Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katy-mea

pomocy! oklamalam go,ze jestem starsza..

Polecane posty

Gość katy-mea

oklamalam go :( ..powiedzialam ze mam 20 lat..a tak naprawde 20 bede miala za 8 miesiecy... on ma 30 lat..ale tak sie nam super rozmawia... strasznie sie glupio z tym czuje.. oklamalam go bo mi na nim zalezalo..i dodalam sobie kilka mieiescy.. powiedziec mu? czy to bedzie az taka roznica dla niego? mi osobiscie by to nie przeszkadzalo..ale on ma 30 lat.. i pewnie 20-latka wydaje mu sie bardzo mloda.. :/ kurna..co robic? wiek jest aztak wazny? :( wiem zaraz inni zaczna marudzic..ze jestem jeszcze mlodziutka..i mam go sobie odpuscic..zachowalam sie jak glupek...itd.. ale naprawde mi na nim zalezy... boje sie ze jak sie wyda..to bedzie koniec..

Gość katy-mea
nikt nie pomoze?

Gość olola
a co to za problem wogule? Jesteś w 20-tym roku zycia. Jakie znaczenie ma te 8 miesięcy?

Gość niewazne o kogo
ale rocznie masz 20? jesli tak to nic takiego. jesli nie to w sumie glupio zrobilas ale wedlug mnie to nei jest az tak wazne. pare miesiecy raczej nie zorbi mu roznicy skoro nie przeszkadza mu 10 lat...

Gość gwint
W naszej firmie pracuje od wielu lat pewien koleś , zawsze był samotnikiem i po 30 - tce i nikomu się nie zwierzał o swoich sprawach uczuciowych i nikt nie pytał jego o te sprawy i nagle wszyscy się dowiadują , że koleś zaprasza wszystkich na swój ślub . Poznał tą dziewczynę w necie , na jakimś czasie i bardzo długo gawędzili , ona pochodzi z okolic podkrakowskich i przyznała się że ma 28 lat , on był po grubo po trzydziestce , zamieszkała u niego w Wawie ( zaczęła pracować ) ale nie rozmawiali ze sobą o swoim wieku , takie rozmowy nie są nikomu potrzebne , gdy razem ze sobą żyją , tuż przed ślubem on się dowiedział, że ona tak naprawdę ma 23 lata , są razem pomimo sporej różnicy wieku i już mają dziecko , fajna historia i z życia wzięta , polecam wszystkim Paniom do przemyślenia :)

Gość ranyyyyy
Chcialabym mieć takie problemy!!!facet pewnie nawet się nie gapnie.....:(((

Gość katy-mea
on mówił że ma 30 lat a ostatnio się dowiedziałam że ma 38 lat

Gość gwint
katy-mea , wszystko zależy od Ciebie KWIATUSZKU w jaki sposób podchodzisz do sprawy wieku w związku , popatrz że Piotr Rubik ma prawie 40 lat i jest żywiołowym gościem , natomiast Paskudzka w wieku 21 lat dopiero się uczy życia w związku i komu to przeszkadza ?