Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna kocicaa

Pragnę młodszego

Polecane posty

Gość gość
Pewnie co drugi sąsiad poznał by ją tylko po cipce.

Gość gość
Sam pewnie już miales sperme co drugiego faceta z osiedla w pysku i nawet o tym nie wiesz. Żal mi ciebie.

Gość gość
no comments :) teraz, widzisz o biale obok?? to sie sciana nazywa p*****lnij kilka razy dobrze z banki moze zrozumiesz dlaczego nie chcemy chlopczykow :) idz na basen dziecko w koncu wakacje masz

Gość gość
O to z zonka to chyba twój czuły punkt co? Trafiłem. Masz k********a w domu. Ty tu piszesz a ona pewnie ciągnie sąsiadowi.

Gość gość
A ściany mam w sypialni brązowe bo białe już dawno wyszły z mody. Chyba że się mieszka w jakiejś ruderze jak ty.

Gość gość
Mam fajna ksywe dla twojej żony "grypa" bo mieli ja wszyscy.

Gość gość
Gdy miałem 21 lat byłem z kumplami na plaży w Sopocie. Opalaliśmy się. Obok nas tj kilka metrów dalej opalała się ok. 30 letnia kobieta. Była przeciętnej urody ale była zgrabna. W pewnym momencie pokazała na mnie palcem i poprosiła abym posmarował jej plecy olejkiem do opalania. Ja byłem zaskoczony i onieśmielony,ale podszedłem do niej. Nadmieniam, że w tamtym okresie byłem nieśmiały, nie umiałem rozmawiać z dojrzałymi kobietami, nie miałem żadnych doświadczeń seksualnych, ba, nawet wtedy jeszcze nigdy się nie całowałem. Nie umiałem też smarować kobiecie pleców. Robi się to całą dłonią. Ja natomiast robiłem to tak jakby ta kobieta parzyła czyli tylko palcami. Moje ruchy były niezgrabne i nerwowe aby jak najszybciej skończyć. W tym czasie wogóle jej nie zagadałem. Robiłem to w ciszy. Oh, gdyby ta sytuacja miała miejsce kilka lat później...... Nie zachował bym się jak skończona ciota czy pospolity frajer. Gdy wróciłem do kumpli, oni powiedzieli mi, że ona chciała mnie poderwać. Nie wiem. Być może. Jeżeli to prawda to miała pecha bo trafiła na łamagę. Ja w tych sprawach wyrobiłem się dopiero kilka lat później. Nabrałem doświadczenia w kontaktach z płcią przeciwną. Miałem kontakty intymne z dziewczynami, ale nie było wśród nich trzydziestki. To były dziewczyny w przedziale wiekowym 17-20lat.

Gość gość
Mój kumpel gdy miał 23 lata zerwał że swoją 19 letnią dziewczyną i związał się z kobietą o 8 lat starszą. Byłem zdziwiony, ale to jego sprawa. On wtedy zerwał kontakty z naszą paczką. My balowaliśmy nadal, a on szybko się wtedy ożenił. Nikt z naszej paki nie miał starszej od siebie dziewczyny. Wszyscy mieli młodsze. Ja również.

Gość Anonim12369
Jak masz ochotę napisz priv podam maila ( 20lat spory sprzęt :p tak myślę 21cm wzrost 185) Krk

Gość gość
Mam 22 lata i mieszkam w Krakowie, Jestem wysportowany zadbany i myślę ze kulturalny ;) chętnie poznam kobietę która będzie wiedziała czego chce, likegym1@tlen.pl