Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaaaluch23

detoren- sposobem na cellulit????

Polecane posty

czesc kafeteriankom :) walczacym z cellulitem, czy ktoras z was stosowala detoren (detoren plus) ?? z recenzji na allegro wynika ze jest skuteczny, ale chcialabym poznac wasze zdanie. jesli stosowalyscie, dajcie znac jakie byly rezultaty :) pozdrawiam

Gość ja nie stosowalam

Gość prosze dziewczyny
dajcie znac ???????

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa
?????????????????

Gość liliannaaa
Może ktoś jeszcze będzie zainteresowany odpowiedzią :) Użyłam 2 razy, rewelacji brak, skóra tuż po miła w dotyku, ale sam cellulit nie zniknął. Może jeszcze za wcześnie. Sam zabieg piecze barrrdzo.

Gość natie
hejka. ja zakupilam na allegro ten detoren. wlasnie jestem po piewszym zabiegu. pisze w instrukcji ze najlepiej zrobic 10 zabiegow i dopiero potem mozna byc zadowolonym :) ja jestem po pierwszym, lekko poparzona:P ale sam preparat ladnie pachnie :P

a ja stosowałam i dla mnie jest SUPER , miałam dość widoczny cellulit i po kilkunastu zabiegach prawie całkiem znikł, tylko został troszke jak ścisnę udo :-) :-)

Gość SAE
A co to jest krem czy co?? Za ile??

Jest to preparat podobny do Guam , tylko o wiele tańszy, nakłada się na ciało, owija się folią, a potem zmywa. zajrzyj na stronę: www.detorenplus.pl. Ja kupuje w ich sklepie internetowym.

Jest to preparat podobny do Guam , tylko o wiele tańszy, nakłada się na ciało, owija się folią, a potem zmywa. zajrzyj na stronę: www.detorenplus.pl. Ja kupuje w ich sklepie internetowym.

Gość upupopup
up

Gość zegarsowa
ja już wiem po sobie, że wszelkie środki na cellulite wcierane od zewnątrz raczej kiepsko działaja. zdecydowanie lepiej, przynajmniej na mnie, zadziałał napój inneov cellulite - teraz podobno jest tez w tabletkach, dla bardziej zabieganych. mówię wam, naprawdę rewelacja! polecam!

Gość kawiarenkaa
też się wielu pozytywów naczytałam o tym Innovie. jak dostanę teraz pensję, to chyba też sobie go kupię :)

Gość podobno to ja
kawuarenka, nie bedziesz załowała.Ja uzywałam Inneov celulit -tylko jedno opakowanie bo moja pomarańczowa skórka nie była az tak wielka.Al epolecam,ponieważ do dzisiaj a mineły juz 3 mc od stosowania nic nowego sie nie pojawiło, skóra jest super gładka.

Gość asiaczkowa - ona
potwierdzam - inneov cellulit powinien nagrodę Nobla dostać, bo jest rewelacyjny! ja przynajmniej jestem jego wierną I BEZCELLULITOWą fanką!

Gość miabella
wypilam 2 opakowania inneovu i zadnych zmian, byc moze powinnam byla doczekac konca tzw kuracji, ale zniechecilam sie; teraz co dzien jezdze na rowerze ok 1 h, wykonuje masaz ostra gabka (lacznie na kazda noge ok 10min dziennie), ok. 10min dziennie skakanki, zimne cieple prysznice na przemian, krem antycell. i widze efekty po 9 dniach

Gość agaśkakaśka
Detoren plus działa!!!!!!!! Super super, pozbyłąm się cellulitu !!! superr

Gość maryśka28
Też chciałam się czegoś dowiedzieć o Detorenie i poczytałam trochę odpowiedzi na forum - nie tylko na tym. Zdecydowałam się spróbować i kupiłam. Teraz jestem po kilku zabiegach i to co widzę co dzieje się z moim ciałem przeraża mnie. Nogi wyglądają teraz znacznie gorzej niż przed zabiegiem!!! Lepiej tego nie używać!!! Dziewczyny nie wierzcie tym co na forum piszą dobre opinie o tym preparacie bo to najprawdopodobniej osoby, które to coś sprzedają! Nie bardzo wiem co teraz mam zrobić - chyba pójdę z tym do lekarza. Pozdrawiam

Gość maryśka28
naprawde

Gość traffka
moja kolezanka stosowala i sobie chwali, tereferka, mam pytanie, ile placisz za przesylke,bo nigdzie na stronce nie znalazlam tej informacji. Z gory dzieki za odp. Pozdrawiam:)

Gość anulka3414
no własnie ile jest za przesyłkę w tym sklepie internetowym?

Gość madzialeninanka
Ja zamawiałam niedawno w sklepie internetowym Detoren plus. Koszt przesyłki widać jak się zamawia. Przy wpłacie na konto to 10zł, a za pobraniem 14 zł. Jestem już po 4 zabiegach i jest naprawdę duża , a nawet bardzo duża poprawa. Preparat bardzo dobrze się rozprowadza, a moje nogi i pupa są dużo gładsze i cellulit się widocznie zmniejszył. Polecam każdemu , naprawdę warto spróbować dziewczyny :-)

Gość Iwona3444
Szkoda kasy. Pomaga tylko na chwile a wcale nie likwiduje cellulitu. Jest to złudny efekt. Mam niewielki cellulit, wiec preparat powinien pomoc.Naprawde szkoda kasy. Same sie przekonacie ze 10 zabiegow to malo i wiecznie tak bedzie. Wole wydac pieniadze na cos sprawdzonego.