Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karmen23

Jedyna dieta , która mnie odchudza...

Polecane posty

to akupunktura. Gdyby ktoś mi to powiedział 2 miesiące temu- zaśmiałabym sie u w twarz!:-O Dowiedziałam sie o niej , kiedy spotkałam koleżankę, której nie widziałam 3 miesiące i była chudsza o 16 kilo i nawet jej nie poznałam. opowiedziała mi o tej metodzie, którą polecił jej lekarz. chętnie opiszę kilka szczegułów, gdyż sama schudłąm juz 14 kilo. pozdrawiam:-)

Gość ktosieńka
prosze o szczegóły

Gość ..zgadzam się..

Gość reklamujesz cos
jedna wielka bzdura

prawda jest taka, że najpierw trzeba wziąśc 10 zabiegów akupunktury. Ośrodki powinny być w mieści, albo lekarz rodzinny poda adres. jeden zabieg to 30 zł, wiec inwestycja to 300 zł. :-(jak powiedziałąm, gdybym nie widziała efektów-nigdy bym nie zainwestowała ciezko zarobionych pieniedzy. akupunktura działą na przysadkę mózgową zatrzymując sygnał głodu, wysyłany do żołądka. Nie chce się jeść!A wręcz trzeba się do jedzenia zmuszać! Dzienny jadłospis i niestety niezmienny to 9-jajko 11-ser kilka plasterków 13-pół piersi z kurczaka na parze z jarzynami 15-10 dag chudej wedliny 17-jabłko, banan 19-kubek barszczu i to wszystko! chudnie się 1 kg na tydzień...niby mało, ale bez efektu jojo i sflaczałej skóry...

Gość g**no prawda
też 2 lata temu miałam pare zabiegów akupunktury, poleciła mi znajoma która po tym schudła..A tu sie okazało że faktycznie sie chudnie, bo w trakcie tych 2 tygodni kiedy ma sie co pare dni zabiegi i masaże trzeba byc na głodówce. Wytrzymałam tydzień, schudłam 6 kilo, po ubraniach nic nie było widac, i wszystko potem wróciło :o ja dziekuje za taka metode, głodówke to sobie moge zrobić za darmo, a kasa poszła w błoto i to sporo tej kasy. Najlepsza dieta to raqcjonalnie sie odżywiac i dużo ćwiczyć. Organizmu nie da się oszukać takimi sztuczkami jak akupunktura, nie twierdzę że to wogóle nie działa, może na niektórych tak, ale nie liczcie na trwałe rezultaty, cudów nie ma 🖐️

wystarczy jesc to co w tym jadlospisie i tak sie schudnie. bez akupunktury. lepiej wydac te 300 zl na fitness club ( spokojnie starczy na 3 miesiace) i gwarantuje ze skora tez nie bedzie sflaczala:P

300 zł. wolę wydać na buty lub ciuszki,kosmetyki, a fitness urządzam sobie w domu. Naprzemienne wchodzenie na stołeczek+ wioślarz+ czasem brzuszki. :)

sorry ale ten dzienny jadłospis do którego ponoć musisz sie zmuszac wcale nie jest taki mały więc zmniejszenie apetytu chyba średnio zadzialało

akupunktura po prostu pomaga nie czuć głodu...nikt przy zdrowych zmysłach nie pociągnie tylko na takim jedzeniu. nie ma czegos takiego jak ataki glodu i wilczy apetyt..:-)

poza tym chciałąm poradzic to co akurat mnie i znajomej pomogło, a o to tu chodzi.. żal mi tych osób które się katują na wodzie tygodniami a potem mają efekt jojo. posiłki nie są małe?wystarczające aby dostarczyć witamin i chudnąć regularnie 1 kg. na tydzień. mysle ze to podejscie zdrowo rozsądkowe...diety cud, tabletki, koktajle- to zmarnowany pieniądz..

Gość ziemnia29
Nie trzeba się katować by efekty były widoczne ja jem wszystko na co mam ochotę w miarę rozsądku oczywiście dużo spędzam czasu aktywnie;) oraz suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekty moim zdaniem lepsze i trwalsze niż po głodówkach !

Gość Karola

Akupunktura trochę mnie przeraża więc ja osobiście wolę jeść zdrowo i wspomagać się suplementacją. Właśnie skończyłam drugi miesiąc kuracji z african mango od Vital Progres a na wadze już -6kg! Także wszystkim, którzy również boją się igieł i bólu polecam african mango 🙂 Naturalne i bezbolesne odchudzanie 🙂

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić  Posiłki różnorodne i zbilansowane. Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234

Gość Agata O

Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudznaie jak Slimunox. Wcześniej te tabletki brała moja siostra - schudła 16 kilo. Teraz ja biorę je drugi miesiąc i już jest 10 kilo mniej