Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak

która z Was przyciaga popaprańców?

Polecane posty

Gość bo ja tak

i mam dosyć:(

Ja! Jeju, jak pięknie i krótko ujęłaś mój problem!!!!!!!! Buziaki dla Ciebie i 🌼 i ❤️!!!!! Cholera, to takie prote tłumaczenie, a nie wpadło mi do głowy! To JA, JA tych debili przyciągam!! To JA, JA muszę się zmienić, żeby przyciągnać porządnego faceta!!!!

Gość kyrii
co to znaczy popapraniec ???

przyciagm okey facetów.. ale.. czas mija oni tzn on jets z dali.. i stał sie troche taki własnie bo był sam a do swoich problemow pozwalała sie zblizac tylko matce, zanjomkok i kobiecie, ktora nigdy nie miała dobrych intencji.. i tak własnie porobilo sie co sie porobiło nieporozumienia czemnu tak zrobił? pamietam do dzis jego slowa: tak mądrze przyjmujesz naszą krytyke i nie chce tego wykorzystywac mowie super facet mogłby jej rzec wiecej ale po co? dziewczyna ma 2 lat dopieroweszła w to g. jakim jest szołbiznes.. tez uwazam ze słowa innej osoby moga pomoc mozna wiele zmienic, poprawic a nie siedziec i napwac sie ale jestem super a moja tworczosc tez.. to nie tak, to brak pokory podobała mi sie szczerosc jak ktos zle zaspiewał to mowil to albo zartem albo powaznie ale nigduy pochamsku to było super :)

Gość bo ja tak
Taka---> 🖐️ to jest mechanizm psychologiczny, to w nas coś jest, ze oni do nas lgną.....gonić trzeba 😠ich..:/

gonic trzeba roksyczne kobiety... ja jak czytałam te histroiie z 2002 juz widziałam ze A. to niezłe zioło... i tylko dlatego ze sie nawineła.. gdzie on ja poznał? pewnie na imprezie ona tylko tam lata:P i zaczeła oskrzac meza tylko dlatego ze sie znali to ona była i sie we wszystko wtracała...nawet nie poradziła mu tak aby odzyskal zetke.. radzila tak aby mial wieksyz zal do niej -zetki.. nie jets okosoba

a ja go kocham, ale czuję się tak jakby chciał mnie zniszczyć, ztłamsić, zdominować. Jak tylko coś zaczyna się psuć ja ulegam mu. Bo przecież rok temu to ja zraniłam jego.. Potem niewyjasniona do konca sytuacja rodzila wiele kłamstw z mojej strony. Na samo słowo rozstanie mam łzy w oczach. Dzis nie zdążyłam zejść ze schodów, juz płakalam. A chciałam zeby choć raz tego nie widzial... Nie udało się. Mówi, ze mnie kocha.. ale niekiedy potrafi być taki podły. A dziś.. dziś nie wiem, raz mówi ze teskni, zaraz potem ze to koniec.. Ze ja go ranie, ze ja postepuje źle.. Ze jestem sama sobie winna ;( Kiedy jest mniedzy nami dobrze.. on jest najcudowniejszym mezczyzna pod słońcem... A kiedy jest zły... :(

ja również z 99% skutecznością wręcz na palcach jednej ręki można policzyć wyjątki od tej reguły :( ale jedno jest pewne całkowicie to my przyciągamy takich a nie innych...mężczyzn pozdrawiam 🌻

Gość kyrii
co znaczy facet popapraniec ??

Gość bo ja tak
kyrii--->facet popapraniec to ktoś, kto krzywdzi kobietę. Wykorzystuje to, ze ona nie pogonila tylko dala wyplakać się w klapy, to slaby facet, któy np.bierze na litość, żeby ugrać swoje.

o! a my kobiety...chętnie pochylamy się nad takim biednym, pokrzywdzonym, pokaleczonym... i kochamy, kochamy :( echhh a kto nas pokocha??? dupa a nie życie!!!!

grawitacja jesli mowi co jets nie tak to nie znaczy ze mowi ze to koniec chce aby tego nie było- np robienia sobie na złosc i wychwalania ex jak cos jets miedzy wami nie tak nietedy droga.. cos nie tak to trzeba nie uciekac sie do pokazywania publicznie z innymi czy robienia porzykrosci i pokazywania sie z eks na sobie wychwalania jej tlko spt\\otykamy sie i rozmwiamy ):) zaczeło sie od eks na nim.. a wiedział ze kocham.. potem ze wychwała ją aby mi przykrosc spawic bo ubzdurał sobie ze musze napisac do niego esa. jak nie wyslałam tzn ze nie kocham.. a nie zobaczyl ze jak mialam wyslac esa skoro pokazal mi ze eks ma na sobie a zatem.. ze nie bardzo mnie kocha. Bo jelsi kocha to przeszłosc nie wchodzi w to co teraz. jak sie kocha to sie te osobe nosi na sobie, ja wychwalana.. mysle ze kazda kobieta zastanoiwla by sie.. hmm tu o mnie zabiega a nosi ekx..czyli co 5 lat po slubie tez sobie zalozy z nia koszulke by mi zrobic przykrosc..