Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna kicia

Lato się zbliża . Zapraszam załamane dziewczyny ......

Polecane posty

Ja jestem bardzo załamana swoim wyglądem :| Trzeba ruszyć dupsko i przestać się objadać ... bo nie mam zamiaru kolejnego lata spędzić w domu ... no i przydałby się jakiś chłopak, który zamiast moich tłustych bladych pooranych rozstępami boczków dotknie gorącego brązowego gładkiego ciałeczka :]]]] Zapraszam desperatki ... skoro jesteśmy załamane, to łatwiej nam się to uda ... ! Jesteśmy w stanie zrobić wszystko, i oprzeć się tłustemu żarciu i podnieść tyłki :] Do zobaczenia jutro 🌻

Gość EEEEEEEEEEEEEEEE
A JAKA WAGA I WZROST

Gość juz nie zalamana
słuchajcie! wejdzie na topic o tym ze diety cud nie dzialaja! super porady

Gość no ale chyba nie ma takich

ehhh. nie wroze ci sukcesu z takim podejsciem. zmien myslenie. i zastanow sie dlaczego sie objadasz a potem rozwiaz problemy. schudniesz bez zadnego problemu. inaczej kolejne lato spedzisz w domu na objadaniu sie wlasnie a potem zalozysz topiki w grudniu \"20 kilo do sylwestra - zapraszam zalamen dziewczyny\" a tam w srodku bedzie to samo. przydalby sie chlopak, nie chce siedziec sama w domu i podobne.

Objadam się, bo jestem leniwa ... i mojemu organizmowi brak wielu cennych składników, a dostarczam mu go przez świństwa . Chłopak to niekoniecznie ... dobrze by było . Na pewno robię to dla siebie ! :] Załamana jestem, bo miałam bulimię ... :/ ale już nie mam ... no i nie dobrze mi z perspektywą że wyjdę na plażę tak jak wyglądam :O Nie musisz dawać mi rad, wierzę w siebie i nie mam takiego złego podejścia jak Ci się wydaję :]

Gość czarna kicia miałam taki sam
problem w zeszłą wiosnę. Był kwiecień i znowu przyszło moje załamanie (kolejne lato spędzone w domu, przepuszcone imprezy ze znajomymi - miałam obsesję na punkcie swojego wyglądu) Ważyłam 62 kg, mam 164 cm wzrostu. No i wzięłam się za sibie po Świętach tamtego roku. Dieta 700kcal + 1.5 godz ćw co drugi dzoeń, do tego masaże, kremy ujędrniające i inne pierdoły :P Średnio leciało mi 1.5kg na tydzień. W połowie czerwca ważyłam 51 kg. Wagę utrzymuję do dziś i jestem szczęśliwa :D:D:D:D

Gość dziewczyny nie
przesadzajcie, ja waze za malo i sie wstydze wyjsc, zeby mi nie wytykali anoreksji, wam nikt nic glupiego nie powie wiec nie wiem czego sie boicie

Gość EEEEEEEEEEEEEEEE
macie pomysl aby do wakacji zrzucic 20 albo 15 kg ?

dodam że wcześniej stosowałam diety typu "schudnąć 7 kg w tydzień"... tylko mi szkodziły, wytrzymywałam 2-3dni na głodówce a potem rzucałam się na lodówkę... Efekt sami wiecie jaki. Miałam straszny problem z tym żeby przejśc na dietę 700kcal. Bo miałam takie myslenie, że: "2 miesiące na schudnięcie 10kg???? Ja chcę w tydzień tyle stracić" no i właśnie przez to myślenie 3 lata swojego życia spędziłam na ciągłym posdzukiwaniu diet, nie wychodziłam z domu bo:"dopóki nie schudnę nic mi się nie uda, nikt mnie nie polubie, nie będę miała chłopaka..." Sama byłam swoim niewolnikiem :(

A więc jednak Ci się udało ??? Gratuluję !!!!! :*:*:*:* No to jesteś moją motywacją :] Skądś znam te przepuszczone imprezy i wakacje w domu ... Ja mam nieco inny plany, ale Twoje też są niczego sobie ... tylko mam jedno pytanie - czy do dzisiaj Twoja codzienna dawka kalorii to 700 kc :?

Gość własnie
moze ktos wie ile schudne jedząć 400 kcal dziennie takdo 15 godziny. I godzina cwiczeń dzienie? chciałabym 20 kg w miesiąc , można tyle schudnać? jak dieta? pomóżcie, chce szybko i w jaknajkrótszym czasie :D

Ale to myślenie, że\' musisz schudnąć, bo inaczej nic mi sie nie uda\' zostały, gdy przeszłaś na dietę? Czy może zmieniłaś tok myślenia ?

