Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopsik_

co mi jest?

Polecane posty

Gość klopsik_

Hej, mam pytanie. Czy pomimo, że biorę tabletki (pierwsze opakowanie), które własnie już skończyłam i dostałam okres, mogę być w ciąży? wiem, że tabletki zabezpieczają przed ciążą bardzo dobrze i blokują owulację, ale to pytanie jednak mnie nurtuje. Bo ostatnio wczoraj zauażyłam takie objawy u sibie własciwie to 2 dni temu kłucie w podbrzuszu, czasami robi mi się duszno nagle i troszkę słabo nie mdleję)i piersi mnie trochę bolą (jak brałam tabletki też mnie bolały bo to pewnie od tabletek) mam już 5 dzień okresu i już prawie mi się kończy. Ale czy napewno wszytko jest Ok? proszę o odpowedź będę wdzięczna bo trochę się denerwuję :(

Gość klopsik_
proszę niech mi ktoś odpowie :(

Gość klopsik_
:(:( czy są szanse, że ktoś mi pomoże? naprawdę martwię sie.

Gość malutka3693
Klopsiku... te objawy moga byc spowodowane poprostu okresem albo hormonami ktore przyjmujesz...:)... mysle ze nie jestes w ciazy... jest to niemozliwe...:) ps. objawy ciazy sa po 5 lub nawet 7 tygodznich od zaplodnienia...

jezu... jezeli przyjełas pierwszą tabletke w pierwszy dzien okresu to zabezpiecza Cie juz od samego początku ! zresztą piszesz ze okres masz ;/ nie jestes w żadnej pieprzonej ciązy, po co łykasz tabsy skoro sie tak srasz? bez sensu sie truc...

Gość klopsik_
Ale gdzieś czytałam, że dziewczyn pomimo, że brała tabsy zaszła w ciąże...nie wiem może to była prowokacja...:( No nie wiem być może jest tak jak napisała malutka... Nie przejmowala bym się tak bardzo tylko chłopak spuścił sie we mnie po 6 tabletc i po 14...nio nie wiem :( pewnie jesem przewrażliwiona, ale dziękuję za odpowiedzi. wolę dmuchać na zimno.

Gość ja niewiem no niewiem
to powiedz po jaka cholere bierzesz te tabsy i se wkrecasz?????chyba jak jest napisane, ze sa antykoncepcyjne to chyba sa, nie?? czy jak jesz biala czekolade, to se wkrecasz ze to gorzka???:o :o :o

Gość klopsik_
łykam te tabsy żeby nie być w ciąży :| ale przecież różnie może być zwłaszcza, że to moje pierwsze tabletki w życiu! Pozatym nigdy nie miałm objawów takich jak zawroty głowy jakieś bóle w brzuchu zwłaszcza, że to 5 dzień okresu. Nie najeżdżajcie tak na mnie. Zapytałam się tylko...\bo ponoć dopóki nie zje się pierwszego opakowania to skuteczność wynosi 80%. Dziękuję za wszytkie NORMALNE odpowiedzi.

Gość ja niewiem no niewiem
no to idz do lekarza przeciez, skoro sie po nich zle czujesz! a nie takie domysly, co mi jest, a moze ciaza, a moze nie, a moze i moze...przeciez nikt tutaj nie jest wrozka i nie siedzi w twoim organizmie!! 🖐️

Gość kinga22
jak dostałs okes to nie masz sie czym martwic a te objawy to moze przed okresem ja tez czasem tak mam to pa

takie objawy to normalka przy pierwszych opakowaniach tabletek ! okres masz ? masz ! przyjmujesz prawidłowo? tak ! ja sie za przeproszeniem przy pierwszym opakowaniu jebalam non stop i w ciazy nie jestem....

Gość klopsik_
Hehe dzięki dziewczyny to mnie uspokoiłyście :)