie miały jednego ojca. Pies i suka po kopulacji pozostają "zczepione" genitaliami i próba rozłączenia ich powoduje skowyt bólu. Dzieje się tak, gdyż z obydwu boków psiego narządu nabrzmiewanją krwią dwa kuliste wybrzuszenia, blokując go w pochwie. Trwa ten stan kilkanaście minut, co wystarczy by plemniki zapłodniły wszystkie komórki jajowe. Duży pies = duży problem, uważajcie, suki - zoofilki!

Gość Ewlina
Do deski .Historia o kobiecie z psem jest na serio.

Gość Ewlina
Było to w Lidzbarku Warmińskim jakieś 8 lat temu właśnie 17 letnia laska mając psa w domu rasy dog podczas nieobecności rodziców miała z nim stosunki i pewnego dnia wrócił jej ojciec niespodziewanie.Ona mając w sobie jego wielkiego penisa przestraszyła się przez co zacisnęła się jej szparka i pies nie mógł go wyciągnąć .I tak wpadła na sexie ze swoim psem.Sanitariusze wynosząc na noszach ich dwoje kazali właśnie jej ojcu trzymać za pysk jej chłopaka ażeby nie ugryzł.to jest na serio nawet gazety o tym pisały. Koleżanka miała matkę pielęgniarkę w tym szpitalu gdzie rozłączali tą laskę z psem i jak słyszała z rozmowy z kobietami to była zaskoczona na widok jego wielkiego członka kiedy wyciągnął z jej pochwy. Skoro robiła to wiele razy to było jej dobrze i wiedziała ze z psem nie zajdzie w ciążę.

Gość zal mi was
Wy to kurwa nie macie robić downy jebane tylko takie pierdoły pisać.Pewnie większość tu z was jest z psiego nasienia ,bo szczekacie jak skurwysyn.

Gość siejka
kurwa... ale żeby z psem? zayebalabym takiego kogoś.. ja kiedyś w jakiejś gazecie czytałam, że upośledzony facet gwałcił kury :(

Gość to autentyk
moj kolega opowiadal mi jakis czas temu ze w jego miejscowosci ten przypadek zdarzyl sie ksiedzu z parafii z jakas laska.. na drzwiach ich wynosili.... to dopiero wtopa

Gość gość
Uhhhhahhhhhhh