Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bellarossa

mam depresje.. zawalam studia.. pomozcie..

Polecane posty

Gość Ulaaaaa
Bellarosa jak tam z tobą??? Co ty się tak nie odzywasz? Co z twoimi studiami???

jestem w trakcie załatwianie urlopu. na uw to nie jest takie trudne.. jest specjalne biuro gdzie bardzo pomagaja.. wystarczy,ze zapisałam sie na wizyte do lekarza z uw i to juz na przyszły poniedzialek i ze wezme zaswiadczenie od moich lekarzy.. potem zgoda dziekana i juz. wszystko ok 2 tyg. mam nadzieje,ze sie uda.. na wykładu juz nie chodze. nie mam siły.. a to co specyficzna napisała to swieta prawda. ja nie umiem sie na niczym skupic. kompletnie nic nie zapamietuje.. to okropne..

Gość kukukukukura
depresja jest okropna..

bellarossa ale ja jestem żywym przykładem, że da rade z tego wyjsć, jakie leki bierzesz ? mże poproś lekarza tez o coś na koncentracje, a myślałaś o terapii ?

biore zoloft i cloranxen. i chodze do psychologa:) takze staram sie robic wszystko co mozliwe,zeby jakos z tego wyjsc.

hehe:) no wierze,ze bedzie lepiej.. kiedys musi byc lepiej.. poza tym mam cudownego chłopaka ktory dosłownie ratuje mi zycie..

Gość gość
Miałam zdiagnozowaną depresje, nerwice natręctw, nienawidziłam samej siebie i czułam, że świat również mnie nienawidzi. Uważałam, że ludzie się mnie brzydzą, bo nie jestem w ogóle atrakcyjna i kto by mnie chciał? Czując się tragicznie szukałam wszedzie pomocy. Znalazłam stronę http://moc-energii.pl i zamówiłam rytuał oczyszczenia aury. Był to strzał w dziesiątkę. Kilkanaście dni od wykonania moje życie nabrało rozpędu. Zaczęłam w siebie wierzyć i co wydawało mi się wcześniej niemożliwe- znalazłam chłopaka. Dziś wspominam tamten czas jako koszmar.