Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota22*

mam pytanko czy moze mi ktos cos doradzic

Polecane posty

Gość dorota22*

w piątek ide na slub mojej kolezanki dostałam od niej zawiadomienie na ślub cywilny( bo innego nie bierze) ale juz na zabawe nie jestem zaproszona czy moge dać jej telegram i np jedną rózyczkę taka długą czy musze kupic bukiet

nie wiem.. ja nie miałam pienizakow na bukiet.. poszłam bez i tak sie cieszyli..:) i tez nie byłam na zabawie no bo ani sukienki itp oni to przeczuwali i tak wlasnie zaprosili na slub tylko, wybawili mnie odklopotliwego odmawiania;) :)

...dostana tyle bukietow ze i tak nie beda wiedzieli ktory i co od kogo a pozatym jesli to dobra kolezanka a nie jakas jedza to napewno najbardziej zalezy jej na tym abys przyszla a nie na bukiecie...:D ...uwazam ze JAK NAJBARDZIEJ WYPADA!!!...🌻

Gość dorota22*
dzieki dziewczyny bo naprawde nie wiem co kupic czy bukiet czy jedna rózyczka wystarczy a mam pytanko co do stroju bo nic sobie nie kupowałam bo wiadomo to tylko jakies 20 min a mnie nie stac na kupienie czegos na jeden raz i chce załozyc czarne spodnie do tego czarny topik i biały zakiecik co myslicie ewentualnie moge załozyc czrn spodnie rózową bluzeczke i ten biały zakiecik

Gość psssst...
Myślę, że czarny top odpada.

ubierz sie tak zeby ci w tym stroju bylo dobrze i wygodnie wtedy i inni beda ciebie wydzieli w tym dobrym swietle...najgorsze co mozna zrobic to ubrac sie nie zgodnie ze swoim gustem...no chyba ze sie jest totalnym bezgusciem ae sadze ze ty taka nie jestes:)...

Gość dorota22*
hehe nie wiem czy jestem bezguściem cy nie ale czasami mam problem z ubiorem dlatego moze mi podpowiesz którą z tych wersji co podałam moge założyc i czy to w ogóle pasuje

EHH... Kobiety zawsze mają problem z garderobą.. co tu kryć ale wersja z różową bluzką będzie lepsza na ślub Udanej ceremonii pozdrawiam :-))

oczywiscie , ze mozesz kupic sama rozyczke. Kwiatkow beda miec od cholery.. :D nie przejmuj sie tym..

Gość dorota22*
a czy ta rózyczka wystaczy ze wstązeczką czy powinna byc jeszcze jakoś przystrojona wiesz nie chce wyjśc na jakąś głupią tylko zeby to ładnie wyglądało a jednoczesnie zeby nie było za drogie bo nie pracuje i jestem ostatnio troszke spłukana