Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kumpela kumpeli

Anglia - oskarżenie o kradziez!!! PILNE

Polecane posty

Gość Kumpela kumpeli

pisze tutaj nie na poza polska bo tu zwykle wiecej ludzi jest niz tam, wiec szybciej moge z Wami pogadac.. potrzebna mi pomoc, a dokladniej mojej kumpeli, co sie stalo?? - jak w temacie.. jest NIEWINNA , ale zostala oskarzona o kradziez torebki.. wiecie czy jest mozliwosc bezplatnego adwokata czy tzw adwokata z urzedu, trudna sprawa, bo przeciw niej sa dwie przyjaciolki a ona na prawde tego nie zrobila, 1grosza by nie wziela komus a co dopiero torbe :/ jesli macie jakas wiedze zw z tym tematm pomozcie.. !!!

Gość klopot666
Idz do zwiazkow zawodowych sa w kazdym miescie maja darmowych adwokatow, zapytaj w swoim zakladzie pracy .

Gość ksawery barszcz
A skąd wiesz, że tego nie zrobiła? Nie dawaj za nikogo głowy, bo możesz ją stracić.

Gość klopot666
to mnie nie interesuje , chce adwokata za darmo , jak sciemnia to trafi za kratki.

Gość Kumpela kumpeli
ale nie chce narazie mowic o tym w pracy zeby jakis niepotrzebnych bzdur nie bylo :/

Gość Kumpela kumpeli
wicie, sa ludzie ktorym sie na prawde ufa... i wiem,z e moga byc mysli, ze nie wioerzy sie tak do konca.. a ja nie prosilam o sadzenie jej, tylko o rady w zw z adwokatem lub jakims pomyslem na wyegzekwowanie sprawiedliwosci..

Gość Kumpela kumpeli
*wiecie

Gość klopot666
Nic nie musisz mowic w pracy, poprostu zapisz sie do zwiazkow, udziela ci rady i tyle.