Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem

mam pytanko

Polecane posty

Gość samaniewiem
ja wslasnie znalam jedna pania ktora patrzyla na osobe i mowila jej takei rzcezy ktore sie sprawdzaly kobieta miala juz z 90 lat i nie brala za to kasy..jej naprawde mozna bylo zaufac bo takie panie z kula itd raczej prawdy nie powiedza a tylko potrafia naciagnac kogos wlasnie chyba potrzebuje potrwierdzenia od kogostakiego zeby nie zwariowac:(

Gość samaniewiem
Allice dziekuje Ci bardzo wiem ze masz racje tyle ze na razie po prostu nie mysle racjonalnie i dlatego tak ciezko mi w to uwierzyc: w kazdym razie jeszce raz dzieki wielkie na pewno bede sie odzywac:*

Gość Allice
A może niektórych rzeczy lepiej nie wiedzieć?

Gość samaniewiem
zatsanawialam sie nad tym ale jednak chce wiedziec...

Gość Allice
Jak chcesz to "postawię" Ci karty na odległość-moje kumpelki zaklinają się , że im się wszystko sprawdza

Gość koala miś
o rany, wpsółczuję Ci :( od tych przezyć to czlowiek sam moze zostać wróżką. Kolega opowiadał mi o jednej babce, która w jednym tygodniu pochowala męza, matkę i psa i zaczęła zajmowac sie wróżeniem...Poważnie

Gość samaniewiem
Allice a moglabys??? prosze tylko powiedz wszystko:(

Gość Allice
Musisz mi powiedzieć jakie masz oczy i kolor włsów

Gość samaniewiem
koala mis:) ja raczej wrozka nie zostane:) i nigdy nie korzystalam z pomocy zadnej,ale teraz juz musze po prostu wiedziec kiedy to sie sonczy

Gość koala miś
hej na forum wyborczej jest takie forum "żaloba, strata, osierocenie", moze lepiej z kimś pogadać niż sugerować się wróżką?

Gość samaniewiem
niee ja po prostu musze wiedziec czy to sie skonczy czy jeszce wiecej mi spadnie na glowe nie wiem ile dam rade zniesc

Gość samaniewiem
Alice jestem blondynka jasna mam niebieskie oczy

Gość Allice
Każdej figurze w talii odpowiada osoba, abym wiedziała, która karta Cię reprezentuje musze wiedzieć jaki masz kolor oczu i włosów

Gość samaniewiem
tak myslalam wlasnie :)dzieki wielkie tylko prosze napisz mi prawde bo wiem ze jezeli jest cos strasznego to nie powinno sie tego pisac

Gość Allice
Wyszło mi tak: 1.przeszłość- młody ciemny blondyn- jakieś wielkie nieszczęście z nim związane, nawet otarcie się o śmierć. Ale to przeszłość i raczej nie zbyt bliska. 2.obecna sytuacja - bardzo duże pieniądze przy starszym brunecie, któremu towarzyszy ciemna blondynka. Z tobą układ kartprzedsatawia miłość i dom rodzinny z młodszym brunetem, ale wasze karty nie sąsiadują bezpośrednio ze sobą. W każdym razie on jest Ci przychylny. 3.przyszłość- możesz liczyć na 2 starszych panów, ale możesz sopdziewać się niesnasek o niewielkie pieniądze od brunetki. Wyciągnełam jeszcze 3 karty z całej talii: 1.oznacza naprawdę niewielkie pieniądze, 2.odbędziesz podróż-ale też na niezbyt wielką odległość (może delegacja) 3. Spełni Ci się wszystko o czym marzysz (wyciągnełam Jokera)

Gość koala miś
hej, mogę wiedziec ile masz lat?

