Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rude stworzenie

Żenujący poziom znajomości języków

Polecane posty

Gość rude stworzenie

Wczoraj miałam wolny cały dzień, no i mojemu znajomemu strzeliło do głowy, żeby złapać taksówke udawać turystów z zagranicy :D , no to idziemy na postój taksówek i mówimy do [ierwszego napotkanego taksówkarza "Do you speak english?", a on odpowiedział "Aj dont noł" ( czyli "nie wiem", choć jestem pewna, że chciał przez to powiedzieć "nie umiem" :D ) i po chwili wskazał na innego taksówkarza i powiedział "her... her spik dojcz! " i po chwili dodał "a czy wy, znaczy ten no, do ju spik dojcz, eeee... do ju spik german... german... germany spiking!" Wtedy zaczeliśmy się śmiać on się zdziwił, to poszliśmy sobie :D Lol...

Gość niemloda juzxxx
zalosni jestescie

Gość rude stworzenie
co żałosne? To pokazuje, jaki talent do tworzenia rzekomo angielskich zdań mają polacy :classic_cool:

Gość ja piedacze
o matyldziu, ale zalosne stwory, udawac turystow z zagranicy :D :D a nie pomyslalas sobie, ze mogliscie trafic na takswkarza znajacego jezyk, ktory z was by sobie zrobil posmiewisko?

Gość łojpaniedziejku
o ile mi wiadomo, w Polsce językiem urzędowym jest polski, więc jeśli ktoś chce się dogadać, niech się uczy :) a jak się nie podoba, to gudbaj:)

no ty jestes zalosna...oczywoscie twoj poziom znajomosci jezyka angielskiego jest perfekcyjny:o...widac ze nie masz co robic

Gość szkoda słów...
Ty jesteś żałosne rude stworzenie........, no i jeszcze bardzo głupiutkie :(

Gość trzeba bylo trzymac
ile lat mial ten taksowkarz ? tyle co przecietny polski taksowkarz ? 50 ? 55 ? czego od nich wymagasz ? sa w Polsce to i mowia sobie po polsku ! beznadziejna jestes :O

Gość trzeba bylo trzymac
zapamietajcie sobie >>>>> RUDE - FALSZYWE Jeden wlos rudy a juz sie nie wspomozesz nic a nic !

Komentujący tu są żałośni, a nie założycielka tematu. A nawet jeżeli zaczęła udawać Angielkę, zgadzam się z nią. Polacy w ogóle są beznadziejni.

Gość trzeba bylo trzymac
wyjechalas tyrac na zmywaku i juz jestes angielka ???? hahahahahahhaha polacy sa zalosni , masz racje ale TYLKO TACY JAK TY I TA KRETYNKA ZALOZYCIELKA TEMATU adios glupie pizdy !🖐️

ladylondon -->> ojj... beznadziejny komentarz.. odezwakla sie wielka emigrantka?? tez jestem poa granicami kraju.. mowie dobrze po angielski , francusku .. mino to zgadzam sie z wiekszoscia wypowiedzi tutaj.. nie wymagakjmy aby potencjalny emeryt biegle mowil po angielsku !!!! Poza tym, uwazam , ze poziom jezykow obcych u Polakow jest DOBRY.. wystarczy porownac nas z anglikami , francuzami czy hiszpanami..

Gość ciesz sie ze tobie rodzice
opłacali kursy i teraz mozesz przyszpanowac :O

Gość trzeba bylo trzymac
ot co ! brawo dla mojej przedmowczyni - trafila w sedno ! 98% anglikow nie zna zadnego jezyka . Znam przypadki kiedy angole nie wiedzieli ile jest 22-4 !! nie potrafili policzyc tego bez kalkulatora , wiekszosc z nich nie wie czy lis wykluwa sie z jajka czy sie rodzi . Ladylondon jest wlasnie na poziomi takich ludzi , WYZEJ SRA NIZ DUPE MA

Gość jaka ta mlodziez coraz
glupsza, moze pomyslisz ze oni sie uczyli rosyjskiego w szkole, a ty sie uczysz angielskiego i sie podjaralas ze umiesz jedno zdanie?polacy znaja jezyki jednak, w porownaniu do anglikow ktorzy sa analfabetami pod tym wzgledem

pomijajac fakt, ze angole nawet nie wiedza jak sie niektore ich wyrazy pisze.. to juz jest porazka... :O

Gość trzeba bylo trzymac
ten temat to byla prowokacja jakiejs miernoty intelektualnej :O

Gość Polacy tez nie umieja
pisac

Gość trzeba bylo trzymac
i nie potrafia przeliterowac WENSDAY bez patrzenia na kartke :O

Gość jaka ta mlodziez coraz
ladylondon- to ty jestes beznadziejna, nie ma nic gorszego niz laka ktora pojechala zarobic za granice i wstydzi sie ze jest polka, jakby tego bylo malo przytaczajac glupie bezpodstawne wnioski

Gość co to jest WENSDAY

Gość rude stworzenie
Nie uciekłam. Tylko co mam pisac, jak i tak zostane zbluzgana, cokolwiek napisze?

rude stworzenie -->> rada na przyszlosc... starszych nalezy szanowac.. nie narywac sie z nich z BYLE powodu.. Rownie dobrze moglabym Cie teraz zapytac np. o znajomosc podstawowych zasad projektowania domow.. Jak bys sie czula gdybym po drugiem zajaknieciu , badz bledzie zaczelabym sie smiac z Ciebie? Nie kazdy musi byc perfekcjonista dziewczynko.. Poza tym, Nasi Rodzice jakby nie patrzec to inne pokolenie , wychowane na calkowicie innych zasadach.. Liczyly sie dla nich inne wartosci za mlodu , niz dla Nas - Terazniejszych \"mlodych\" . Nie mieli takiego dostepu do ksiazek, komputerow (!!!) , wyjazdow zagranicznych w celu przeszkolenia jezyka.. itd. Przemysl to co zrobilas... Nie osadzam Cie , ze jestes zla , niedobra i takie tam.. ale uwazam , ze szacunek starszym sie nalezy , obojetnie czy jest to Twoja Mama, Tata, Taksowkarz , czy Kierowca autobusu..

Gość Ale za to taksowkarze
bardzo lubia obcokrajowcow. Woza ich bez konca po calym miescie :P