Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost in mind

Proszę o pomoc!!!!! MOCNO!

Polecane posty

Gość lost in mind

Zapomniałam, że musze kupic dzis tabletki anty a juz apteka moja zamknieta;( Czy cos sie stanie jak dopiero jutro wezme moja pierwszą tabletke?? Prosze o pomoc:(

nic sie nie stanie ....tylko rano pobiegnij do apteki :-P a poza tym sa apteki całodobowe-a w marketach czynne do 21 :-) pozdrawiam

Gość a powinnaś dziś wziąć
?? jełsi weźmiesz jutro to przez tydzień dodatkowe zabezpieczenia musisz stosować

Gość lost in mind
no dziś... ja to zakręt jestem... a cały dzien chodze i sobie powtarzam... mam recepte zostawioną w jednej aptece, wiec tylko ta pozostaje.... Ech:( Dziekuje za szybki odzew 🌻

Gość cytat z ulotki logestu
"postępowanie w przypadku, gdy pacjentka zapomniała o przyjęciu tabletki. opuszczenie 1 tabletki w pierwszym tygodniu. należy przyjąć tabletkę tak szybko jak to możliwe i następną tabletkę o zwykłej porze (nawet jesli oznacza to jednoczesne przyjecie dwóch tabletek). należy stosować dodatkowe zabezpiecznia antykoncepcji(metody mechaniczne) przez następne 7 dni. jeśli w tygodniu poprzedzającym opuszczenie tabletki utrzymywało sie stosunki seksualne, istnieje możliwość zajścia w ciążę, należy natychmiast poinformować lekarza."

Gość lost in mind
ech... wiedziałam ze kolorowo nie bedzie:(