Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

CZY TO MOZLIWE?

Polecane posty

jestem 6 tyg po cesarskim cieciu i juz dostalam miesiaczki?! no bo jak inaczej nazwac to obfite krwawienie od 3 dni? bylam fakt u lekarza i stwierdzil ze na jego oko to krew miesiaczna. zrobil mi usg przez brzuch i powiedzial ze scianka macicy i jajnikami wszystko w porzadku.przypisal tabletki ale i tak ze mnie leci jak z kranu. moze mialyscie tak?

Gość sewcia
ja co prawda bylam po porodzie naturalmyn ale u mnie sprawa wyladala tak: krwawailam po porodzie ok 3 tygodnie, pozniej przerwa i znowu krwawienie :( polozna stwierdzila ze to caly cas polog, bo krwawienie bylo niewielkie i zoltawe raczej moja kolezanka po cc krwawienie po porodzie srednio obfite, przestala karmic piersia w 4 tygodnie po cc, w 6 tyg dostala mega krwotoku-okres... po miesiacu dokladnie to samo, mega krwotok pocieszam ja ze moze cos sie zmieni, byla u lekarza niby jest wszystko ok ja po sn mialam o wiele lepiej, pod tym wzgledem, leciutkie krwawienie co 30 -33 dni, trwajace 4 dni przed porodem tak dobrze oczywiscie nie mialam a rodzilam 1,5 roku temu mysle ze trzeba to przeczwekac, jezeli za miesiac znowu bedzie mega krwotok to znowu lekarz, wkoncu sa od tego zeby nam pomoc