Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna brewka

makijaż permanentny - czy się zdecydować?

Polecane posty

Gość czarna brewka

stoję przed dylematem. Co 2 tygodnie robię hennę na brwi, ale już mnie to męczy. Kosmetyczka zaproponowała mi makijaż permanentny na brwi, ale ja nie jestem pewna. Nie wiem jak ten makijaż potem schodzi, czy równomiernie? Dziewczyny doradźcie.

Gość lllllllllllllllllllllllllll
nie wiem jak makijaz brwi, bo mialam robiona kreske gorna na powiekach jestem zadowolona... trzyma sie juz prawie rok, jeszcze nie schodzi czy bedzie rownomiernie blaknac zalezy od luszczenia sie skory, a to indywidualna sprawa kazdej osoby, ciezko prognozowac

Gość dzieki za info
a jakie sa mniej wiecej ceny takiego makijazu? ile np. kosztuje kreska na gornej i dolnej powiece + kreska brwi?

Gość wrrr
z tego co wiem to kreska na brwi 800zł a reszta nie wiem.

Gość Aga Gorzow Wlkp.
witam, polecam makijaz pemanentny poniewaz kobieta wyglada w nim bardzo pieknie, jest to zabieg malo bolesny, sama go wykonuje wiec wiem jakie to uczucie:))))) pozdrawiam odwazne kobietki!!!!

Gość Aga Gorzow Wlkp.
widze ze ceny sa kosmiczne za kreski, napiszcie do mnie to podam wam cennik:))))

Gość Robjana
Dziewczyny nie dajcie się zwieść niskim cenom makijażu permanentnego!!!! Brwi około 600-800zł, usta kontur około 500zł, z cieniowaniem, wypełnieniem od 900 do 1200zł, kreski górna około 400-450zł, dolna 350-400zł. Jeśli są robione z igłami jednorazowymi, które są drogie, a aby zrobić piękny makijaż zużywamy min. 2szt., do tego barwniki z atestem ziołowe, niealergiczne, które równomiernie się rozkładają, znieczulacze, które są także bardzo drogie, do tego do ceny wliczona jest korekta to NIE MA MOŻLIWOŚCI aby makijaż został wykonany po niższej cenie chyba, że linergistka pracuje społecznie. Pozdrawiam Linergistka Robjana

Gość ZANCIA 3001
zrobiłam sobie usta i brwi u pani kamili z bydgoszczy ze studia estetyki wylądam rewelacyjnie...usta troche bolały na początku,ale po znieczuleniu było znośnie chociaż ze mnie panikara...naprawde bardzo polecam wqarto wydać trochę kasy aby tak wygładac .musze tez napisać ze rzęsy pani kamili tak mnie urzekły że umówiłam się też na przedłużenie poprostu rewelka geste i wywiniete i nie trzeba malować.dziewczyny inwestujcie w siebie:-)

Hmm ciężka sprawa - ale jeśli rzeczywiście i tak co te dwa tygodnie robisz sobie hennę to może warto spróbować bo makijaż permanentny może ładnie wyglądać :) Pytanie jest tutaj raczej o to czy chcesz wydać tyle pieniędzy czy jednak co jakiś czas zdecydowanie mniej.

No chyba najlepiej będzie jak sama podejmiesz decyzję i nie będziesz się za bardzo sugerowała naszymi opiniami ;) Jeśli zdecydujesz się na zabieg to wybierz przynajmniej najlepszy z możliwych salonów - tak żebyś później nie żałowała i nie wyrzucała sobie, że coś można było zrobić lepiej. Ja słyszałam o instytucie urody new look i widziałam wiele opinii zadowolonych klientek. W ogóle sprawdź sobie ich stronę i podejmij decyzję.

Ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała tylko odłożyłabym sobie pieniądze i zrobiłabym makijaz permanentny - oczywiście najpierw sprawdź czy ta opcja w ogóle będzie dobra dla Ciebie pod względem powiedzmy "zdrowotnym" - wejdź sobie więc chocby na tę stronke http://instytut-urody.com/makijaz_permanentny.html - gdzie wypisane sa wszelkie przeciwwskazania i inne potrzebne informacje.

Nio ja w sumie podobnie - też bym się nie zastanawiała i odkładałabym pieniądze :) A w odniesieniu do tych informacji zamieszczonych na powyższej stronce - bardzo przydatne, warto wiedzieć i sprawdzić od razu cennik ;)

Gość kl0987
Zrobilam sobie w salonie Boroń w Łodzi makijaż permanentny ust, przyznam, że na początku była przerażona kolor był tak mocny, że bałam się, że tak już zostanie, dzis mija już prawie dwa miesiace od uzupełnienia i przyznam, że jestem zachwycona, kolor idelany no i co najważniejsze wreszcie mam równe usta, została bardzo ładnie skorygowana moja asymertia na ustach, moj kompleks nierównych ust zniknął. Polecam.

Gość gOzA4YZMsuwvOdd9XC22
Makijaż permanentny jest bardzo praktyczny i jeżeli taki makijaż zostanie poprawnie wykonany to będziesz bardzo zadowolona. Rozejrzyj się za dobrą lingeristką w swojej okolicy , sprawdź jej doświadczenie, a najlepiej jakbyś miała znajomą, która wykonała taki zabieg, czyli po prostu sprawdziła salon. Możesz obejrzeć galerię prac. Najważniejsze jest nie patrzeć na cenę , gdyż jeżeli to będzie tylko Twoim kryterium możesz zostać przez kogoś oszpecona i będzie wielki płacz, bo tego nie da się zmyć z twarzy !! pozdrawiam

Gość luskaaamuska22
tez chce sobie zrobic metoda wloskowa tzn rysuja pojedyncze wloski,a ktos wie jaki salon robi brwi w programie fabryka urody

Gość macka

Ja to się obawiam trochę... W Lublinie coś sprawdzonego? 

Gość małgorzatakret

Ja robiłam i jestem mega zadowolona. Jak się zdecydujesz to wybierz dobry salon, taki makijaż jest trwały więc nie ma co na nim oszczędzać. Ja robiłam w MadameArt w Poznaniu. Możesz zobaczyć zdjęcia na ich stronie https://www.madameart.pl/

Gość fretka

Ja tez się długo nie mogłam zdecydować . Namówiły mnie Panie z salonu Perfect Glamour Marzena Kotowska we Wrocławiu i nie żałuję decyzji, bo zabieg przeprowadzony został bardzo profesjonalnie i komfortowo, a efekt super!