Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slyszeliscie

75 ciąż w Polsce jest nieplanowanych

Polecane posty

Gość slyszeliscie

wlasnie uslyszalam ze 75% ciąż w Polsce jest nieplanowanych, strach sie bac :(

Gość jaktotak*
Aaaa %, bo w temacie jest 75 ciąż. Juz chciałam spytać kto to tak skrupulatnie policzył ;)

Gość slyszeliscie
hihi no procenty mi zjadlo w temacie :D

Gość w takich warunkach
dziwisz się? moim zdaniem nawet więcej.... tylko skrobanek nie są w stanie, się doniczyć....

Gość u mnie to konkretnie
33,33333333.....%

Gość a ja zaniżam statystyki
bo u mnie 50%. Mam dwoje dzieci w tym jedno nieplanowane, ale teraz kochane. :D

Gość duża przesada
Na pewno nie aż tyle. Poczytajcie sobie forum o macierzyństwie, tam jeden topik ma tysiące wpisów, na których kobiety pragną dziecka.

Gość Rozzestas
to jets demagogia ze strony polityków chcą pokazac ze polki nic nie robią tylko dokonują aborcji... jak to co ostatnio podawali w radio polki lubią sex, nie zabezpieczaja sie i mamy najnizszy odsetek urodzen.. od azu mi krwe trysła do skorni:P z nerwów mamy najniszy odsetek urodzne bo.. w koncu ludzie zaczeli planowac rodzine.. zobaczcie na zwiazki rocznika 1977, 1978 i te wyzej to jest swiadome macierzystwo bo rocznki kobiet ktore dzis maja 40, 50 i wiecej lat to niestety brak antykoncepcji.. i roczniki dzisiejdzych nastolaktow.. po tym jak wyszło pismo comos rok 2001 i pisano o sexie wszem i wobec mamy własnie od orki 2000 wiecej ciaz nastolatek.. bo jest ogolne przyzwolenie na sex, ale nie pomysleleli ze takie małolaty np nie maja kasy na tabsy nie ida kupic prezerwatyw bo sie wdtydza bo sasiadka zobaczy piowie mamie ze one uprawiaja sex i sie wcale niezabepieczaja kiedy politycy przestna sie wtraca w zycie rodizn? 75% niepalnowanyc czyli chodiz im oto ze niby połowa z nich jak nieplanowane to bedzie usuniete..ach ta demagogia polityczna chca pokazac ze w polsce zabija sie dzieci a mamy taki szało te ustawe..i