Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana...

Samobojstwo...???

Polecane posty

Gość zalamana...

Mam problem otoz wyjechalam za granice :\ czego nie chcialam mam dopiero 17 Lat... w Polsce mam chlopaka ktorego kocham.... teraz bylam 2 tygodnie i wlasnie dzis wrocilam ;( ja tak strasznie tesknie za Polska za znajomymi a tu.. moja mama znalazla ,,przyjaciela'' ktory jest dla mnie okropny Normalnie nie chce mi sie zyc!!!!!!

Gość /////
porozmawiaj o tym z mamą powinna cie wysłuchać. Powiedz, że ten jej facet jest dla Ciebie okropny, powiedz dlaczego itd. Porozmawiaj o tym, że chcesz wrócić do kraju. Może zamieszkasz u rodziny?

Gość Enko
Jesteś w ciąży ?

Gość /////
a co ma do tego ciaza ma problem z matka, dlatego tutaj pisze

Gość Enko
Nie chce się słuchać poprostu

Gość 11111111111111111
za rok będziesz pełnoletnia i zrobisz co zechcesz a narazie wytrzymaj :)

Gość zalamana...
Ja z nia rozmawialam ale ona ma to gdzies on wie ze chce wrocic i powiedzial ze jestem nienormalna i mnie wyslal do psychologa!! rozumiecie? A u rodziny bym mogla mieszkac bo jak starsza casami wyjezdzala to siedzialam u nich.Ale co zrobic jak ona nie przepusci.Wiem ze moj zwiazek z tym chlopakiem sie rozwali bo co to milosc na odleglosc?

zrozum też swoją mamę nie masz 3 lat więc nie potrzebujesz idealnego tatusia- a twoja mama też ma prawo do miłosci ty na pewno nie chciałabyś z niej rezygnować tylko dla tego że na przykład twój chłopak nie podobał by sie twojej mamie