Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Była sobie...

Jakie buty sa modne w tym roku?

Polecane posty

Gość Była sobie...

Zastanawiam sie nad kupnem butow ślubnych i nie wiem , czy te szpiczaste sa jeszcze modne. Ślub mam w czerwcu. Doradźcie jakie kupic.

Ja bym Ci odradziła. Niewygodne i niemodne. Teraz są takie z zaokrąglonymi noskami albo sandałki np.zawiązywane na tasiemkę wokół kostki. Dla mnie bomba.

Gość Była sobie...
Dzieki za odpowiedz, chyba kupie te z okragłym noskiem. Tak tez myslalam, ze te szpiczaste juz nie sa modne ale w salonach slubnych tego pełno.

Gość barcelonka1
teraz sa modne i takie i takie z reszta spod suni nie wiedac za wiele ale jak juz to lepiej sie prezentuja szpice a sandalkow sie nie powinnn zakladac na slub

Gość Ale masz problem...
Podążasz za modą a nie za własną wygodą czy elegancją? Kupisz badziew, bo modny? zlituj się, kobieto!

a może peep toe? pełno tego w sklepach obówniczych (takich normalnych, nie slubnych), ale nie jestem pewna, czy to nie zbytania ekstrawagancja na slub mi sie w kazdym razie takie buciki bardzo podobają i moim zdanim na slub w sam raz, sa wygodne

Gość takakjaka
czulenka sie lepiej prezentuja

Gość Wedding Planner
Barcelonka, masz rację, zwłaszcza pod kątem przesądów ślubnych ;) Mówi się, że Panna Młoda powinna mieć buty z zakrytą piętką i zakrytymi palcami, żeby "pieniądze z domu nie wychodziły". Ot, taki przesąd... ;) ;) ;)

Gość takakjaka
Haris Piltona a mozesz wyslac jakis link z tymi butami

co za różnica jakie są modne, jak ich często i tak nie widać :P a ważne żeby były wygodne bo spędzisz w nich kilkanście godzin prawdopodobnie :)

nie mam zadnego do zaprezentowania tak na szybko :( szukałam ,żeby Ci pokazac jakies białe, ale chyba w bieli ich nie robią, samą czerwień i czerń widze jesli ogolnie ci chodzi, zeby zobaczyc ja wygląda model peep toe to wpisz poprostu w google lub allegro nazwe i ci wyskoczą to sa po prostu buty z wycietymi palcami, z reguły na szpilce lub słupku, mogę też miac mała platforme

Gość Magdziaa83
Ja radzę Ci wybrać takie buty które beda wygodne. Ja ślubuję we wrześniu i wybrałam te półokrągłe z szerszym obcasem 8 cm! Bardziej podobają mi sie spiczaste, ale takie to tylko szpilki! A meczyc sie całą noc na 8 cm szpilce to niebardzo! A i tak spod sukienki butów nie widać! Pozdrawiam!

Gość a dla mnie szpic
jest super elegancki i ma szyk. Nie znosze butów z okrągłymi noskami :o

Gość wygodne buty
wybierz takie zeby byly wygodne ja mialam buty z okroglymi czubkami i postawilam na wygode musza byc przede wszystkim miekkie moja kolezanka wybrala z ostrymi czubkami i i postawila tylko na wyglad butow i juz okolo godziny 24 nie mogla chodzic a na nastepny dzien nie zalozyla juz rzadnych butow tak bardzo bolaly ja nogi dobrze ze nie miala poprawin ....

Gość wygodne buty
zadnych - oczywiscie