Gość samaniewiem
Alice to mialoby troche sens blondyn to moja wielka milosc jeszce ze studiow ale nie wyszlo podroz-jade do londynu do siostry:|bo ona tez to wszystko zle znosi no i chce odpoczac troche od tego wszytskiego:( pieniadze:\ni wiem skad i jakie bo mi cigale brakuje:\heh a mlodszy brunet:\to wlasnie ten ktory mnie zostawil:|woec cos dziwnego wyszlo:( nie bylo nic o pracy i rodzinie??nic sie nie stanie nikomu zlego??:( dzekuje ci bardzo:) naprawde bardzo:)

Gość samaniewiem
misiu koala mam 25 lat

Gość koala miś
a w pracy wiedza, ze Ci umarla mama?

Gość Allice
Dla mnie najb.optymistyczny jest ten Joker- na pewno będzie tak, jak Ty będziesz chciała. Nie ma pozytywniejszej karty.

Gość samaniewiem
tak wiedza ale to jest firma w ktorej nie obchodzi nikogo zycie prywatne pracownikow ;icza sie tylko wyniki a ja pokrecilam cos i poszlo do produkcji:(a to bardzo odpowiedzialna praca w farmacji wiec mam nadzieje ze nic sie nikomu nie stanie

Gość koala miś
zebrałam dla Ciebie trochę informacji: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=847 to jest to forum A jesli potrzeba Ci bezplatnego psychologa to można spytac w fundacji ITAKA o namiary 0 801 24 70 70 , 22 654 40 41 (telefony czynne 24h/dobę, co prawda oni zajmują się zaginięciami ludzi, ale patronują tez akcji "Lecz depresję") albo znalezc tutaj http://www.leczdepresje.pl/pzp_wynik.php?W=malo a w tych godzinach dyzurują psycholodzy Antydepresyjny Telefon Zaufania Fundacji ITAKA 22 654 40 41 Czynny w poniedziałki i czwartki w godz. 17-20 http://www.leczdepresje.pl/ Nie martw się na zapas:) czlowiek w zlym stanie psychicznym jest bardziej sklonny myśleć negatywnie (naukowcy to wymyślili, nie ja) i na odwrót, jak jesteś w dobrym stanie to myślisz o pozytywnych rzeczach. Odżywiaj się porządnie,zadbaj o siebie, wysypiaj się, żebyś się nie posypała psychicznie. Uważaj na leki, jesli pojdziesz do lekarza i okaze się, ze masz depresję mogą Ci przepisać antydepresanty - trzeba na nie uważać, zeby nie "wpaść w leki" i się nie uzależnić.

Gość samaniewiem
Alice dzieuje Ci bardzo na pewno nie bylo nic zlego??? bo cos mi tu za dobrze wyszlo:>:>:>w kazdym razie troche mi lepeij i bede sie jakos starala myslec pozytwynie musze tylko przetrwac najgorsze

Gość samaniewiem
misiu kolala dziekuje:* zajrze sobie tam i zadzwonie:*

Gość Allice
Złe wyszło tylko z tym blondynem, nie pasuje mi to do Twojej historii- bo to przeszłość. Powiem Ci ,że nic przed Tobą nie zataiłam, ani nie "podkolorowałam".

Gość samaniewiem
to mam nadzieje ze jakos rzeczywiscie sie ulozy:)moze po jakims czasie rzeczywiscie sie otrzasne,czas podobno goi rany:(dziekuje wam wszystkim,i przepraszam za smeceinie ale strasznie mi ciezko:( buziaki :)

Gość koala miś
to są nieszczęścia od losu a nie od ludzi, podobno takie łatwiej jest znieść, ale czy ja wiem czy łatwiej: :( Musisz z kimś przebywać, bo w takim stanie moze się stać tak, ze przestaniesz wychodzić z domu, jak Cię jeszcze wywalą tfu tfu z pracy chodz nie sądzę ,z eby tak mialo się stać. A ten błąd moze mozna odkręcić? Nie dopytuję bo moze lepiej dla ciebie zebys o tym nie pisala na forum publicznym, ale dopilnuj w firmie co się da, zeby nie wyjsc na osobe nieodpowiedzialną, ok? Muszę lecieć :*pa🖐️