Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedding Planner

Poszukuję profesjonalistów

Polecane posty

Gość Wedding Planner

Poszukuję profesjonalistów ze stronami www w dziedzinie : - fotograf - kamerzysta - wizażystka - makijażystka - osoby dekorującej sale weselne - osoby dekorującej stoły - kwiaciarek i florystek Wiele osób zagląda na mojego bloga, chciałabym umieścić linki do Państwa tron, z pewnością przydadzą się poszukującym Pannom Młodym :):) Dziękuję i pozdrawiam. PS. Tylko mnie nie zagryźcie, kochane Panie ;) Ja naprawdę chcę pomóc :)

Gość Studio All 4 seasons
A gdzie Pani szukać??

Gość Wedding Planner
Najlepiej na maila :) wedding.planner@vp.pl. Prosiłabym o podanie adresu www :)

Gość a skąd Pan jest

Gość Wedding Planner
Jestem pani :) A jestem z Warszawy :)

Gość Wedding Planner
Dziękuję za wszystkie maile i proszę o więcej :) Wszystkie podane adresy zamieściłam w swojej linkowni :) Pozdrawiam :)

Gość Studio Kwiatowe Bławatek
Posłałam namiary. Dziękuję :)

Gość Wedding Planner
Dziękuję, Rewe :)

Gość Marta wizażystka
wa_wiz@op.pl Dziękuję

Gość Florystka
Dziękuję za dodanie mnie do linków :)

Gość róża27
wedding planner,a gdzie mozna cie znalezc,masz moze jakas stronke w internecie.jesli tak to prosze podaj,dzieki :-)

Do Wedding Planner Weszłam tu....bo chcę Ci podziękować....;) Nie chciałam aby moje słowa do Ciebie nie dotarły... Dziękuję za takie miłe słowa....bardzo mnie one zaskoczyły że masz taką o mnie opinię... a jeśli chodzi o wywiad to chętnie bym Ci go udzieliła...nie mam nic przeciwko temu. Tak samo Mój Ukochany...nawet parę dni temu zaproponował mi abym opisała o naszej niezwykłej miłości jak się poznaliśmy..... jak rozkwitało nasze uczucie...I co to jest prawdziwa miłość.... i że nie zawsze jest tak że miłość na odległość nie ma szans...właśnie że ma....! A co najciekawsze mamy wrażenie że znamy się nie tyle ile się znamy ale właśnie... 100 lai i więcej..... Może powinnam zrobić taką niespodziankę dla przyszłego mężusia to znaczy opisać naszą miłość...ale kto to będzie czytał? Jakoś brak mi odwagi....

Gość Wedding Planner
Naprawdę przyjemnie się czyta Twoje posty a zwłaszcza ten ostatni :) Przyznam się, że BARDZO się wzruszyłam :P Mając taki dar przelewania myśli na papier, jak Ty, opisałabym Waszą historię, w jakimś niedrogim wydawnictwie spróbowała "wydać" w dwóch-trzech egzemplarzach (jeśli chcesz, to w większym nakładzie) i w formie prezentu wręczyła Ukochanemu :) Napisz coś o Was, to umieszczę to na swoim blogu :) Sporo osób tam zagląda ;) Szkoda by było, by piękne i prawdziwe historie miłosne, pozostawały jedynie na internetowym forum, które i tak pędzi, jak szalone :) Pozdrawiam :)

Weddind Planner Cóż mogę Ci powiedzieć...? Dziękuję... to za mało.... Bo nie tylko mnie zachęciłaś...ale też dodałaś mi troszkę wiary... Nie wiem czy mam dar pisania...piszę tak jak umię...może czasem banalnie,może czasem marzycielsko ale wiem jedno.... że z głębi serca.... Dziękuję ze podsunęłaś mi pomysł na prezent dla przyszłego \"mężusia\", znając jego wiem że on by się z takiego prezentu ucieszył i napewno by się wzruszył... tym bardziej ze sam wiele razy wspomina że chciałby kiedyś przeczytać naszą historię... Dziękuję że mnie \"podbudowałaś\"...chciałabym już zacząć pisać ale nie za bardzo wiem co i jak... jeśli miałabyś taką chęć....czy pomogłabyś mi...?wiem że masz wiele spraw na głowie...ale przyda mi się Twoja pomoc i cenne wskażówki... Chciałabym ale jednocześnie mam obawy...że nie podołam tego zadaniu.... Chciałam jeszcze dodać że masz fajnego blooga, sama na niego wchodzę i czytam co mnie interesuje.... :) Czy masz dla mnie jakieś wskazówki jeśli chodzi o opisanie naszej historii....może nasza historia jest niezwykła ale też nie jedyna.... Za każdą Twoją radę już z góry dziękuję....