Pierdolcie się z taki textami, dobrze ? Nie jestem głupia, żeby odchudzać się na 400 kc i ćwicząc, ani nie mam zamiaru schudnąć 20 kg przez 2 miesiące ! :P

po pierwsze to masz skrzywiony obraz siebie, bo wazysz 60 kilo przy wzroscie 165. nie jestes gruba, nie masz nawet nadwagi. podejrzewam, ze wygladasz nawet calkiem dobrze ale ... wlasnie jest ale, nie widzisz jaka naprawde jestes i mysle, ze do tej pory masz bulimie. bulimia to przecieznie tylko zaburzenia odzywiania ale i zaburzenia psychiki. byc moze juz nie wymiotujesz i nie stosujesz srodkow przeczyszczajacych. dziewczyna powyzej napisala, ze przepuszcza z powodu wygladu imprezy ze znajomymi. dlaczego? czy to, ze nie wygladacie jak supermodelki oznacza, ze trzeba siedziec w domu i plakac nad wlasnym wygladem? aha, jesli je sie bo czlowiek nie ma co robic to lepiej isc na spacer i to z dala od sklepow.

lady_in_red21 >> a słyszałaś o czymś takim, że nawte jak ktoś wazy prawidłowo do wzrostu, to wcale tego nie widać ... ? Słuchaj, ja na prawdę widzę jak wyglądam ... jestem typem klepsydry i możesz sobie wyobrazić, jak wyglądam ... mam wszystko proporcjonalnie szerokie . I proszę, nie wmawiaj mi, że nadal jestem chora ... walczyłam z bulimią, a teraz po prostu się obżeram ... i myślisz, że sama nie wiem, że lepiej jest wyjść z domu na spacer? Po prostu brak mi silnej woli i chciałam żeby ten topik przysłużył się jako motywacja i nie mam pojęcia czemu zamienił się w pobojowisko :O :D

nie nie, dzisiaj jem normalnie. Po diecie stopniowo zwiększałam dawkę kalorii. To prawda że unikam słodyczy, fast foodów, no ale przyznaję się cos się zje takiego czasami :D Nie wiem ile dokładnie teraz jem kalorri ale na pewno powyżej 1500 myslę że coś ok 200, nadal ćwiczę przynajmniej 3 razy w tyg, mam trochę inny tryb życia (mniej siedzący)

kicia zgadzam się z Tobą. Mi nikt nie wierzyła że waże te 62 kg wszyscy dawali mi sporo więcej, zależy to od typu sylwetki. A można wiedzieć jaki masz plan na oschudzanie?

tfu ok 2000 miało byc:D:D:D

A jaki masz typ sylwetki ? U mnie w sumie nie jest źle z tą klepsydrą ... ale mam tłuste wszystko - łydki, uda, biodra i wcięcie, a potem biust i ręce ... Tylko mnie nie skrzycz, bo chciałabym przejść na dietę odchudzającą, ale taką 3 dniową ;] interesuje mnie też dieta dr. Bardadyna jeśli znasz .

Gość jakie pobojowisko
? nikt tu zlego slowa nie napisal, dziwna jestes

Po oczyszczaniu chcę jeść dużo, ale zdrowo . I często ćwiczyć ... po prostu mam zamiar dostarczać sobie wszystkich potrzebnych mi składników i spalać kalorie, aby się nie roztyć . Kondycja też jest ważna .. ;]

Gość whenthestrangercalls
Witam Ja z kolei jestem załamana bo jestesm za chuda.Przydałoby mi sie parę kilogramów więcej.Na dodatek mam wielki nos i ogromne stopy.Ja chciałabym ważyć więcej, nawet duzo wiecej byleby tylko byc ładną:(

Wiesz co tak strasznie męczyłam się ze sobą że już nie wiedziałam co ze sobą zrobić, moja mama aż nie wiedziała co się ze mną dzieje. Zamknęłam się w pokoju, nie chciałam nigdzie wychodzić, najchętniej nawet do łazienki bym nie wychodziła, wyjście na uczelnie było dla mnie koszmarem bo przecież ktoś zobaczy jaka jestem gruba :( no porażka totalna. W końcu wzięłam się za siebie, pomyslałam że skoro przez te 3 lata nic nie schudłam to te 2 miesiące tez mnie nie zbawią No i przeszłam na 'normalniejszą, rozsądniejszą' dietę i w końcu po 3 latach udałao się:) A co do myślenia typu "nigdzie nie idę po jestem gruba" to teraz wiadomo przeszło, bo gruba nie jestem ale nie wiem co by było gdybym przytyła. Szczerze boję sie tego. Jak narazie przez prawie rok utrzymuje wagę. Czasami waże 49 czasami 51.

jakie pobojowisko >> jest kilka głupich, np. ile schudnę na diecie 400 kcal, albo jak schudnąć 20 kg do wakacji :D szczerze mówiąc, ciesze się, że ze mną ktoś dyskutuje ... ale liczę, że dołączy ktoś do moich starań ;] .

Kicia ja juz powiedziała co sądzę o takich dietach, ja przez nie zmarnowałam sporo czasu. Wiem wiem problem lezy w mojej psychicę no ale cóż zrobię...

Muszę lecieć, może wpadnę wieczorem . Pozdrawiam Was gorąco, szczególnie czarna kicia miałam ... bo miałyśmy identyczne sytuacje . 🌻

Gość mrowkazet
Hej dziewczyny!!!! Zostalam zmotywowana normalnie przez czarna kicia mam tak samo!!!!!!!!!!!!!!!!! Ile kg udalo Ci sie w sumie schudnac?? Ja sie dziewczyny do Was p rzylacze!!! Mysle tez dieta 700-1000 i cwiczenia- mam czas do polowy lipca, wracam po poltora roku do domu, a przybylo mi z 9 kg!!!!Ale wstyd, a najgorsze, ze ja sama sie zle z tym czuje!!!! Co myslicie o takim urzadzeniu jak steper???? Pomoze?