Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI

slim program herbapolu, ktoś stosował?

Polecane posty

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI

Witam, właśnie piję program odchudzajacy, zwiedziona reklamą. Jak na mój gust efektów na razie żadnych po tygodniu kuracji spalanie i diety. ZAPRASZAM DO DYSKUSJI:d

Gość jakakas
Mi spalanie pomogło baaaaardzo. Już po dwóch dniach widziałam że poprawiła się moja przemiana materii. Stosowałam tylko program 1 przez 2 tyg i program 2 przez 2 tyg. Dodam że nie chciałam schudnąć, a tylko poprawić przemianę materii, gdyż miałam problem z zaparciami. Schudłam 4kg. Dla mnie to duuuużo bo naprawdę mam same kości.

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI
hmmm, a ja słyszałam od dwóch osób, że po tym programie miały takie zaparcia jak nigdy w życiu:D mnie się przemiana po tygodniu nie poprawila, czekammm może zadziała, chociaż nie robię sobie wielkich nadzieii,:(

Gość jakakas
herbatkę zaproponowała mi koleżanka, która bardzo po niej schudła. Potem ja spróbowałam i zaproponowałam mojej bratowej która miała problem z zaparciami. Tych herbatek trzeba pić 3 dziennie, a bratowa mogła max 1 dziennie bo ją do kibla goniło. Przeczyściło ją nieźle.

Gość SŁOŃ TRĄBALSKI
ja piję trzy i mnie nic nie czyści;D no cóż ile ludzi tyle działań. a czy oprócz herbatek stosowalas jeszcze jakąś diete? ćwiczenia?

Gość jakakas
ja nic nie stosowałam więcej bo nie chciałam schudnąć tylko trochę usunąć te zaparcia. Natomiast moja koleżanka miała sporą nadwagę i stosowała jakiś rowerek, basen, ćwiczenia + malutka dieta (bez przesady). Stosowała tą herbatkę tak jak jest napisane na ich stronie tzn nie 2 tyg każdą tylko chyba pierwszą 4 tygodnie, drugą też a trzecią 2 tygodnie. Jakoś tak. Jest na stronie napisane wszystko i dietę też tam dobrać można sobie

Gość swiństwo paskudne jakieś
cała zime wydawałam na to gówno pieniądze i nic nie pomoło może gdybym pożarła opakowanie to waga spadłaby....

a ta ostatnia to jest nie dla ludzi smierdzi jak czort piłam na wdechu!!!!!!!!!

Gość jakakas
nie piłam ostatniej za to druga była pyszna :)

to spróbuj tylko powachać anyz jeszcze ujdzie ale ten cierpki smak do niczego nie da sie porównac !!!!!!!!

Gość SŁOŃ TRABALSKI
MNIE PIERWSZA ZBYTNIO NIE SMAKUJE, JAK OSTATNIA JEST GORSZA TO SOBIE NIE WYOBRAZAM, ZRESZTA MOZE NIE BEDE PILA BO NIBY CO MAM STABILIZOWAC?:)

a dla mnie własnie ta pierwsza była znośna !!!!