Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja skorpionka

samoopalacz garniera

Polecane posty

Gość ja skorpionka

http://www.perfectfresh.com/foto.php?ex=1268 o ten. kto go mial i jakie ma wrazenia? naturalnie jestem baaardzo blada i nie opalam sie wlasciwie, ciekawa jestem czy bede po nim wygladac naturalnie wyprobowalam juz kiedys: j&j holiday skin- porazka, peno smug i zolta cera sopot ziaji- byl fajny ale sie baaardzo musialam starac zeby smug nie bylo a jak sie nie udalo to masakra byla zeby sie tego pozbyc no i podobno to cudo garniera jest wlasnie cudo, licze na wasze opinie i spostrzezenia :)

Gość Reda
Wybrubowałam wiele samoopalaczy i na 100 % stwierdzam , że dla mnie najlepszy jest samoopalacz L'oreal Sublime Bronze. Jest to przezroczysto-pomarańczowy gel,pięknie pachnie i nie zostawia zaciekow ani plam.Podczas mycia schodzi regularnie .Przy mojej białej karnacji nie ma odciena pomaranczowej opalenizny.Polecam

Gość ja skorpionka
Reda - dzieki za odzew :) a ile kosztje ten l'oreala?

Gość Reda
Jest dosyc drogi ale zależy od sklepu. Tylko nie myl go z mleczkiem. Ten samoopalacz jest w przezroczystej tubie, po zastosowaniu rownież pachnie bardzo ładnie a nie jak inne technicznie. W drogeri natura jest w cenie około 42 zł natomiast w Realu na stoisku kosmetycznym możesz go kupic już za 32 pln

Gość Reda
Loreal z seri Dermo - Expertise, nazwa Sublime Bronze- Gel autobronzant + effet lissant

Gość ja skorpionka
ciekawe ciekawe ale nie wiem czy zel sie lepiej rozprowadza niz mleczko w sprayu(jak ten garnier)?

Gość Reda
uwierz jest super , niezależnie od tego jak rozprowadzisz efekt jest super.Ja też nie wierzyłam dopoki nie zastosowałam.Rozprowadza sie swietnie, nie jest gęsty

Gość ja skorpionka
no nic, jeszcze i tak sie zastanowie- musze sie przyjrzec obu produktom w sklepie- "na zywo" dzieki :)

Gość Reda
Zresztą jak chcesz, wybor należy do Ciebie , ja tylko wyrażam własne opinie