Gromit 0 Napisano Kwiecień 16, 2007 witam serdecznie. Mam mały problem z okresem, którego nie mam już prawie 2 miesiące. Robiłam 2 testy - negatyw, Beta Hcg - ujemne i byłam na wizycie u ginekolog i ciąży brak. Zrobiono mi USG przezpochwowe na którym widoczny jest nijaki polip i nie wiem co dalej..... Niby mam go usunąć, ale się boję i nie wiem czy dać się wyłyżeczkować skoro jeszcze nigdy nie rodziłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aleksandra 25 0 Napisano Kwiecień 22, 2007 czesc ja miałam podobny problem miesiaczka mi sie zatrzymała na około 3 miesiace natychmiast udałam si edo gin miałam porobione badania ciaży niestety nie było i okazało sie ze mam zaburzenia hormonalne ......no i zaczeło sie z tym ze ja bartdzo pragne dzidziusia ale wracajac do tematu miesiaczki miałam nieregularne brałam hormony i troche sie okres uregulował jednak mam prawy jajnik policystyczny i to jest przyczyna wiec idz do gin i poros o badanie hormonow usg niech sprawdzi czy wszystko ok pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach