Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła19

brzuszek...

Polecane posty

Gość szczupła19

Mam pytanie do kobietek ktore sa juz mamusiami. czy to prawda ze jezeli jest sie szczupłum (w moim przypadku bardzo) to brzuszek rosnie juz w1,5 miesiaca??? przed chwila przeczytałam wlasnie na kafeterii jeden topik.prosze o odpowiedz.

różnie to jest- ja waże normalnie 42-45 kilo- przy pierwszej ciąży do 7 miesiąca nikt by nie powiedział że jestem w ciąży, przzy drugiej brzuszek zaczął zaokrąglać sie juz po miesiącu

to moze bardziej zalezy od szerokości miednicy ja jestem bardzo szczupła, w biodrach mam 87 cm , miednicę bardzo wąską, i u mnie brzuszek juz zaczął wystawać w 2 miesiącu

Gość szczupła19
przy wzroscie 165cm waze 48kg a szer. bioder ok.84cm. wiec jak wam sie wydaje????ok2 miesiaca moze byc juz cos widac???

Gość szczupła19
wiec jak??????????????????????pomozcie mi:)

Gość Emilcia87
ja rodzilam rok temu wydaje mi sie ze nie bedzie nic widac jeszcze ja takze jestem szczupla, ale wyzsza troche od ciebie brzuch zaokraglil sie w moim przypadku na przelomie 5/6 miesiaca dopiero wczesniej pod bluzka taka zwykla nic nie bylo widac, do 6 miesiaca nosilam swoje normalne jeansy tyle ze guzik na gumeczce ;) w 28 tyg jak poszlam do nowej przuchodni (przeprowadzka) zarejestrowac sie, to polozna zarejestrowala mnie jako zwykla klientke , dopiero jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem, mowila ze nic nie widac mysle ze w 2/3 miesiacu moze byc widac jedynie mala faldke, ktora ktos moze wziasc za zwykle przytycie napewno balonik ciazowy ci tak szybko nie wyskoczy...

To mnie pocieszyłyście. Ja już byłam załamana, że nic nie widać - bałam się, że coś nie tak. Byłam i jestem b. szczuplutka, w prawie 12 tyg nie widać niczego. P.S. Podobno wiele zależy od mięśni brzucha.

ja dopiero zostane mamusia tez jestem bardzo szczupla i waska w biodrach przed ciaza wazylam 49kg na 172cm, w ciazy jestem w 7 miesiacu przytylam 8 ,5 kg ale nic po mnie nie widac brzuszek mam taki jak niektore maja w 3 miesiacu ,wiec wiesz

Gość eweeeelinnna
ja jestem w 5 miesiacy... Patrzac na mnie nikt nie pomysli, ze jestem w ciąży.. waze 53 kg ..tzn tak jak zawsze:)

Gość NIKI..
ja jestem w 4ty.c. i waze 49 tyle ze jestem niska 156.ale zawsze mialam brzuszek wiekszy:) a takto jestem szczupla. to jak myslicie przez to ze mam sobie juz od siebie taki brzuszek to moze byc wisac??

Gość NIKI..
zapomnialam dodac ze to 6 tydz. liczac od ost.miesiaczki.

Gość szczupła19
nio ja mam 19 latek ale z ciazy sie ciesze:) tyle ze chcialabym..zeby jak najdluzej nic nie bylo widac:)

Gość NIKI..
IA TAK PRZED BRZUSZKIEM NIE UCIEKNIESZ:):) Z CIAZY SIE CIESZYSZ A NIE CHCESZ BY BYLO WIDAC??HMM NIE ROZUMIEM DLACZEGO??JA MAM 18 LAT I MAM ROK SZKOLY PRZED SOBA I TEZ SIE MARTWIE JAK SOBIE PORADZE JAK TO PODZIELE:/ ALE MI TAM BRZUCH NIE PRZESZKADZA!

Gość trzeba bylo trzymac
nogi razem a nie teraz sie martwic czy widac brzuch dziwki

Gość kasilka21
ja tez zaszlam w ciaze zaraz poo maturze - dokladnie miesiac po i dlugo brzuszka nie bylo widac, bo az do 6-7 miesiaca, zwlaszcza pod kurtka, w lekkiej szerszej bluzce tez nic nie bylo wiadac, a jezeli juz to ktos mogl pomyslec ze to faldka :) mam 170 cm i ważyłam 50 kg