Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcebyczdrowa

lista dobrych produktów do jedzenia. dopisujcie!!

Polecane posty

Gość chcebyczdrowa

piszcie wszystko co dobre. zdrowe albo dietetyczne. wasze ulubione!

dobre i moje ulubione , raczej nie dietetyczne :classic_cool: 2 kg pieczarek obranych smażymy na masełku (nózki poodrywane od kapeluszy :P ) no i tak smażymy i smazymy a pod koniec smażenia do kapeluszy wkładamy kawałki sera topionego (najlepiej ziołowego) i przykrywamy pokrywką do momentu aż serek się rozpuści mniaaaaaaaaaaaaaaaaam ;) mój rekord to 4 kg pieczarek za jednym podejściem i zdychanie przez dwa dni :O 🖐️

Gość hejka*
teoria masz mistrza :D:D

Gość fder
ja z przyjemnoscia dowiem sie o jakiejs dobrej, ale dietetycznej potrawie. jestem na diecie i jets mi juz niedobrze od tego dietetycznego zarcia. tylko warzywa i warzywa...

Gość chce bliba
hm ja bardzo lubię ryż polany jogurcikiem.... Nie tuczy a syci

Gość Alihia
Dietetycznie-prosze bardzo: 1.Jajecznica z pieczarkami smarzona na oliwie. 2.Grochówka, ale nie kupna i bez boczusiu, 3.Wszelkie zupki, 4.Rybki np. zapiekane pod beszamelem

Gość Alihia
ha a teraz coś pysznego niedietycznego: Makaron ze szpinakiem, czosnkiem,serem feta, smietaną i serem żółtym na górze, wszystko razem zapieczone w mikroweli lub w piekarniku

wyszukałam w swoich ulubionych żartkach coś, co jest też dietetyczne: 1 pomidor w grube plastry i na 4 1/2 mozarelli - zotarelli (podłużnej) w grube plastry i na 3 garść czarnych oliwek na pomidorki sól na mozarelkę bazylię palce lizać i zdrowiutkie :)