Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darhia

zgadujcie moje wymiary

Polecane posty

Gość Darhia
tak jak napisałam.Wszystko byłoby w porządku gdyby nie ta talia :(, nawet biodra by uszły

Gość luizja defo
dziwaczne - ja ważę tyle co ty i biodra mam szczuplejsze, brzuszek podobny. A jestem 6 cm niższa..

Gość Darhia
lujiza: jak jestem ubrana to każdy mówi żebym przytyła ;) Wszystko mam chude oprócz talii a w ubraniu tego nie widać.AAAAaa i nawet w stroju nikt nie powie że jestem gruba, ale to o mnie chodzi.Bardzo źle się czuję z taką talią.Mogłabym zrobić sobie dietę i schudnąć, ale z talii zniknie mi max 3 cm, za to znikną mi całkowicie piersi.Dlatego postanowiłam nie odchudzać się a ćwiczyć talię i brzuch.Podobno te partie wyćwiczyć najtrudniej.Myślę że do lata będą choć trochę zadowolające efekty

Gość luizja defo
nikt Ci nic nie mówi, bo nie jesteś gruba przecież. A ile w biuście masz, ze by Ci zniknoł? ta talia , to widocznie Twoje przeznaczenie, skoro gdzie indziej jesteś szczupła. tłuszczu chyba na niej nie ma, prawda?

Gość Darhia
oj sadełka mam dużo w okolicach talii, no i tzw opony.Mogę za to chwytać rękami bez problemu.W klatce mam 90 a rozmiar stanika B(większe B) , więc możesz sobie wyobrazić co zostanie po schudnięciu a raczej co nie zostanie ;).

Gość luizja defo
no to faktycznie tylko ćwiczenia Ci zostają albo akceptacja własnej figury, która przecież zła nie jest :-)

Gość Darhia
jeśli nie da się nic zrobić to będę musiała zaakceptować ;) Po ćwiczeniach które robiłam z pewnością jestem jędrniejsza, ale to jeszcze nie to co chciałabym uzyskać. Trzymaj za mnie kciuki. Dziękuję Ci bardzo za miłą rozmowę i wsparcie. Pozdrawiam serdecznie :)