Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me gusta morena

Jak poleciec do Puerto Rico?

Polecane posty

Gość me gusta morena

Mam wielkie marzenie od lat ale na taki urlop chyba nigdy nie zarobie,moze ma ktos odlotowy pomysl jak poleciec do Puerto Rico,mowia dla chcacego nic trudnego...

Gość me gusta morena
wiedzialam,ze dostane takie durne odpowiedzi,wiedzialam,durni ludzie,durne odpowiedzi...co tu duzo gadac,nie oplaca sie nowego zakladac...

spróbuj poszukac ofert w niemieckich biurach podrozy (np. Bucher), mają o wiele tansze oferty niz polskie, za 14 dni na Kubie zapłaciłam niecale 1 tys. euro, w Polsce za takie same kosztuja ponad 6 tys.

Gość me gusta morena
tak tylko,ze nie jestem sama nas jest czterech i to juz 4 tysiace,slyszalam,ze sam bilet za przelot kosztuje tysiac euro razy cztery osoby a gdzie reszta?? biedny biednym pozostanie...

dlatego spróbuj z biurem podrozy, w cene wliczony jest przelot, hotel i wyzywienie, mówisz ze jest was 4, to Twoje dzieci i maz czy przyjaciele?

Gość me gusta morena
dzieci i maz

Gość o wiele taniej będzie
balonem - uszytym z jedwabnych gaci, z gondolą z kosza na kartofle :classic_cool:

Gość me gusta morena
tak,tylko dzieci maja juz 14 i 13 lat a koniecznie chce z nimi,bo nie zrobi mi to juz tyle uciechy jak pojade tylko z mezem

to nie pozostaje nic innego jak zakasac rekawy i... do roboty ;) dlatego ja teraz podrozuje... poki nie mam rodziny ;) po potem to bym nie wyrobiła