Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna....

Problem z seksem...

Polecane posty

Gość smutna....

mam wspanialego mezczyzne, z ktorym jest mi cudownie, ale... wlasnie. chodzi o to, ze mimo iz seks jest cudowny, denerwuje mnie, ze zawsze sie pyta jak chce itp. to ja decyduje, inicjuje, proponuje zabawy, a on: "ok, mozemy sprobowac" jest bardziej ode mnie doswiadzony, co wynika z faktu ze jest starszy ode mnie. mial kilka zwiazkow w ktorych wiem ze piscil kobiety oralnie, chetnie i czesto. mnie tego nigdy nie zrobil, nawet nie zaproponowal, mimo iz ja mu to zrobilam juz nie raz, podpytuje, sugeruje, ze jest mi przykro z tego powodu. nic. dodam ze nie chodzi tu o higiene, itp bo zawsze przed spotkaniem biore kapiel. nie wiem dlaczego tak jest :( naprawde jest mi niesamowicie przykro z tego powodu :(

Gość ON NIE WIE
jak cię pieścić oralnie, więctego nie robi. kiedyś nieopatrznie skłamał gdy chciał ci zaimponować, ze taki jest doswiadczony. to erotoman gawędziarz

Gość annaaa
moze niedokładnie sie myjesz? mimo kąpieli? innego wyjścia nie ma. aha - moze masz za duzo włosów na ci... albo miedzy pośladkami i go to odrzuca? wydepiluj sie woskiem lub depilatorem i zobaczysz - to działa:D

Gość smutna....
pierwsze co, prosze o powazne komentarze. a drugie, o higiene dbam bardzo, a depilacje robie calosci, wiec wszystko mam gladkie. nie wiem o co chodzi, moze to w pewien sposob jego egoizm?

Zamiast grać w kotka i myszkę (dwuznacznie brzmi ;) ) powiedz mu wprost czego pragniesz, żeby pieścił Cię ustami, żeby inicjował itd. Oni niestety nie czytają w myślach, a już tym bardziej nie rozumieją naszych gierek... Takie są moje wnioski po 3 latach bycia razem. Doszłam do nich niedawno :classic_cool: ale nareszcie jestem w pełni usatysfakcjonowana i zadowolona z naszych aktów miłosnych :) On po prostu nie wiedział, że jest mi niewygodnie, albo że mnie boli, bo za szybko we mnie wszedł. Z facetami trzeba rozmawiać, a nie wysyłać znaki dymne... No, no chyba, że któraś kobieta wzięła sobie za męża Indianina :)

\"Zamiast grać w kotka i myszkę (dwuznacznie brzmi ) powiedz mu wprost czego pragniesz, żeby pieścił Cię ustami, żeby inicjował itd. Oni niestety nie czytają w myślach, a już tym bardziej nie rozumieją naszych gierek... Takie są moje wnioski po 3 latach bycia razem. Doszłam do nich niedawno ale nareszcie jestem w pełni usatysfakcjonowana i zadowolona z naszych aktów miłosnych On po prostu nie wiedział, że jest mi niewygodnie, albo że mnie boli, bo za szybko we mnie wszedł. Z facetami trzeba rozmawiać, a nie wysyłać znaki dymne... No, no chyba, że któraś kobieta wzięła sobie za męża Indianina \" A V E - w końcu rozsądna i myśląca kobieta ! jest jeszcze nadzieja :-) wszystkie panie powinny sobie to wydrukować, oprawić w ramkę i na ścianę do czytania codziennie ! brawo !

Gość smutna....
wczoraj z nim powiedzmy ze rozmawialam, poprosilam go zeby mi powiedzial czym jest dla niego seks itp, pozniej seks oralny. ja powiedzialam ze dla mnie jest to w wpewien sposob oznaka pelnej akceptracji partnera, on rowniez tak stwierdzil, po czym dodal ze nie z kazda to robil, a z jedna z bylych dlatego ze jej to obiecal... a byl z nia jedynie 3 misiace. do mnie mowi ze mnie kocha, ze chce byc ze mna, zalozyc rodzine, ale skoro on m,nie nie akceptuje.... heh jezeli jego akcpetacje mozna miec za wygrana w zaklad.. ? ;(

przestań mu robic lachę. proste. i w końcu na czym staneło? czemu nie robi ci minetki? bo to o to chodziło prawda? chyba dalej nie wiesz o co mu chodzi. albo trafiłas na faceta który tego po prostu nie lubi

Gość do smutnej
pawda jst taka ze jesli nie chodzi o brak higieny, to zostaje jeszcze jedna opcja-NIE podoa mu się twoja ci....a. Albo lubi moylkowate a ty masz jak u 4-latki i jesteś dla niego asxualna albo masz brzydką czy inną która mu nie pasuje