Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewyspana...

Sposób na chrapanie?

Polecane posty

Gość niewyspana...

Witam, mam poważny problem- od niedawna mieszkam z chłopakiem i praktycznie nie przespałam dotad ani jednej całej nocy:( Chłopak strasznie głośno chrapie. Nawet stopery w uszach mi nie pomagają... Czy znacie jaki sposób na to żeby przestał chrapać? Jakieś leki? Krople? Doradźcie mi coś

Gość niewyspana...
proszę...

Gość sosei
uszczypnij go w sutka:D hahahaha

Gość mój chrapie tylko czasem
wtedy dalikatnie ściskam mu nos , dosłownie na sekundke i przestaje.....

Gość wiolaj
wyślij go do laryngologa, może ma krzywa przegrode, jak tak to potrzebny jest zabieg hirurgiczny. Mój mąż po zabiegu nie chrapie wcale a chrapał tak że nasz zwiazek wisiał na wlosku ja mam fobie na punkcie chrapania!!! Teraz jest w nocy cichutko tak że czasami sprawdzam czy wogóle oddycha

Gość ja mam podobnie mój
chłopak chrapie i to strasznie , narazie nie mieszkamy razem ale co bedzie potem...niewiem jak to poźniej wytrzymam bo planujemy wspólna pszyszłość:-0

Gość wiolaj
laryngolog, laryngolog, laryngolog!!!!!! wyslijcie ich do laryngologa!!!!

Gość niewyspana...
Natia-rzeczywiscie z tym spaniem na boku to prawda, ale kurcze nie zawsze pomaga:( chyba namówię go na tego laryngologa dzieki dziewuszki:)

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi tabletki z tej strony: http://sklepok.pl/snoreblock stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.