Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

krln7

avon - jak zosta膰 konsultantk膮

Polecane posty

Tak jak w temacie. Bardzo mnie to ciekawi. Je艣li kto艣 wie prosze o odpowiedz.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hania150
odpowiem na wszystkie pytania zwi膮zane z zostaniem konsultantk膮 moje gg6112684

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia_z.gwp.pl
zosta艅 konsultantka/em firmy FABERLIC. o niebo lepszej jako艣ci kosmetyki niz przereklamowanego Avon czy Oriflame.... zainteresowanym odpowiem na pytania karolcia_z.g@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lutek0810
jestem konsultantk膮 avon i oriflame. je艣li chcesz si臋 o wszystko wypyta膰 i je艣li zdecydujesz si臋 zosta膰 konsultantk膮 to ci w tym pomog臋. Napisz do mnie. Z ch臋ci膮 udziel臋 wszelkich informacji. moje gg 22257080 lub e-mail: lutek0810@onet.pl . moja strona www: www.mojswiatoriflame.npx.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Emilia 273
Jestem konsultantk膮 Avon z Bia艂egostoku i zapraszam wszystkich do zamawiania kosmetyk贸w jak nie masz swojej konsultantki to mo偶esz u mnie:) .Przy zam贸wieniu za 20z艂 pr贸bka gratis!! e-mail:emila1715@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magness
Witam! je艣li kto艣 jest zainteresowany now膮 na polskim rynku firm膮 Aroma Group,zapraszam do obejrzenia produkt贸w w moim sklepie magness.aromagroup.pl (oczywi艣cie na pocz膮tku www.) :-) Firma przeznacza 42% ceny dystrybutorskiej produktu na prowizje dla Dystrybutor贸w: Pierwszym 藕r贸d艂em dochod贸w jest sprzeda偶 detaliczna. Je偶eli sprzedajmy osobi艣cie naszym znajomym to wtedy zarabiamy na narzucie 43% (nie licz膮c koszt贸w przesy艂ki) Je偶eli prowadzimy sprzeda偶 przez sklep to mamy dwie opcje: - klient kupuje u nas sporadycznie, jednorazowo za kwot臋 mniejsz膮 ni偶 100 z艂 wiec na narzucie zarabiamy 43% - klient kupuje u nas cz臋艣ciej, dzi臋ki jednorazowemu zakupowi na kwot臋 wy偶sz膮 ni偶 100 z艂 staje si臋 sta艂ym klientem i wtedy narzut wynosi 30% Zainteresowanych zapraszam: erato29@tlen.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilmaliszow
Witam wszystkich Mam na imi臋 Kamil i jestem liderem sprzeda偶y avon Zosta艅 konsultantk膮\em avonu i ciesz si臋 w艂asnym sukcesem Zarabiaj pieni膮dze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele ta艅sze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekaj膮 na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie mo偶esz kupi膰 nowo艣ci kt贸re bd dopiero w nast臋pnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki s膮 ta艅sze nawet o 80%-tego katalogu nie poka偶e ci 偶adna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyk贸w i promocji gdzie mo偶esz zdoby膰 darmowe kosmetyki TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORB臉 O WARTO艢CI 999Z艁!!!!!!!!1 Moja grupa liczy ju偶 spor膮 liczb臋 konsultantek i lider贸w-wi臋c je偶eli chcia艂a by艣 \chcia艂 by艣 zosta膰 konsultantk膮\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt Dla nowych os贸b wysy艂am(darmowo oczywi艣cie) katalogi,ofert臋 demo i zestaw pr贸bek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AVON - SPE艁NIAJ SWOJE MARZENIA
Zarabiaj do 40% !! Zosta艅 swoim w艂asnym Szefem ju偶 dzi艣 !! Do艂膮cz do najwi臋kszej na 艣wiecie firmy kosmetycznej zajmuj膮cej si臋 sprzeda偶膮 bezpo艣redni膮 i skorzystaj z mo偶liwo艣ci zarabiania w taki spos贸b, jaki pasuje do Twojego stylu 偶ycia i rytmu dnia. 鈥濸o prostu trzeba zacz膮膰. Spr贸buj i przekonaj si臋!". PRACA W AVON TO SAMA PRZYJEMNO艢膯 !! : -Sam/a planujesz sw贸j czas pracy, -Sam/a wybierasz miejsce pracy, -Sama obierasz styl pracy, -Na wp艂at臋 masz a偶 2 tygodnie od przyj艣cia paczki, -Mo偶liwo艣膰 zwrotu produktu, -Powi臋kszasz grono swoich znajomych, -Systematycznie powi臋kszasz sw贸j doch贸d, -Jeste艣 w pe艂ni niezale偶ny/a finansowo !! JU呕 DZI艢 DO艁膭CZ DO AVON !! KORZY艢CI DLA CIEBIE TO: -Wpisowe 0z艂, -Od umowy mo偶esz odst膮pi膰 w ka偶dej chwili, -Profesjonalne szkolenia kosmetyczne, -Opusty na kosmetyki do 40%, -Sk艂adanie zam贸wienia przez internet w kilka minut, -Bezp艂atna dostawa paczki kurierem do domu, -Prezenty i gratisy, -Korzystasz z ofert netto-kosmetyki ta艅sze do 80% !! -Oferty Demo-nowo艣ci z kolejnego katalogu w super cenach, -Dla ambitnych mo偶liwo艣膰 awansu - Stanowisko Lidera !! A co najwa偶niejsze ... -JESTE艢 SWOIM W艁ASNYM SZEFEM-MO呕LIWO艢CI ZAROBKOWE S膭 NICZYM NIEOGRANICZONE !! DODATKOWO: Startuj膮c w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - mo偶liwo艣膰 zdobycia torebki o warto艣ci 999z艂 !!! Oraz program motywacyjny w kt贸rym mo偶na zdoby膰 gratisowe kosmetyki !!! Je艣li masz pytania, w膮tpliwo艣ci - napisz do mnie, a ja konkretnie jeszcze w ten sam dzie艅 odpowiem na Twoje pytania : jjmolka@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilmaliszow
Witam mam na imi臋 Kamil:I jestem liderem avon od 2 miesi臋cyL) Mo偶e powiem co艣 o sobie mam- 19lat i jestem uczniem szko艂y Gastronomicznej Moja grupa liczy ju偶 ponad 40 konsulatantek Wieli os贸b mo偶e si臋 dziwi膰-dlaczego tak du偶o tylko w dwa miesi膮ce;;;M贸j i moich konsultantek sukces jest dzi臋ki mojemu zaanga偶owniu i podchodzeniu indiwidualnie do ka偶dej konsultantki Ka偶da konsultantka mo偶e zawsze polega膰 na mnie i ma we mnie szczere i pe艂ne zaufanie i wsparcie:0 Ja nie wci膮gam konsultantek tylko po to 偶eby zarobi膰 na nich pieni膮dze tylko po to 偶eby ka偶dy m贸g艂 odnie艣膰 sw贸j malutki chocia偶 sukces: ; Moje konsultantki mieszkaj膮 w ca艂ej Polsce a ja mieszkam w Radomiu Bardzo dobrze sobie radzimy i wzajemnie si臋 wspieramy:0 Je偶eli zechcesz do艂膮czy膰 do mojej grupy to bardzo serdecznie zapraszam: Ka偶da konsultantka dostaje ode mnie zestaw katalog贸w,ulotki,ofetr臋 demo i zestaw pr贸bek w prezencie Pozdrawiam Telefon;505293722 email;kamilmaliszow@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oleczka111
AVON to nie tylko kosmetyki to przede wszystkim 艣wietne programy motywacyjne, promocje, gratisy,艣wietna zabawa. Je艣li lubisz kontakty z lud藕mi ta oferta jest w艂a艣nie dla Ciebie. Do艂膮cz do mojego zespo艂u i przekonaj si臋 jakie korzy艣ci mo偶esz uzyska膰 z tej wsp贸艂pracy. T Tylko teraz je艣li zapiszesz si臋 otrzymasz: - pakiet startowy kt贸ry umo偶liwi Ci start - ulotki, 5 katalog贸w, pr贸bki -we藕miesz udzia艂 w programie w kt贸rym g艂贸wna nagroda to torebka BATYCKI o warto艣ci 999z艂. - mo偶liwo艣膰 zarobku do 40% - zam贸wienie kiedy chcesz, bez dodatkowych op艂at - brak wpisowego Pisz gg 31942907, e-mail: olga100@op.pl tel. 692-150-523

