Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vigry3

Co polecacie do utrwalania do utrwalania średnio długich włosów?

Polecane posty

Gość Vigry3

Mam włosy do połowy uszów, grzywka trochę za brwi? Czym mam utrwalać takie włosy żeby nie były tłuste tylko uniesione i wyglądały naturalnie nie używając przy tym suszarki do włosów?

Gość kasiaxx4
wlasnei widzialam taki nowy zel w sklepie ....i w sumie zastanawialam sie czy nie kupic ....wiesz cos na ten temat czy dobry i rzeczywiscie daje fajne efekty?

Gość humus
Zanim kupię, zawsze wolę wyspróbować próbkę - a nuż uczulenie mi wyjdzie, albo ten żel to totalna kicha? mam nadzieję,że też dostanę darmowy tester, bo ankietę na stronie puściłem

Gość Dancer
Używam kremu Nivea Styling już kilka dni i jestem bardzo zadowolony. Nie skleja włosów nie sprawia że są sztywne a przede wszystkim nie przetłuszcza:) ale za to na długo utrwala. Na tej stronce którą podałem dodatkowo znajdziecie fajną aplikację dzieki której można rózne fryzurki wypróbować na swojej twarzy. Co najlepsze za 50gr można ją ściągnąć na telefon:)

Gość humus
Ale Ty masz kolego długie, czy krótkie włosy? Bo to jest zupełnie inna bajka, jak się z jeża kask robi - albo jak się nosi pióra do pasa. mi takie krótkie włosy sterczą po myciu i czymś to muszę przygładzić. Nada się to cudo nivei?

Gość Dancer
Ja jak juz pisałem mam włosy na uszach i grzywke za brwi. Mam bardzo cienkie włosy i bez niczego leżą płaściutko na głowie. Kremu używam żeby je podniesć. Ale mysle że do przyklepania tez to bedzie dobre:)

Gość Vigry3
Na tej stronce którą podał Dancer http://www.eksperciniveastyling.pl/ jest teraz fajny konkurs. Można dostać całe opakowanie kremu jeśli wyśle się zdjęcie swojej fryzurki:)

Gość Dancer
Wyczytałem że jest dużo opakowań do rozdania a z tego co widzę bardzo mało chętnych wiec chyba warto:)