Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieKogoZnalazłam

MAGDUSIA!!!!!

Polecane posty

dotta***_ ja mam dla ciebie radę kochana ! po co czytasz agdusię skoro tak Cię drażni ? Jest na to cudowny sposób - nie wchodz na ten temat !!i po sprawie ... a nie ,niezdrowo się emocjonujesz ......podniecasz ....wypytujesz .... jakaś skoplikowana postać z Ciebie ,bez cienia poczucia humoru .... więcej luzu ......

Gość głupie to forum
autorka to Magdusia , której przewróciło się w głowie na swój temat :(

fajne forum tylko baby niestety niektóre \"głupie\"(głupio-mądre) /bez urazy/

\" PomidoRek - ale pustak z ciebie. Nie widzisz, że kobieta/facet się zgrywa, wszystkich wprawia w dobry humor. Tylko ty jeden tego nie rozumiesz, niestety. Normalnie poziom dziecka z podstawówki... \" do głupiej(ego) ???? eee czegoś nie>>>>>>>> głupolu , co ty myslisz ze ja na serio sobie rozmawialm z m....... ales ty glupi chyba w pampersach jeszcze chodzisz myslisz ze jestes najmoadrzejszy(a) i uwazasz ze tu wszytscy śa glupolami na tym forum.i nic nie rozumieją :D:D:D:D:D uwazaj bo sie udlawisz mądroscią dla mnie jestes imbecylem :P:P:P A propos nr gg to rzeczywiscie nowy moderator ktorego juz milam w spisie gg bo kiedys milam problem i mi pomagał !!!!!!!!!! DOBRE TO WSZYTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i wsiadły jędze na \"Bogu ducha winnego\"pomidorka .... Eh baby ....:P napięcie przedmiesiączkowe ?:P

Gość dziekuje ci acha
to ja pomidorek

Gość vf
I z fajnego topiku zrobił sie syf :O Jak zwykle na kafe, gdzie jest fajnie to zaczyna komuś przeszkadzam i musi swoje 5 groszy wpierdzielić :O A Magdusia ogólnie w tym momencie próbuje na siłe wymyślić opowieści które w tym momencie już nawet żenujące nie są :O

vf-A SAMA NARZEKASZ ...:p jakby pomidorek podziękował to zrobiłby to w czarnym pomidorowym mundurku ;)

pomidorku a ja jednak he he he :) to TY 🌻 ;) eee nie ma za co - ja tylko fakty stwierdzam jak zawsze ;) Magdusiu - co nowego w misiaczkowie ? pozdrawiam Asia🌻

Magdusiu:D Czy mogę tez zostać Twoja przyjaciółeczką? Bardzo bym chciała:) Zagłosowałam nawet na Ciebie w wyborach na Miss Kafeterii:) Please-wydajesz mi się taka miła:D i sympatyczna:D Pozdrowiam. Lili

Gość nie myslicie kobiety
:P Magdusia moze przeciez miec na pienku z moderatorem, bawi was i wkreca, a wy jak mlode pelikany... lykacie wszystko :D nawet zabawic sie nie potraficie, zartu pociagnac dalej... ech Magdusia, 👄 for you

Gość ...a ja
Magdusiu, gdzie jesteś? Czyżbyś urodziła przed terminem?

Gość hands up team

Gość tym razem na pomaranczowo
uuup

Gość hehehehehjh

Gość hands up team