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilmaliszow
Witam wszystkich Mam na imi臋 Kamil i jestem liderem sprzeda偶y avon Zosta艅 konsultantk膮\em avonu i ciesz si臋 w艂asnym sukcesem Zarabiaj pieni膮dze 15-50% :0 Kupuj dla siebie o wiele ta艅sze kosmetyki nawet o 80%!!!!!! Czekaj膮 na ciebie bardzo ciekawe promocje-ofert demo(gdzie mo偶esz kupi膰 nowo艣ci kt贸re bd dopiero w nast臋pnym katalogu), oferty netto(gdzie kosmetyki s膮 ta艅sze nawet o 80%-tego katalogu nie poka偶e ci 偶adna konsultantka),oraz wiele ciekawych promocyjnych kosmetyk贸w i promocji gdzie mo偶esz zdoby膰 darmowe kosmetyki TYLKO TERAZ FIRMA OFERUJE SUPER PREZENT DLA NOWYCH KONSULTANTEK -TORB臉 O WARTO艢CI 999Z艁!!!!!!!!1 Moja grupa liczy ju偶 spor膮 liczb臋 konsultantek i lider贸w-wi臋c je偶eli chcia艂a by艣 \chcia艂 by艣 zosta膰 konsultantk膮\em w mojej grupie to serdecznie prosze o kontakt Dla nowych os贸b wysy艂am(darmowo oczywi艣cie) katalogi,ofert臋 demo i zestaw pr贸bek GRATIS!!1!! tELEFON;505293722 EMAIL;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam Kamil ,lider avon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowicjuszka2
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮 i ze wzgl臋du na to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Je艣li jeste艣 zainteresowana, aby w mojej grupie zosta膰 Liderem b膮d藕 Konsultantk膮 zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 je艣li masz jakie艣 pytania, mo偶esz pisa膰 r贸wnie偶 tutaj na forum, ch臋tnie odpowiem :) sama mo偶esz wybra膰 co chcesz dosta膰 na start ;) Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON

