Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaintrygowana

Panowie!!!

Polecane posty

Mam pytanie do Panów, powiedzcie jak to z Wami jest, że macie żony i rodziny, a zamieszczacie ogłoszenia w serwisach randkowych, wpisujecie np. że macie żonę, dwoje dzieci, nie chcecie już więcej dzieci ani nie chcecie zmienić stanu, ale jednak szukacie kobiety na randkę. Nie umiem tego pojąć, czego właściwie oczekujecie, czego szukacie, czy to początek rozpadu Waszego małżeństwa, czy jednorazowy skok w bok???

Gość no pomyśl
chodzi o seks, a czego się spodziewałaś?

Gość bardzo ciekawy temat...
właśnie, po co im to? czy nie zastanawiają się nad tym, że w taki właśnie sposób niszczą rodzinę???:O zero moralności...:O

Gość bo mysla penisami
ale rownie zastanawiajace jest, ze znajduja chetne! po tak szczerych opisach. I cO te panie mysla? na co licza? bo potem mnoza sie topiki na roznych forach: "jestem kochanka zonatego mezczyzny...buuuuu" itp. .......tak jakby ludzie liczyli, ze akurat ONI nie podlegaja banalowi, bo to przeciez takie glupie i banalne....a rodziny cierpia.

Gość no pomyśl
Ja wyznaję zasadę: "zaliczona, odstawiona i hej...." Po czym wracam do żony i dzieci A Wy takie naiwne heheh

do \"no pomyśl\", a czy Ty kiedykolwiek tak naprawdę kochałeś swoją żonę?? Dla mnie kochać kogoś to m.in. okazywać mu szacunek, a jak to jest u ciebie?

świat kręci się wokół seksu... wiadomo, jest kryzys w związku, to lepiej szukać zaspokojenia instynktów gdzie indziej, po co wysilać się i naprawiać relacje z partnerką...?????:O:O:O poza tym to przecież nowe wrażenia...:O:O:O

do \"bardzo ciekawy temat\", tak ale czasem ten skok w bok kończy się zranieniem tej nowo poznanej osoby. Co wtedy faceci czują czy oni cokolwiek czują??

Gość no pomyśl
jakbyś miała taką nadwagę i celulit jak moja żona to byś mnie zrozumiała

nie, oni chyba nic nie czują, krzywdzą swoją rodzinę, tak jak napisałaś często również tę nowo poznaną osobę... jak już zaspokoją swoje prymitywne instynkty, wtedy dumnie puszczają w trąbę kochankę i wracają do żony/partnerki, po to tylko, aby za jakiś czas powtórzyć historię...:O:O:O

Gość no pomyśl
sex, nic więcej

nie wiem może jestem idealistką, ale dla mnie związek z drugą osobą powinien opierać się na szczerości, a skoki w bok prowadzą w przeciwnym kierunku, a poza tym \"no pomyśl\" nawet tych nowo poznanych osób nie szanujesz pisząc \"Ja wyznaję zasadę: \"zaliczona, odstawiona i hej....\"\", nie wiem może się mylę, ale wydaje mi się ze faceci w ogóle nie potrafią kochać

no pomysl--- a czy dla ciebie liczy się cokolwiek w życiu poza seksem? po co ci żona z celulitem i nadwagą, jeśli musisz sobie szukać wrażeń gdzie indziej? trzeba było od razu poszukać sobie fajnej doopy...:O:O:O

Gość no pomyśl
chodzi tylko o seks co mnie obchodzą jej uczucia zaraz po stosunku najlepiej chciałbym zniknąć zresztą kto by taką szanował hehe

Gość zaintrygowana udajesz naiwną
czy naprawde nia jesteś? - kobiety zachowuja sie identycznie uwierz mi wiem co mówie i wiem do czego sa zdolne :)

no pomyśl-- gdybym mogła, to bym cie wykastrowała i to w tak okrutny sposób, że na długo byś mnie popamiętał...😡 :classic_cool:

Gość no pomyśl
możemy się umówić ale tylko jedno spotkanie i bez zobowiązań

bardzo chętnie, przygotuję specjalistyczny sprzęt i możemy się spotkać...:classic_cool:

nie udaje naiwnej, może i jestem naiwna, ale większość kobiet idąc z facetem do łóżka kieruje się uczuciami, a nie jednorazowym seksem, pomyśleliście o tym jak bardzo ranicie te kobiety

\"no pomyśl\", nigdy żadna z twoich jednorazowych znajomych nie zainteresowała cię na tyle że chciałeś spotkać się z nią ponownie?

Panowie nikt nic więcej nie ma do powiedzenia? W kobiecie interesuje was tylko seks i nic więcej???? Naprawdę jesteście tacy nieczuli???

Gość wrrrrrrrrr
zaintrygowana - kobiety niejednokrotnie sa jeszxcze gorsze :o

Gość wrrrrrrrrr
maja chlopakow/narzeczonych/mezow ( i dzieci) a jak postepuja? wyrafinowanie i wyrachowanie puszczaja sie na lewo i prawo :O

Gość wrrrrrrrrr
wg ostatnich badan juz powazny odsetek kobiet zgradza :o zreszta na tym forum mamy piekny obraz kobiet :o

czyli co z tego wynika, że nie można już być w normalnym związku, gdzie obie strony są wobec siebie uczciwe, szanują się i kochają?? W jakich czasach my żyjemy??

Gość wrrrrrrrrr
ciezko znalezc taka osobe, ja za pierwszym razem nie trafilem, co okazalo sie po kilku latach :o :( a teraz ......... nawet nie wiem czy mi sie chce :o jesli chodzi o te sprawy, to niestety zyjemy w przykrych czasach :(