Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

Skakanka

Polecane posty

Gość zzzzzaaaaaa
no to moja skakanka wisi juz cały rok,jak sobie radzicie dobrze to i ja zaczną...............choć boję się rozbudować łydki a mam olbrzymie czy aby ich nie rozbuduję....................

Ja też kiedyśtam skakałam ale straaasznie stopa mnie zaczęła boleć. I skakanke zmieniłam na bieganie :)

Gość ollqu
a jakaś taka optymalna ilosc dla poczatkującej o bardzo sredniej sprawnosci fizycznej... ? i jak najlepiej skakac?

Gość Szczypiorek.pl
Mam malutkie pytanko czy skakanka pomoze mi stracic troche tluszczyku na brzuchu ????.... Bardzo bym chciala zrzucic troszke kilo mam 158 i waze 54 kilo i chcialabym od czasu do czasu wyjsc w jakiejs fajnej bluzce ale sie wstydze , niewiem jakie cwiczenia mam stosowac i moze jakas dieta !!!! POMOCY..............

Gość nestra
ja skacze codziennie przez 30 min i robie troche ponad 2000 skoków ogólnie juz schudłam 36 kg na skakance i brzuszkach oraz solidnej diecie i jestem z siebie dumna dziś nosze rozmiar 34 . ale niestety skóra została i staram sie ja jakoś napinać powoli daje rade . pozdrawiam

Gość Lepina
No, to widzę, że wszyscy z sąsiadami dobrze trafiliście... Niestety, ja nie mam tak dobrze - skakałam pierwszy raz, wieczorem, może trochę za późno - od razu przyleciał sąsiad z dołu z wielką awanturą. Pomyślałam - ok, poskaczę wcześniej, ma rację. Zaczęłam skakać wcześniej - przyleciał z jeszcze większą awanturą, wparował do domu, wrzeszczał i powiedział, że nasyła policję. Więc póki zima - ze skakanki nici ;) Pozdrawiam wszystkich wyrozumiałych sąsiadów :)