Udost臋pnij ten post

Witam:0 Mam na imi臋 Kamil i jestem liderem AVON Dzi臋ki tej firmie zacz膮艂em spe艂nia膰 swoje marzenia i rozwija膰 sie Pragn膮艂 bym podzieli膰 si臋 swoim do艣wiadczeniem i umiej臋tno艣ciami z innymi osobami:0 Ja te偶 zaczyna艂em od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo wa偶ne jest wsparcie lidera )-wi臋c wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyja艣nienia wszelkich w膮tpliwo艣ci i informacji. Ka偶dy we mnie ma wsparcie i mo偶e na mnie polega膰!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zam贸wie艅 -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzi膰 po kosmetyki -kosmetyki ta艅sze dla siebie nawet o 80% -r贸偶nego rodzaju promocj臋 i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -mo偶liwo艣膰 budowania w艂asnej grupy i mo偶liwo艣膰 awansu np.na lidera sprzeda偶y -r贸偶nego rodzaju szkolenia i wycieczki -mo偶liwo艣膰 zakupu po szkoleniu zestaw贸w o warto艣ci ponad 370z艂 -21 dni na zap艂at臋 faktury Je偶eli jeste艣 zainteresowana zostaniem konsultantk膮 lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespo艂u NIC NIE TRACISZ MO呕ESZ TYLKO ZYSKA膯-ZOSTA艃 KONSULTANTK膭 AVON: eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Udost臋pnij ten post

Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮 i ze wzgl臋du na to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci nawet kilku tys. z艂otych miesi臋cznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370 z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Je艣li jeste艣 zainteresowana, aby w mojej grupie zosta膰 Liderem b膮d藕 Konsultantk膮 zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 je艣li masz jakie艣 pytania, mo偶esz pisa膰 r贸wnie偶 tutaj na forum :) Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Aktualny katalog 6/2011: http://www.pl.avon.com/PRSuite/home_page.page Co najwa偶niejsze, to zwracam wszystkie koszty za ma艂e zam贸wienia. U mnie nie ma 偶adej wymaganej kwoty, na kt贸r膮 musisz z艂o偶y膰 zam贸wienie :) mo偶esz sk艂ada膰 zam贸wienia nawet po 20z艂 w katalogu, a dostaw臋 paczki b臋dziesz mie膰 bezp艂atn膮:) Ju偶 dzi艣 je艣li zostaniesz Konsultantk膮 w katalogu 6,7 b膮d藕 8/2011 i z艂o偶ysz swoje pierwsze zam贸wienie w katalogu, w kt贸rym podpisa艂a艣 umow臋 na min.250z艂 b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 fantastyczne kosmetyki za 1z艂!! *w pierwszym katalogu wsp贸艂pracy - superwyd艂u偶aj膮cy tusz do rz臋s - za 1z艂 *w drugim katalogu wsp贸艂pracy - podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu - za 1z艂 *w trzecim katalogu wsp贸艂pracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i od偶ywcza maseczka do cia艂a z minera艂ami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1z艂 B膮d藕 aktywna w 2 katalogach, tj. 6/2011 i 7/2011 i z艂贸偶 w tych katalogach zam贸wienia na min. 250z艂, a b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 wod臋 perfumowan膮 rare gold w cenie 5,90! R贸wnie偶 mo偶esz zdoby膰 eleganckie poz艂acane kolczyki PRIYA za 14,90! Je艣li rozpoczniesz wsp贸艂prac臋 w AVON w katalogu 6 lub 7/2011 i polecisz kole偶ank臋 na Konsultantk臋 w katalogu 8 lub 9/2011, a ka偶da z was osi膮gnie sprzeda偶 min. 250z艂 w ka偶dym z dw贸ch kolejnych katalog贸w b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 marynarski zestaw na lato za 19,90z艂! Sukienka, zegarek i japonki! Je艣li rozpoczniesz wsp贸艂prac臋 z AVON w katalogu 8/2011 i osi膮gniesz sprzeda偶 250z艂 w ka偶dym katalogu 8 i 9/2011 b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90z艂! Sukienka, zegarek i japonki! AVON oferuje Wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) wi臋c mo偶esz zamawia膰 hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci nawet do kilku tys. z艂otych miesi臋cznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y, warsztaty makija偶u, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Pi臋kno Sukcesu mo偶esz zakupi膰 3 zestawy po 20z艂, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370 z艂, a po warsztatach makija偶u 3 zestawy po 40z艂, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 670z艂), r贸wnie偶 po uko艅czeniu szkole艅 otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni -mo偶liwo艣膰 zwrotu lub wymiany produkt贸w na inny -program lojalno艣ciowy, dzi臋ki kt贸remu przy zam贸wieniu na okre艣lon膮 kwot臋, mo偶esz zam贸wi膰 HIT z nast臋pnego katalog za bardzo atrakcyjn膮 cen臋, maxymalnie do 10z艂 !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to co艣, w czym Ty tak偶e mo偶esz uczestniczy膰 -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do kt贸rego dostaj膮 si臋 te z wysok膮 sprzeda偶膮, Ty te偶 mo偶esz! Je艣li jeste艣 zainteresowana, aby w mojej grupie zosta膰 Liderem b膮d藕 Konsultantk膮 odpisz na t膮 wiadomo艣膰 Z ka偶d膮 osob膮 pracuj臋 indywidualnie. Je艣li masz jakie艣 pytania, mo偶esz pisa膰 r贸wnie偶 tutaj, ch臋tnie odpowiem, ca艂y pakiet nowej Konsultantki przesy艂am bezp艂atnie na Tw贸j adres domowy, w ci膮gu 3 dni, je艣li jeste艣 z pobliskiej miejscowo艣ci mo偶emy si臋 um贸wi膰 na spotkanie. Gor膮co zapraszam, ka偶da nowa osoba dostaje prezent po z艂o偶eniu swojego pierwszego zam贸wienia. Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Witam:0 Mam na imi臋 Kamil i jestem liderem AVON Dzi臋ki tej firmie zacz膮艂em spe艂nia膰 swoje marzenia i rozwija膰 sie Pragn膮艂 bym podzieli膰 si臋 swoim do艣wiadczeniem i umiej臋tno艣ciami z innymi osobami:0 Ja te偶 zaczyna艂em od bycia konsultantem(i wiem jak bardzo wa偶ne jest wsparcie lidera )-wi臋c wszystkim swoim konsultantom jestem dostepny do udzielenia i wyja艣nienia wszelkich w膮tpliwo艣ci i informacji. Ka偶dy we mnie ma wsparcie i mo偶e na mnie polega膰!!!!!!!!! AVON oferuje; -zarobek 15-50% -katalog z 3 terminami zam贸wie艅 -darmowe dostawy do domu-nigdzie nie trzeba chodzi膰 po kosmetyki -kosmetyki ta艅sze dla siebie nawet o 80% -r贸偶nego rodzaju promocj臋 i konkursy-oferta demo,netto,program motywacyjny itp -mo偶liwo艣膰 budowania w艂asnej grupy i mo偶liwo艣膰 awansu np.na lidera sprzeda偶y -r贸偶nego rodzaju szkolenia i wycieczki -mo偶liwo艣膰 zakupu po szkoleniu zestaw贸w o warto艣ci ponad 370z艂 -21 dni na zap艂at臋 faktury Je偶eli jeste艣 zainteresowana zostaniem konsultantk膮 lub liderem avon to serdecznie zapraszam do mojego zespo艂u NIC NIE TRACISZ MO呕ESZ TYLKO ZYSKA膯-ZOSTA艃 KONSULTANTK膭 AVON: Wiem ,偶e nie zarobicie na tym wielkich kokos贸w ,ale zawsze kilka st贸wek wpadnie do portfela. Tylko teraz masz mo偶liwo艣膰 zdobycia; -zestawu p臋dzli -perfum Rare Gold -zestawu bi偶uterii eMAIL;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722 Pozdrawaim,Kamil,lider avon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowicjuszka22
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Co najwa偶niejsze, to zwracam wszystkie koszty za ma艂e zam贸wienia. U mnie nie ma 偶adej wymaganej kwoty, na kt贸r膮 musisz z艂o偶y膰 zam贸wienie :) mo偶esz sk艂ada膰 zam贸wienia nawet po 20z艂 w katalogu, a dostaw臋 paczki b臋dziesz mie膰 bezp艂atn膮:) 26 MAJA JEST SZKOLENIE KOSMETYCZNE W KIELCACH :) PI臉KNO SUKCESU POZIOM 1. ZAPRASZAM WSZYSTKIE KONSULTANTKI JAK I PRZYSZ艁E KONSULTANTKI. ZAINTERESOWANI NIECH ZG艁ASZAJ膭 SI臉 DO MNIE. Ju偶 dzi艣 je艣li zostaniesz Konsultantk膮 w katalogu 7 b膮d藕 8/2011 i z艂o偶ysz swoje pierwsze zam贸wienie w katalogu, w kt贸rym podpisa艂a艣 umow臋 na min.250z艂 b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 fantastyczne kosmetyki za 1z艂!! *w pierwszym katalogu wsp贸艂pracy - superwyd艂u偶aj膮cy tusz do rz臋s - za 1z艂 *w drugim katalogu wsp贸艂pracy - podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu - za 1z艂 *w trzecim katalogu wsp贸艂pracy - zestaw: woda toaletowa spotlight i od偶ywcza maseczka do cia艂a z minera艂ami z Morza Martwego z serii PLANET SPA - za 1z艂 Je艣li rozpoczniesz wsp贸艂prac臋 w AVON w katalogu 7/2011 i polecisz kole偶ank臋 na Konsultantk臋 w katalogu 8 lub 9/2011, a ka偶da z was osi膮gnie sprzeda偶 min. 250z艂 w ka偶dym z dw贸ch kolejnych katalog贸w b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 marynarski zestaw na lato za 19,90z艂! Sukienka, zegarek i japonki! Je艣li rozpoczniesz wsp贸艂prac臋 z AVON w katalogu 8/2011 i osi膮gniesz sprzeda偶 250z艂 w ka偶dym katalogu 8 i 9/2011 b臋dziesz mog艂a zam贸wi膰 dodatkowo marynarski zestaw na lato w najmodniejszym w tym sezonie stylu w specjalnej cenie 19,90z艂! Sukienka, zegarek i japonki! Je偶eli w katalogu 7/2011 zam贸wisz 3 TUSZE SUPER ENCHANT, to otrzymasz w prezencie szmink臋 COLORDISIAC (kolor do wyboru) Je偶eli w katalogu 7/2011 zam贸wisz jakiekolwiek kosmetyki ze str.8-34 na kwot臋 150z艂 otrzymasz w prezencie TORB臉 BABIANA AVON oferuje Wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 tylko za 6,90! -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) wi臋c mo偶esz zamawia膰 hity z wyprzedzeniem -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek z opustem nawet o 80%) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci nawet do kilku tys. z艂otych miesi臋cznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y, warsztaty makija偶u, spotkania Nova Szansa itp. (po szkoleniu Pi臋kno Sukcesu mo偶esz zakupi膰 3 zestawy po 20z艂, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 370 z艂, a po warsztatach makija偶u 3 zestawy po 40z艂, kt贸rych warto艣膰 katalogowa wynosi 670z艂), r贸wnie偶 po uko艅czeniu szkole艅 otrzymujesz dyplom za uczestnictwo -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni -mo偶liwo艣膰 zwrotu lub wymiany produkt贸w na inny -program lojalno艣ciowy, dzi臋ki kt贸remu przy zam贸wieniu na okre艣lon膮 kwot臋, mo偶esz zam贸wi膰 HIT z nast臋pnego katalog za bardzo atrakcyjn膮 cen臋, maxymalnie do 10z艂 !! -wycieczki, bankiety, konferencje, to co艣, w czym Ty tak偶e mo偶esz uczestniczy膰 -AVON CLUB - club najlepszych Konsultantek, do kt贸rego dostaj膮 si臋 te z wysok膮 sprzeda偶膮, Ty te偶 mo偶esz! Je艣li jeste艣 zainteresowana, aby w mojej grupie zosta膰 Liderem b膮d藕 Konsultantk膮 odpisz na t膮 wiadomo艣膰. Z ka偶d膮 osob膮 pracuj臋 indywidualnie. Je艣li masz jakie艣 pytania, mo偶esz pisa膰 r贸wnie偶 tutaj, ch臋tnie odpowiem, ca艂y pakiet nowej Konsultantki (katalogi, ulotki, programy motywacyjne) przesy艂am bezp艂atnie na Tw贸j adres domowy, w ci膮gu 3 dni, je艣li jeste艣 z pobliskiej miejscowo艣ci mo偶emy si臋 um贸wi膰 na spotkanie. Gor膮co zapraszam, ka偶da nowa osoba dostaje prezent po z艂o偶eniu swojego pierwszego zam贸wienia. Pozdrawiam, 呕aklina - Starszy Lider Sprzeda偶y AVON gg:2164642 tel.: 607-551-970 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com

