Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieKogoZnalazłam

MAGDUSIA!!!!!

Polecane posty

Witajcie moje przyjaciółeczki 🌼 Stała sie rzecz straszna :-( Misiaczek wrócił z pracy i w pojemniku w którym nosi drugie śniadanie przygotowywane przez Mamcie przyniósł żabe :-( Normalnie ogromną ropuche :-( Mamcia jak to zobaczyła zamknęła sie w łazience i nie chce wyjść. :-( Ja zwymiotowałam na albumik leżący na nocnym stoliku :-( Misiaczek tłumaczył że znalazł ją na torach i żal mu sie zrobiło żaby :-0 Pomyślał że weźmie do domu, nakarmi ryżem i następnego dnia odniesie w to samo miejsce, bo może żaba ma rodzine :-( O mnie i o Mamci niestety nie pomyślał :-( Czy wasi mężowie też przynoszą żaby do domu, albo inne psakudztwa? :-( Jeśli tak, to jak sobie z tym radzicie? No i jak udobruchać teraz mamcie, bo albumiku już nie odzyskam? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość yuuukkkka
nie......... nie wierzę................ popłakałam się ze śmiechu :D 😭 Magdusia od dziś jestem Twoją najwierniejszą fanką :classic_cool:

Przyjaciółko yuuukkkka , nie widze w tym niczego zabawnego :-( Dopiero gdy misiaczek wyniósł żabe na plac zabaw przed blok to Mamcia uchyliła drzwi łazienki i wyznała mi że musi zmienić bielizne :-( Strasznie zareagowała na widok tego obleśnego stworzenia :-( Coś mi sie wydaje że Misiaczek dzisiaj bez kolacji pójdzie :-( Pozdrawiam, Magda

Gość la.la.
Magdusiu - mój do domu żab nie przynosi, ale o Twoim Misiaczku to dobrze świadczy... ma serce i widzi, że są naokoło stworzenia w potrzebie, smutne i zagubione... Albumik... szkoda go trochę, ale może jak Mamcia się wyniesie z łazienki (krzycz, że chcesz siusiu!) to sklecicie wspólnie nowy. Zatrudnij Misiaczka to tego przedsięwziecia, gdyż wina jego ewidentna w tym wypadku... Serdecznie pozdrawiam Ciebie z brzuszkiem, Mamcie i Misiaczka (pewnie teraz się czuje zagubiony, że bałaganu narobił)

Gość lauren
Magdusia dziobaszku kochany🖐️:P

magdusiu ty do wszystkich z którymi rozmawiasz wirtualnie i face to face mowisz \"przyjacielu X\" wiesz nie spotkałam jeszcze w zyciu tak dziwnego charakteru jaki ty masz jestes bardzo skomplikowana.

dotta*** z przymrużeniem oka kochana ;) przecież ta laska sobie jaja robi :D to pewne na 100 % ! :D Magdusia🌻jestes zajebista !

Ja też się zakochałam:) ❤️ I tak jak Zachwycona Magdusią obstawiam, że to facet.....zresztą co za różnica...Magdusia jest The Best:)

acha wiesz postaw sie na miejscu tej magdusi czy ty wytrzymałabys tak napierdzielac powaznie i nie dałabys wkoncu plamy ja bym tak nie umiała udawac i robic z siebie total blondynki no normalnie co to k u r w a za laska, ma jakies puste podejscie do zycia, nigdy nie kiwneła palcem zeby zarobic na chleb a co dopiero na make up. do wszystkich mowi przyjaciólko, przjacielu, a jej MAMCIA wiecie z kim mi sie kojarzy tka mowił do swojej matli w PLEBANI ten policjant rudy mamcia---dobre ------------------------------------------------------------------------ magdusia mam kilka pytan natury osobistej -czy ktos ci powiedział ze jestes troszkę inna, tzn twoje podescie do zycia jest jak lalki z porcelany wszystkiego boisz sie dotknac aby sie lalka nie potłukła - nie miałas nigdy potrzeby pojsc do pracy zeby nie byc na utrzymaniu meza i mamci - próbowałas choc szukac pracy - byłas kiedykolwiek na rozmowie kwalifikacyjnej musze ci powiedziec ze kobieta z takim podejsciem jest miazdzona jak łupina orzecha w brutalnej rzeczywistosci a ty masz tak inna nature ze mam wrazenie ze niejednokrotnie zostałas zbrukana(zwyczajnie zjechana) za swoją postawe zyciową...czyli sztuczna blondynka, nie majaca zaradnosci zyciowej czekajaca az mamcia podsunie ci pod buzie cos dobrego to załosne naprawde

aja Ci mówię ze to prowokejszyn jest pewnie się smieje że takiego wała na kafe robi nie uwierze ....za mama musiała bielizne zmienic po zamknieciu w łazience bo miś żabe przyniósł buhahahahhaha więcej dystansu i poczucia humoru podobnego do Magdusi zycę🖐️

Wybacz dotta***, ale nie wiem, dlaczego moja kolezanka Magdusia tak Cię drazni :o Znam ja bardzo dobrze, nie tylko z forum i jest to naprawde wspaniała osoba, bardzo wszystkim życzliwa. Bardzo mi w zyciu pomogła zupełnie bezinteresownie, zresztą nie tylko mnie. Chciałabym mieć więcej takich przyjaciółek jak ona. No i z całą pewnością, Magdusia nie jest blondynką ;) A na pewno nie była blondynką, kiedy widziałam ją ostatni raz ;) Co do Plebanii, to prawda, Magdusia jest fanką tego serialu i wcale nie zdradzam tu wielkiej tajemnicy. Magdusiu, pozdrawiam serdecznie, Ciebie i Twojego Misiaczka i odezwij się Słonko jak tylko będziesz mogła 😘

dewiantka_ więc Magdusia nie to nie żart ? Ona naprawdę istnieje ? A ja myślałam ,że to prowokacja jakiejs dobrze bawiącej się osóbki ...... Szkoda ,że nie ma emoty użyłabym jej w tym momencie 100 razy:D

Gość yuuukkkka
a ja obstawiam, że Dewiantka i Magdusia to jedna i ta sama osoba :P co do faceta, to tez się popieram :)

_acha_ >>> oczywiście, ze Magdusia istnieje :) Fakt, że ma specyficzny sposób bycia, nie czyni z niej przecież wyłacznie netowej kreacji, prawda? ;) yuuukkkka>>> absolutnie nie jestem Magdusią :) Nie moge oczywiście przedstawić na to żadnych dowodów ;) ale zaręczam Ci, że to prawda.

o! nie widze jakos magdusi moze gł zainteresowana sie wypowie i odpowie na moje wczesniejsze pytania czyt wyzej a gdzie ja uzyłam złowa drazni, czytaj ze zrozumieniem tekst

acha a zauwazyłas zeby istniał wczesniej taki nick jak \"dewiantka\" ja nie zauwazyłam tego niku nigdzie na ciazy i macierzynswie.... do dewiantki nie znam magdusi, ale z tego co wypisuje to poprostu zycie to cudowna bajka nie sadzisz ze jej wypowiedzi smiesza inne osoby. ona nie jest traktowana na powaznie z jej podejsciem do wszystkiego

dotta***>>> no owszem nie uzyłaś słowa drażnie, ale miałam takie wrażenie ;) Magdusi nie ma nawet na gg własnie się martwię co się stało :o

Gość do dotta
chcę tylko zauważyć, że nick ,,dewiantka" musi już trochę istnieć bo ma na koncie blisko 500 wypowiedzi--- tu nie trafiłaś drogi detektywie...

Gość nie sposób się nie uśmiechnąć
czytając wypowiedzi Magdusi. Po cóż więc się czepiacie czy jest kobietą/facetem, pracuje/nie pracuje, realna/nierealna. Ktoś tam pisze te literki. Inteligentna i dowcipna osoba.

taa nick nie istnieje... ma prawie 500 postów ....! ;) tak czy siak Magdusia jest niepowtarzalna ;) Paulka - Mania śliczna ! Cuuuudo ! 🌻😘

-nie sposób się nie uśmiechnąć_ dokładnie ! zgadzam się z Tobą ,dobrze to ujełaś :)

Gość uuuuuuuuuuuuuppp
W życiu nie czytałam takich bzdur! Magdusia jesteś tak naiwna, że aż śmieszna - dołaczam do fanklubu.

jedna pisze \" magdusia jestes swietna\" inna \" magdusia zakochałam sie \" \" magdusia jestes the best\" ale wszystkie mają jedno ma mysli kobieta zyje w nierealnym swiecie ujełam to najłagodniej jak mogłam. najlepsze na stronie 1 jest jak magdusia pyta dewianke skad i czemu ma taki nick...a dewiantka na 2 stronie pisze ze koresponduje z magdusia na gg....bez kłamstw co ! magdusia jest tak łatwowierna ze kazdeego miłego osobnika traktuje jak przyjaciela, poprostu nie do wiary jak mozna pojmowac tak swiat. a wy kumacie cos z tego bujda w oczach magdusi

ktoś nie może się wyrózniać ... być inny ...fajny..... bo odrazu jest czubem prawda ? :O nikogonie krzywdzi swoim sposobem życia ... właściwie Jej problemy to błahostki w sielance :) jest szczesliwa ....zakręcona ... ale miła , nieszkodliwa .... kreacja czy nie ....lubię Magdusię 🌻

No cóż, widze że troche zamieszałam na waszym forum :-( Koleżanka dotta*** niestety mimo swojego uroku nie bedzie moją koleżanką :-( Jest wścibska i wulgarna :-( Pozdrawiam za to przyjaciółeczki _acha_, dewiantka, lauren i wszystkie inne które są ze mną w tych ostatnich, ciężkich dla mnie dniach ;-) 🌼