Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieKogoZnalazłam

MAGDUSIA!!!!!

Polecane posty

Gość zagranica
jJa pierdole!!! ale jaja :D sie usmialam jak nigdy- magdusia jest the best! Ale ktos mial pomysla zeby takie sobie jaja robic- magdusia na prezydenta! Tylko co na to mamcia? buahahahhaaha lol

Gość zagranica
kurde, magdusia jest real!?!? O shit!! hehehehe ja myslalam z eto jakies jaja, ahahahahahaha to tymbardziej- buziole dla ciebie magdusia- jestes specyficzna, ale sympatyczna :) buziole!!!!

Magdusiu kochana - nie przejmuj się krytyką, jeśli nie jest słuszna i zgodna... Mnie ciekawi (i zarazem martwi) co stało się z ową żabą... stworzeniem niby marnym, ale zaplątanym w szereg wydarzeń Waszego życia... Problem żaby może się wydać banalny, aczkolwiek to jest stworzenie, którym zaopiekował się Misiaczek, przyszły ojciec i (jak mniemam) odpowiedzialny człowiek Pozdrawiam Ciebie, Brzusio, Mamusię (mam nadzieję, że Mamci już lepiej) i oczywiście Misiaczka :-D

Magdusiu, ja również przesyłam serdeczności dla Was i zapytuję, czy Misiaczek czyni dalsze postępy w lakierowaniu? czy może z wiosną zmienił zainteresowania? jeśli pięknie polakierował Ci paznokcie, to przypominam, że do porodu trzeba zmyć lakier! spokojnej nocy życzę :)

Witajcie kochane moje 🌼 Wszystko sie w naszej cudownej rodzince pokićkało :-( Mamcia siedzi w szlafroku na łóżku z różańcem w ręku, Misiaczek czyta Tine z września zeszłego roku. Właściwie to on jej nie czyta tylko wpatruje sie w stopke redakcyjną tak jakby szukając adresu redakcji. :-( Prawdopodobnie myśli o tym by swoje problemy przelać na papier i wysłać do Tiny :-( Ja czuje sie dobrze, mimo wczorajszego żabiego szoku ;-) Boli mnie tylko to że Misiaczek ma dzisiaj wolny dzień, a Mamcia sie do niego nie odzywa :-( Rzuciła nawet w kąt halke kaszubską, którą jej przywiózł z Koszalina :-( To nie jest dobry znak :-( Mamcia mówi że ma pewne podejrzenia względem Misiaczka :-( Ja już sama nie wiem co w tym domu bedzie kiedy ja pójde rodzić? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Sytuacja sie pogorszyła :-( Mamcia zaczęła okładać sie różańcem po plecach powtarzając w kółko że wzięła pod dach pasożyta i darmozjada :-( Ale to przecież mieszkanie Misiaczka :-( Misiaczek wziął długopis i zaczął rozwiązywać krzyżówke w Tinie :-( Spojrzałam, a on we wszystkie kratki wpisuje jedno słowo: Jędza :-( On nigdy nie wydawał sie być bystry, ale teraz to troche chyba przesadził? :-( Idę sobie ugotować ryżu :-) Na szczęście wczoraj Misiaczek nie zdążł nakarmić nim żaby :-0 żegnam was moje przyjaciółeczki 🌼

Gość jestes rąbnięta rypnięta
porabanaaaaaaaaa wiesniara !!!!!!!! :)

Gość fafaf
Magdusia, może on poszedł nie daj Boże po tą żabę? Na wszelki wypadek zamknij Ty dziecko drogie Mamcię w łazience.

magdusiu ty kochana naprawde nie masz innych problemów, poprostu rozwalasz ludzi wokół swoja bezradnoscią zycia, jakims wyimaginowanym postepowaniem cokolwiek robisz.... magdusiu myslałas aby zostac aktorką? jestem pewna ze odniosłabys sukces poza tym mimo wszystko ze nie zywisz do mnie przyjażni chciałabym abys odpowiedziała na moje zadane wczoraj do ciebe pytania na stronie 2 dziekuje i miłego dnia

Gość ty dotta jesteś niemniej
jebnieta od tej magdusi :-0

Gość fafaf
Magdusia, czy mężulek wrócił? A jak Mamcia? Podniosła koszulę kaszubską z kąta? Powinna odstawić na bok swoje humory dla Twojego dobra Magdusiu, zwłaszcza, że jesteś w stanie błogosławionym.

