Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozowa landrynkowa cizia

krew z odbytu, pomocy

Polecane posty

witam, mam pewien problem. otoz przedwczoraj podczas toalety jak robilam kupke zauwazylam ze z odbytu leci mi krew i to dosyc duzo. zaobserwowalam to dwa razy. nic mnie nie boli, nie uprawiam sexu analnego, nie wiem skad to sie wzielo :/ pije czerwona herbate, odchudzam sie i pije ja trzy razy dziennie, po tamtej sytuacji nie pije jej i nie robilam kupy. co mam robic czy mam sie obawiac czegos?

hemoroidy ???????? z czym to sie wiaze? nic mnie nie swedzi, a slyszalam ze to swedzi :/

byc moze dziwne bedzie to, co napisze, ale moj pies tak mial ostatnio. weterynarz stwierdzila, ze w zwiazku z biegunka, ktora akurat miala (ty pijesz herbatki przeczyszczajace...) w jelitach nadrywaja jej sie jakies kosmki czy cos takiego, nie pamietam dokladnie. stad krew (sporo jej bylo) grozne to nie jest, a bezposrednia przyczyna jest wlasnie czeste wyproznianie. zalecila diete i dodawanie siemienia lnianego do jedzenia. pies to nie czlowiek, ale jelita jednak tez ma... tak czy i naczej radze sie zglosic do lekarza

zalozmy ze to wrzody, wiec ta krew to teraz bedzie normalka? co jak to zdazylo sie tylko raz, zobaczymy co bedzie nastepnym razem, ale cos do lekarza nie chce mi sie za bardzo isc z takim problemem

no dobra...... wiec do jakiego lekarza mam isc? i ponawiam pytanie czy mam isc nawet ak sie to zdazylo tylko raz i juz sie nie powtorzy...

Gość zawsze jak pojawia sie krew
to niepokojący znak !moze to cos z jelitem grubym ...tyle sie słyszy o póznym wykryciu nowotworu jelita grubego !