Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania aaa

krwawienie po...

Polecane posty

Gość ania aaa

Witam, mam bardo poważne zmartwienie, ostatnio jak kochałam się z chłopakiem miałam krwawienie bezpośrednio po stosunku, które szybko ustało,ale że zbliżał się okres(27 dzień,a zazwyczaj mam 28) oboje stwierdziliśmy,że są to poczatki okresu...hmmm możliwe,że tak było bo następnego dnia z samego rana było już bardziej intensywne krwawienie...ale hmm dziś też się kochaliśmy jest 13dzień i też wystąpiło niewielkie krwawienie po...a teraz wiem,że to nie jest okres.oczywiście wybieram się do lekarza i to postaram się w ciągu najbliższych dni,ale hmm do tego czasu chyba zwariuje...prosze kogoś o poradę bo mam czarne myśli w głowie:(.dodam,że nie biore tabletek.

Gość Gabbib
Mi raz się zdarzyło takie krwawienie i jak poszłam do lekarza to okazało się, że to było krwawienie z nadżerki.

Gość hereusement
czasem bywa tak ze podczas stosunku cos moze sie "uszkodzic " ;) peknac jakas zylka lub skorka :) wiec mysle ze nie powinnas sie stresowac ale do lekarza lepiej idz :)

Gość numerka
tez tak mialam.. tylko biore tabletki.. wiec moja ginekolog zwalala cala wine na tabletki mowiac ze wszystko jest ok i "zeby czekac". skonczylo sie na tym ze mam kilka@ w miesiacu i jestem teraz pod kontrola PRAWDZIWEJ specjalistki.. bedzie pedzlowanie itp + zmiana tabletek. mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok. nie bagatelizuj

U mnie też tak było... okazało się, że mam rozległą nadżerkę. Wybierz się do lekrza. Będziesz spokojniejsza jak się wszystko wyjaśni. Pozdrawiam!

Gość ania aaa
dziekuje za te Wasze wypowiedzi:) wczoraj mnie uspokoiły,a dziś byłam u lekarza i prawdopodobnie to było krwawienie owulacyjne lub zbyt intensywny stosunek:).pzdr od razu cieplej na sercu:)

Gość ania aaa
ehhh niby wszytko miało być w porządku,ale dziś kochałam się z facetem i znów wystąpiło krwawienie,ono jest minimalne ale jest...:(((( ehhh czy może któraś z was tak miała?? a jesli chodzi o nadzerke to gin powiedział,ze jest bardzo mala.

Gość JA TEZ MAM NADZERKE
tez mipowiedziala gin ze jest mala. okres mam w kolko. sorry za okreslenie ale rozpierdala mnie to poklocilam sie dzis z chlopakiem bo mam taki PMS i marze o tym zeby skonczyc nastene opakowanie wtedy zaczynam sie leczyc/... teraz mam czekac..