Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina 1987

wesele sie zbliza a ja nie umiem tanczyc

Polecane posty

Gość karolina 1987

co ja mam zrobić? za 2 tygodnie musze isc na wesele a jak pomysle ze tam trzeba jakies walce tanga itp tanczyć to az mnie ciarki przechodzą...na kurs tanca czasu ani kasy nie mam. Moze alkohol pomoże, ale bez przesady...co ja mam robić?nie mam tez sukienki ani nie wiem jak sie uczesać? Mozećie coś polecić..Jakieś fotki... ale bedzie wstyd jak podepcze jakiegos wujka w tancu:-( (mam jasnobrazowe włosy, 164 wzrostu)

Gość lena 1985
please...

Gość to ty na imprezie
nigdy zadnej nie bylas ze nie umiesz tanczyc? jescze nie widzialm zeby ktos tanczyl tango czy walca na weselu, racezj taniec szarpaniec, i zapewniam ze wujowie tamncza tragicznie, na pewno gorzej niz ty, to zalezy jaka masz figure jesli chodzi o sukienke, i czy to ma buyc skromna czy bardziej urozmaicona, npaisz jaka masz figure, ile wazysz i popytaj kuzynek jakie beda mialy kiecki, jako ze jest cieplo, wybierz cos w jasnym kolorze, czarny raczej nie

Gość to ty na imprezie
a i zaloz watek na forum moda i ubior

Gość dziewczyno na jakie ty wesele
idziesz? na weselach każdy tańczy jak chce! Wystarczy mieć trochę poczucia rytmu. Tanga? Walce?:)

Gość Karolina 1987
A jesli nie ma sie poczucia rytmu? :(

Gość to ty na imprezie
jak masz partnera to pocwiczz nim przed weselem, a jak nie masz to pewnie i tak bedziesz siedziec wiecej niz tanczyc, takie realia wesela,

Gość to ty na imprezie
poza tym piszesz jakbys cale dnie siedziala zamknieta w domu, nie znasz sie na ubraniach? sama nie wiesz jakie masz mankamenty urody? w czym ci do twarzy? sukienki to muisz po sklepach polazic i poprzymierzac, wez kolezanki to ci doradza

Gość Karolina 1987
No wlasnie jestem taka nieporadna :( dlatego prosze was o pomoc

Gość jeśli nie masz poczucia rytmu
to: a) udawaj, że boli cię noga lub symuluj inną, dowolną chorobę b) spij się i walnij pod stół c) spij się, rozluźnij a nogi same cię poniosą d) wymyśl coś sama

Gość to ty na imprezie
na brak poczucia rytmu nic sie nie poradzi, jak sie napiszesz to sie rozluznij, kup sobie plyte zeby popatrzec jak tancza, teraz pelno tego badziewia w sklepach po tym tancu z gwiazdami, no i dalej nie piszesz o swojej figurze wiec nie wiem jak ci pomoc

Gość a myślisz że jakaś stara
80 letnia cioteczna babcia ze strony wujka będzie umiała tańczyć? Zapewniam Cię, że nie będzie brakowało większych nieporadnych od Ciebie:) Przecież to wesele a nie bal taneczny! Poza tym to wieczór Państwa Młodych i to na nich się zwraca uwagę... i na jedzenie:) A później i tak połowa się spije:) Baw się dobrze.

Gość karolina 1987
hej inna karolino 1985 nie masz co robić skoncz z tym podszywaniem sie pode mnie. pocieszyliscie mnie z tym tanczeniem ale co do figury to moje wymiary biust87, pas62, biodra87, waga 50 wzrost 164, włosy jasny brąż oczy niebiesko zielone i zółtymi plamkami, blada cera jak macie jakis fajne fory lub wiecie gdzie cos łądnego i skromnego racaej kupić to prosze dajcie znać... tylko nie na allegro

Gość karolina 1987
hej inna karolino 1987 nie masz co robić skoncz z tym podszywaniem sie pode mnie. pocieszyliscie mnie z tym tanczeniem ale co do figury to moje wymiary biust87, pas62, biodra87, waga 50 wzrost 164, włosy jasny brąz oczy niebiesko zielone i zółtymi plamkami, blada cera jak macie jakis fajne fotki lub wiecie gdzie cos ładnego i skromnego kupić to prosze dajcie znać... tylko nie na allegro lub inne wysyłkowe

nie łam sie ;) ide na weselicho mojej siostry w czerwcu, w dodtaku bede świadkiem, wiec wiesz, a moj facet świetnie tanczy, kurde to dopiero problem, ale szczerze Ci powiem ze po 1-2 godz. tanca. wczuwam sie. Z reszta mamy takie swoje kroki zeby latwiej bylo:) obracamy sie wyglupiamy, byl ze mna na studniowce w tym roku, wcale nie bylo xle, wrecz przeciwnie super:) ale wiesz jak inny facet ze mna tanczyl....... masakra!!! z moim miskiem umiem tanczyc tzn on dostosowuje sie do mnie, a co jak jakis wujek mnie poprosi, kuzyn, bedzie ibrala haha no trudno, ja zawsze mowie \"powoli nie umiem tanczyc\" :) i sie smiejemy i jakos jest

Gość gość
Mialam identyczny problem przed kazdym weselem,wiec przed moim wlasnym- oblecial mnie strach :D dlatego narzeczony zapisal nas na kurs tanca do: https://www.facebook.com/Pierwszy-Taniec-1206131696097718/ fajna opcja, zeby sie tanecznie podszkolic i opanowac sensowna choreografie na pierwszy taniec. u nas zaowocowalo to zlapaniem bakcyla do tanca ;)