Udost臋pnij ten post

ZOSTA艃 KONSULTANTK膭 AVON-NIC NIE TRACISZ MO呕ESZ TYLKO ZYSKA膯:)! Wiele os贸b chcia艂oby dorobi膰 sobie do pensji.... Je偶eli TY te偶 chcesz zarobi膰 kilka st贸wek miesi臋cznie i kupow膰 dla siebie taniej kosmetyki napisz lub zadzwo艅 do mnie:)_:) Jestem liderem od kilku miesi臋cy a moja grupa liczy ju偶 spor膮 liczb臋 konsultatek i kilku lider贸w..... Ka偶dej osobie pomagam i doradzam ,gdy偶 wiem jak jest ci臋偶ko zacz膮膰-sam by艂em kiedy艣 konsultantem.... Avon oferuje bardzo wiele nawet przy ma艂ym nak艂adzie pracy; *zarobek 15-40%(czasami 45i50% w programach motywacyjnych) *17katalog贸w -ka偶dy z 3 terminami sk艂adania zam贸wie艅 *w ka偶dym katalogu 3 bezp艂atne terminy dostawy kosmetyk贸w do domu. *ofert臋 demo(gdzie konsultantka mo偶e kupi膰 kosmetyki,kt贸re b臋d膮 dopiero w nast臋pnym katalogu. *ofert臋 netto (gdzie konsultantka mo偶e kupi膰 kosmetyki nawet o 80% taniej) *21dni na zap艂at臋 rachunku *bardzo ma艂e braki kosmetyk贸w(mamy w艂asn膮 fabryk臋 w Polsce) *dla ambitnych AVON CLUB(najlepsie konsultanci) *r贸偶nego rodzaju wycieczki ,wyjazdy,konferencje,bankiety *funkcja lidera i mo偶liwo艣膰 budowania w艂asnego zespo艂u Statruj膮c w jednym z 3 najbli偶szych katalogach i sk艂adj膮c zam贸wienia na co najmniej 250z艂 otrzymasz; -superwyd艂u偶aj膮cy tusz do rz臋s -program liftinguj膮cy okolic臋 oczu z serii ANEW -perfumy SPOTLIGHT -krem z serii PLANET SPA -zestaw na lato-japonki,sukienke i zegarek Dla ka偶dej konsultantki wysy艂a pod jej adres zamieszkania ZA DARMO; *zestaw dla konsultantki(umow臋 i zestaw startowy) *ulotki prospetingowe *zestaw katalog贸w *ZESTAW PR脫BEK Chcesz si臋 czego艣 dowiedzie膰 lub o co艣 zapyta膰?? Napisz lub zadzwo艅 do niczego to Ci臋 nie zobowi膮zuje.... ZOSTA艃 KONSULTANTK膭 W ZESPOLE KT脫RY STAJE SI臉 CORAZ WI臉KSZY I BARDZIEJ ROZWINI臉TY:) Na maile odpisuj臋 kilka razy na dziennie; KONTAKT; tel.;505293722 mail.;kamilmaliszow@onet.pl gg;34142854 Pozdrawiamll Kamil -Lider Sprzeda偶y i Zespo艂u AVON. -- Zosta艅 konsultantk膮 AVON:) Tel;505293722

