Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry drink

jeszcze raz o przyjaźni?

Polecane posty

Gość dobry drink

Witajcie:) Ciekawi mnie czym dla was jest prawdziwa przyjaźń? Czy macie prawdziwych przyjaciół?

Gość dobry drink
nikt nie umie sprecyzować tego terminu? Naprawdę interesuje mnie to jak się na to zapatrujecie

Gość ja mam przyjaciółkę
ale trudno dzisiaj o prawdziwych przyjaciół. mam jedną sprawdzoną, wieloletnią. nigdy się na niej nie zawiodłam, chociaż nieraz mówiłyśmy sobie przykre słowa. ta przyjaźń przetrwała wiele lat. kiedyś miałam wiele pseudo przyjaciółek, ta została dotąd.

Gość bleblealvuyyy
Ja mam jedna i jedyna przyjaciolke, z ktora znamy sie od czasow piaskownicy:) jest swietnie, kochamy sie jak rodzina... Zawsze moglam wyplakac sie jej w rekaw, jak zaszla taka potrzeba, a nieraz smialysmy sie do 4 rano gadajac. Nigdy nie zawiodla mnie w jakis perfidny sposob... Wiadomo, sprzeczki i ostra polemika sie zdarzaja do dzis, ale i tak sie b. kochamy. Mam jeszcze 2 bardzo dobre przyjaciolki, ale i tak 100000000000000000000 osob nie zastapi mi Pauli! KC!:*

Gość a co z
przyjaźnią między chłopakiem a kobietą??

Gość ja sie z chłopakiem przyjażnię
mija juz 16 lat odkąd sie znamy

Gość dzis juz nie istnieje
takie cos jak przyjazn. Trudno tez mowic o prawdziwej milosci. Dzis licza sie tylko pieniadze, seks i dazenie do sukcesu... przykre