Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysiek_bieszczady

Prosze pomóżcie - chodzi o wysypke!

Polecane posty

Witam. Mam ogromny problem. Chodzi o moją mamę. Wpadłem dzisiaj na niedzielny obiadek do rodziców i tak od słowa do słowa moja mama zaczela mówić o jakiejś wysypce, którą wczoraj dostała. Ludziska pomóżcie... pierwszy raz się z czymś takmi spotkałem. Zaczeło się niewinnie od krostki na twarzy (która z goła przypominała pryszcz) ale dzisiaj pojawiły się na krostki na wew. stronie ud (i to dość dziwne bo symetryczne:/) Mama podejrzewa półpaśca. Czy ktoś miał coś podobnego? Wysypka rozprzestrzenia się.. jeszcze rano było kilka krostek (czerwonych) na udach, teraz dzwoniła do mnie i mówi, że przeniosło się w wyżej i jest nadal symetryczne Co to może być?

Gość
eee ja mam coś podobnego z opisu tzn czerwone okrągłe plamy o średnicy 4-5mm. na nogach a teraz zauważyłam na rękach... na czym polega ta symetryczność u Twojej mamy? bo u mnie plamy są tak jakby po dwie obok siebie, nie swędzi i nie wiem co to jest, chyba się powiększają... mam to od wczoraj wieczór, raczej nie miałam się czym uczulić:/ help!!!!!