Magdusiu....serce nakazuje mi sie odezwać...a nie jest to łatwe przełamywac opory i wstyd ale.....czy możesz poprosic misiaczzka zeby przywiozl dla mnie przy najblizszej okazji te halke kaszubską?ewentualnie jesli szanownej twojej mamci sie nie odmieni to moze odkupilabym od niej? bo widzisz...smutne to ale w mojej i meza alkowie wieje juz nudą:(..taka halka moglaby dodac troche pikanterii naszemu malzenstwu...jak myslisz? i wielkiej wagi pytanie--mamy juz dwie corki, teraz chcemy synka...moze wiesz w czym robic nasiadowki zeby wyszedl chlopczyk?ewentualnie co postawic pod lozkiem?blagam pomoz...jestes alfa i omega tego forum a twoja mamcia to zaiste skarbnica wszelkich informacji. i nie martw sie moja kochanieńka problemmi w domciu.one miną, jako ta noc co kiedys zawsze zamienia sie w pachnący rosą poranek ;) ahhhhhhhh🌻

poadlina nie rób sobie śmiechów na swoj sposób z magdusi pisz w polskim jezyku a nie w jej aby sie jej samej przypodobac, zaraz ci odpisze, kochana, czy tez droga przyjaciólko padlinko/....... ---------------------------------- swoja droga tylko pomarancze sie wsciekają, własnie jednego zjadłam hmmmm ,,,,brilliant

Gość fafaf
Magdusiu, odezwij się proszę! Serce mi drży z niepokoju o Ciebie.

Drogie przyjaciółeczki 🌼 Misiaczek właśnie zadzwonił że jest u sąsiada w drugiej klatce i ustawiają antene na TVN :-( Koleżanko dotta, nie odpowiem na twoje pytania po raz drugi :-0 Już mówiłam że utrzymujemy sie z emerytury Mamci i wypłaty Misiaczka. Nie pracowałam a po porodzie tym bardziej nie zamierzam. Mamcia też jest tego zdania ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość fafaf
Uffffffffff! A jak Mamcia?

magdusi to juz wiem, ale pytania moje sa całkiem inne jesli jestes chco troche inteligetna zrozumiesz je nie sa trudne. wiem ze nigdy nie pracowałas, ale ja pytam czy kiedykolwiek byłas choc na rozmowie w sprawie pracy a to juz inna strona medalu, bo mozna byc ,ale nie dostac upragnionej pracy i do 30 nie pracowac !

pojebana wieśniara :) to wiem napewno ;)

dotta, na bogi! pozwol kazdemu pisac jak ma ochote, i nie wprowadzaj terroru...kazdy reaguje na dowcip na swoj sposob dobrze jesli wogole reaguje bo jak widac poczucia humoru niektorym troche brak...swoja droga jak ci nie pasuje magdusia to po co sie tak aktywnie udzielasz na tym topicu i z nia dyskutuyjesz..hę? :O magdusiu, zaklinam cie, odpowiedz mi!!!!!bo jestem w desperacji :P buhaha ;)

dotta - jak Ty TEGO nie łapiesz to - potrafisz sie śmiać z czegokolwiek? Pozdrawiam

Jesli nawet Magdusia jest nie prawdziwa to co z tego...opowiesci sie fajne i trzeba miec leb zeby takie cos wymyslic (o ile to klamstwa). pozdrawiam

nie przeczytalam wszystkiego- niestety:) Magdusiu 🖐️ a moje kolezaneczki obiecaly mi albumik na wzor twojego i .............nie dostalam Aha, netar - do was ta mowa przedewszystkiem- GDZIE MOJ ALBUMIK:D Tomasz juz dawno na swiecie. Net-ar troszke sie odkupila zdjeciami:D