Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aprilka

Przez przypadek wypilam ziola senesu!!! Czy cos mi grozi?

Polecane posty

Jestem w 40tc. Zaparzylam sobie liscie malin i w tym samym czasie moja babcia zaparzyla sobie senes (na przeczyszczenie) w takim samym kubeczku. I zamiast moich lisci malin wypilam senes :( Czy cos mi grozi poza biegunka? Czy moze on zaszkodzic mojemu dziecku? Prosze o pomoc!

Gość zadzwon do lekarza
najlepiej ginekologa, ktory prowadzi twoja ciaze!!! Poza tym nie wiem jak moglas wypic je przez przypadek, no chyba ze lyka dalas

Gość zadzwon do lekarza
poza tym to GRATULACJE no i zeby porod byl mozliwie bezbolesny :) no i dzidzia zdrowa

jednorazowo to chyba nie powinno zaszkodzić - oprócz tego że pogoni :) pij więcej żeby wyrównać płyny w organizmie i będzie ok i uważaj następnym razem ;)

no tak wyszlo ze przez przypadek! W smaku podobne bylo. A babcia wypila moje lisice malin :O

najwyzej lewatywa nie bedzie potrzebna ;))))) mysle ze nic nie powinno ani tobie ani dziecku sie stac.

Gość Emilcia12
hmmm liscie malim tez pilam, nie wiem jak moglyscie je pominac bo liscie m,alin trzeba odcedzic, a i tak zostaja farfocle wiec dziwne jest to dla mnie a nie ma expresu z lisci malin, sa tylko takie fusiaste, wiec... wg mnie nic ci nie grozi, wkoncu liscie malin tez sa jako tako przeczyszczajace