Gość Wedding Planner
Przepraszam, że wczoraj nie odpisałam, ale byłam tak zmęczona, że ostatnie posty pisałam już nosem ;) Najprościej jest zacząć od zrobienia planu, jakiegoś schematu, konstrukcji, na której mogłabyś oprzeć całość swojego dziełka. I od tego wyjdź :) Skompletuj ważne zdjęcia - ze wspólnych wypadów, jakieś fotki miejsc i przedmiotów, które są dla Was ważne :) Pomyśl nad tytułem, kolorem okładki, czcionką :) To prostsze, niż myślisz ;) Poza tym masz dar pisania, zatem powinno wypaść doskonale :) Taki prezent dla kogoś najbliższego, będzie cenną pamiątką do końca życia :)

Gość rewe
do Anielica A co sie stało? Bo ja nie wiem o co chodzi? Chyba nie czytalam jakiegos topiku :o Szukalas pomysłu na prezent dla ukochanego? A mozna gdzies przeczytac Waszą historię? kocham takie opowiadania 😍 :)

Gość rewe
aha... jeszcze mam taką 1 uwagę do Wedding... Lepiej nie umieszczac tu na kafeterii zadnych historii, bo sama wiesz jak to sie konczy (pamietam jak wystepowałas tu pod innym nickiem i jak cie obrzucono błotem) :o

Do Wedding Planner... Ależ mnie nie musisz mnie przepraszać bo nie ma za co... mam nadzieję ze się wyspałaś...;) a co do Twoich rad to ...hmmm wezmę je sobie do serca i pomyślę jak tu opisać... Postanowiłam że każdego dnia będę pisała, chocby parę zdań... A gdy zabraknie mi sił...wtedy pomyślę o mojej Miłości....;) W końcu ona każdego dnia dodaje mi sił....nie tylko mi ale też każdej z Was...jeżeli jest z Wami... Teraz nie za bardzo mam jak przelewać moje słowa na papier, gdyż teraz mam do napisania a pracę mgr.a co dalej to juź wiecie... Ale będę się starała... Jak się nie poddam i parę stron już będzie to do Ciebie się odezwę i dam przeczytać....wtedy sama uznasz czy moje \"dzieło\" nie będzie czymś banalnym... Tak bardzo bym chciała widzieć jak zaskakuję moją Miłość...i jego uśmiech.. Moja Miłość mówi że wszystko o mnie już wie....ale nie będzie się chyba spodziewał co mu mogę dać... Jak napiszę to się do Ciebie odezwę.. Jeszcze raz dziękuję Ci za rady i wskażówki i są dla mnie cenne... Może nie jest to takie łatwe...ale początki nigdy nie były i nie są łatwe... Może warto spróbować...? W końcu wszystko zaczyna się od myśli...nawet tej najmniejszej... ;) Pozdrawiam! Do rewe Naszą \"historię miłośną\" nigdzie jeszcze nie opublikowałam ale może będziesz ją mogła kiedyś przeczytać... O ile nie zabraknie mi wyrtwałości....;)

Gość rewe
:) fajosko :) czekam, bo jestem strasznie ciekawa i żądna romantycznych historii:)

Gość Wedding Planner
Mi nie chodziło o pisanie takich historii na forum :)

Gość Wedding Planner
Czuwająca Anielico, trzymam kciuki i liczę, że TO kiedyś przeczytam :):):)

Gość Wedding Planner
Up Up

Gość Krokus Maltański
Up Up!!

hej. Na początku chcę zaznaczyć, że z wielką przyjemnością czytam ten wątek...S U P E R!!! No i oczywiście też chę dodać swoją stronkę, przy czym musze zaznaczyć, że jeszcze się robi także nie ma na niej wszystkich fotek...ale dla pewności dodaje jeszcze link na portal wizaz.pl.......... tam mam zamieszczonych więcej prac. pozdrawiam serdecznie i życzę miłego oglądania:) Kasia. www.katarzynasujka.com http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=101999