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kartob76
A ja zpraszam do ma艂o znanej jeszcze firmy FABERLIC. Oferujemy kosmetyki tlenowe, rewelacyjna jako艣膰. Ceny podobne jak w AVON czy Oriflame. Du偶o promocji. Firma jeszcze ma艂o znana co daje olbrzymie pole do rozwoju. Je艣li Panie by艂yby ciekawe to podaj臋 sw贸j mail. kontakt@faberlicos metics.pl (moja prywatna strona).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalagowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty do ko艅ca katalogu 3: 0-150 z艂 - 15% 150-500 - 25% 500-1000 - 30% 1000-3000 - 35% powy偶ej 3000 - 40% Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalogowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty 0 z艂 - 149,99 z艂 -15% 150 z艂 - 249,99 z艂 - 20% 250 z艂 - 549,99 z艂 - 25% 550 z艂 - 999,99 z艂 - 30% 1000 z艂 - 2999,99 z艂 - 35% 3000 z艂 i wi臋cej - 40% Z艂贸偶 zam贸wienie na kwot臋 minimum 150,00 z艂 w trzech kolejnym katalogach. W trzecim katalogu aktywno艣ci Tw贸j opust wyniesie 25%. Je艣li chcesz stale otrzymywa膰 opust 25% sk艂adaj zam贸wienia na min. 150 z艂 w ka偶dym z katalog贸w. Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.o.s
wi臋cej wyci膮gniecie na kasie w tesco ni偶 w tej zaje..pseudofirmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liderka avon
zdziwi艂 by艣 si臋 ile zarabiaj膮 Konsultantki i Liderzy jak im zale偶y na tym, 偶eby zarobi膰. Niekt贸rzy tylko z tego 偶yj膮 :) Jestem Liderem AVON i chcia艂abym zach臋ci膰 Ci臋 do wsp贸艂pracy w moim zespole. Chcia艂abym, aby ka偶dy m贸g艂 si臋 rozwija膰 tak jak ja i mie膰 nieograniczone mo偶liwo艣ci zarobkowe tak偶e zaczyna艂am od tego, 偶e na pocz膮tku by艂am Konsultantk膮, ale przez to, 偶e na pocz膮tku mia艂am z艂ego Lidera prowadz膮cego, wiem jak to jest nie mie膰 wog贸le pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w ka偶dej sytuacji. Zawsze doradz臋 i pomog臋 za艂atwi膰 ka偶dy problem zwi膮zany z AVON. AVON oferuje wam na prawd臋 wiele: -17 katalog贸w w roku, z 3 terminami bezp艂atnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! (od katalogu 4/2012 startuje nowy program opustowy!!) -dostawa kosmetyk贸w ju偶 na nast臋pny dzie艅 -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, kt贸re uka偶膮 si臋 w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dost臋pne tylko dla Konsultantek) -mo偶liwo艣膰 stworzenia w艂asnej grupy Konsultantek, dzi臋ki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzeda偶y i masz mo偶liwo艣膰 otrzymania r贸偶nych bonus贸w pieni臋偶nych w wysoko艣ci kilku tys. z艂otych miesi臋cznie, a nawet i wi臋cej, to zale偶y ju偶 tylko od Twojej pracy i zaanga偶owania!! -szkolenia kosmetyczne-na temat typ贸w urody, makija偶y itp. (po szkoleniu mo偶esz zakupi膰 zestawy, kt贸ych warto艣膰 katalogowa wynosi 370z艂) -mo偶liwo艣膰 zap艂aty za kosmetyki a偶 do 21 dni Ju偶 dzi艣 podpisuj膮c umow臋 i sk艂adaj膮c zam贸wienie z katalogu 3/2012 lub 4/2012 mo偶esz odebra膰 atrakcyjne prezenty jako bonus na start dla nowych Konsultantek!!!: *za 1z艂 woda toaletowa Spotlight *za 1z艂 pere艂ki br膮zuj膮ce *za 1z艂 podw贸jny program liftinguj膮cy okolice oczu oraz tusz do rz臋s SuperSHOCK *za 1z艂 woda toaletowa Infinite Moment NOWO艢膯!! Z KATALOGU 3/2012 *za 1z艂 艣r贸dziemnomorskie serum uj臋drniaj膮ce do szyi i dekoltu oraz 艣r贸dziemnomorska nawil偶aj膮ca maseczka do twarzy z oliwk膮 A OPR脫CZ POWY呕SZYCH KOSMETYK脫W MO呕ESZ MIE膯 R脫WNIE呕 ELEGANCK膭 TOREBK臉 BATYCKI!! WYSTARCZY PODPISA膯 UMOW臉 I Z艁O呕Y膯 ZAM脫WIENIE ABY OTRZYMA膯 WSPANIA艁E PREZENTY ZA 1Z艂 !! Pozdrawiam, 呕aklina - Lider Sprzeda偶y AVON e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Avon Liderka
Witam, jestem Liderk膮 Avonu i poszukuje os贸b z ca艂ej Polski, kt贸re chcia艂yby zosta膰 konsultantkami lub liderkami. Najmniejsze i najbardziej op艂acalne zam贸wienie to 150 z艂 po cenach katalogowych w贸wczas nie ma op艂aty za z艂o偶enie paczki i koszt贸w przesy艂ki. Opusty 0 z艂 - 149,99 z艂 -15% 150 z艂 - 249,99 z艂 - 20% 250 z艂 - 549,99 z艂 - 25% 550 z艂 - 999,99 z艂 - 30% 1000 z艂 - 2999,99 z艂 - 35% 3000 z艂 i wi臋cej - 40% Z艂贸偶 zam贸wienie na kwot臋 minimum 150,00 z艂 w trzech kolejnym katalogach. W trzecim katalogu aktywno艣ci Tw贸j opust wyniesie 25%. Je艣li chcesz stale otrzymywa膰 opust 25% sk艂adaj zam贸wienia na min. 150 z艂 w ka偶dym z katalog贸w. Zam贸wienia skladamy przez internet lub robimy zakupy w Centrum Obs艂ugi Konsultantek. Na katalog przypadaj膮 3 regularne terminy sk艂adania zam贸wienia. Paczki przychodza na adres domowy. Brak wpisowego. Nie ma obowi膮zku sk艂adanie zam贸wie艅 co katalog. Katalogi oraz wszelkie materia艂y pomocnicze (pr贸bki) zwiekszaj膮 baz臋 upust贸w. Dla nowych konsultantek przy zamowieniach za 250 zl prezenty. Jest wiele program贸w motywuj膮cych dla konsultantek dzi臋ki kt贸rym zwi臋kszamy zarobki lub dostajemy prezenty. Zach臋cam do podj臋cia wsp贸艂pracy. Masz pytania pisz: kaska649@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lesia254
Brakuje Ci pieni臋dzy? Polska firma FM daje tak膮 mo偶liwo艣膰 ka偶demu, mo偶esz zarobi膰 tyle ile chcesz,wystarczy troch臋 zaanga偶owania. Czas i miejsce wybierasz sobie sam/a By zosta膰 przedstawicielem nale偶y wybra膰 pr贸bnik perfum (pr贸bniki kosztuj膮 od 30z艂 do 135z艂) i podaj膮c swoje dane osobowe zarejestrowa膰 si臋 w formularzu rejestracyjnym. .http://rejestracja.perfumy.fm/ podaj臋 . nr.sponsora 669936 Po wype艂nieniu formularza rejestracyjnego wraz z pr贸bnikiem perfum dostaniesz wskaz贸wki kt贸re pomog膮 Ci wykona膰 pierwsze kroki. W FM Group s膮 organizowane tak偶e szkolenia dla przedstawicieli umo偶liwiaj膮ce zwi臋kszenie umiej臋tno艣ci sprzeda偶y.

