Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okularnica1234

okres

Polecane posty

Gość okularnica1234

moj okres trwa 6-7 dni z tym ze tego sidmego dnia to juz jest tylko leciutkie plamienie. 1,2,3 dzien mam dosc obbfite krwawienie natomiast 4 -tego dnia jest tylko delikatne krwawienie 5-tego dnia jest wieksze. czy ktoras tak ma? dlaczego dnia piatego jest wieksze niz 4? wczoraj wlasnie mialam 4 dzien okresu caly dzien tylko malutka plamka na podpasce. wieczorem troche poskakalam na skakance i krwawienie sie zwiekszylo( bylo takie jak zazwyczaj piatego dnia).

moze zawsze wstrzymujesz cwiczenia na czas czterech pierwszych dni okresu,a potem zaczynasz skakac i dlatego krwawienie sie wzmaga? tak jak teraz bylo?

Gość okularnica1234
ja raczej nie cwicze regularnie ale wtedy jakos zachcialo mi sie wiec zaczelam cwiczy bo mmo okresu czulam sie dobrze. dodam ze nawet jak nie cwicze to tego 4 dnia mam slabsze krwawienie niz 5 dnia

Gość Darhia
nic dziwnego jak dla mnie. Ja pierwszego dnia mam skąpe plamienie i okropny ból brzucha, drugi i trzeci dzień leje się jak z wiadra.A potem coraz mniej czyli leci i nie leci na przemian.

Pierwszy dzień słabo, drugi trzeci jak z kranu, czwartego najczęściej do południa leci, potem ustaje, piątego znowu fontanna, szóstego ustaje, siódmego lekkie plamienie, potem zwykle nie mam. Ale raz miałam do 9 dnia jeszcze takie różowe plamienie.