Udost臋pnij ten post

Zosta艅 konsultantk膮 Avon Korzy艣ci p艂yn膮ce ze wsp贸艂pracy z Avon : - Prezenty na start o warto艣ci oko艂o 250 z艂 - Pr贸bki, katalogi GRATIS - Brak op艂aty wpisowej - Upust do 40%, przy mega ofertach do 50 % - Programy dla KK ze 艣wietnymi prezentami - Szkolenia kosmetyczne - Termin do zap艂aty faktury do 21 dni - Bezp艂atne dostawy zam贸wionych produkt贸w Kurier 24h - op艂ata tylko 6,90 - Brak op艂at za rezygnacj臋 i nie z艂o偶enie zam贸wienia ka偶dym katalogu -Spotkania (konferencje) ze znanymi ambasadorami Avon m.in. Joanna Koroniewska, Ma艂gorzata Socha - Mo偶liwo艣膰 rozwoju i pracy jako lider zespo艂u (praca na umow臋 ) - Dodatkowe pieni膮dze co 3 tygodnie ( 17 wyp艂at w roku !!! ) Masz jakiekolwiek pytanie PISZ - wszystko Co wyja艣ni臋 i sama zadecydujesz czy WARTO !!! ZAPRASZAM !!! avon-n.wp.pl@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avonek-lider edyta
Zosta艅 Konsultantk膮 Avon w Katalogu 4/2013 - wpisowe 0 z艂, - brak kar za niesk艂adanie zam贸wie艅, - w ka偶dej chwili mo偶liwo艣膰 rezygnacji bez 偶adnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - mo偶liwo艣膰 zwrotu produktu, - sk艂adanie zam贸wienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zam贸wienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zni偶kami do 80% ! - prezenty - mo偶liwo艣膰 rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty a偶 6 Katalog贸w po spe艂nieniu warunk贸w ! Ch臋tnie pomog臋 oraz udziel臋 szczeg贸艂owych informacji. edy.pod@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 avonek-lider edyta
Zosta艅 Konsultantem Avon - wpisowe 0 z艂, - brak kar za niesk艂adanie zam贸wie艅, - w ka偶dej chwili mo偶liwo艣膰 rezygnacji bez 偶adnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - mo偶liwo艣膰 zwrotu produktu, - sk艂adanie zam贸wienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zam贸wienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zni偶kami do 80% ! - prezenty - mo偶liwo艣膰 rozwoju jest niczym nieograniczona. Prezenty a偶 6 Katalog贸w po spe艂nieniu warunk贸w ! dodatkowo po z艂o偶eniu pierwszego zam贸wienia wysy艂am kosmetyk gratis a na start daj臋 katalog, umowe do podpisania kt贸ra do niczego nie zobowiazuje i kilka pr贸bek na start.

Udost臋pnij ten post