Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olloo

która z waszazdrości jej urody ???

Polecane posty

Gość gibonka22
to czy nosisz pantofelki i sweter w paski nie zależy od tego, czy kupujesz w dobrych sklepach, tylko czy masz gust. w "dobrym sklepie" nie kupisz sweterka w paski ?? :-D

Gość gibonka22
ja znam sporo takich o ładnych twarzach. niestety moim zdaniem taka "oprawa" szpeci te twarzyczki :-(

A co ma do tego swterer w paski? To dla ciebie symbol obciachu? A dla mnie symbolem obciachu sa spodnie z opuszczonym krokiem do kolan, albo pokazywanie tłustego brzucha spod bluzeczki

Gość gibonka22
koleżance chyba bardziej chodziło o to, że obowiązuje tam jednolity styl, po prostu spend klonów, a nie czy to kicz czy nie..

Gość to ta sama
jakaś niedowartościowana małolata "pożyczyła" sobie fotki na potrzeby www.fotka.pl:D

Wawiak:P Po pierwsze: nie przeklinaj :P To nie świadczy o Twojej klasie. Po drugie: Mieszkam w Warszawie od urodzenia, więc wiesz:D Widzę, że Ty nieraz lądowałeś twarzą miedzy czyimiś pośladkami i oglądales z bliska zawartość ostatniej części jelita grubego?:> Po trzecie: Czytaj ze zrozumieniem. Nie napisalam, ze wszyscy tak chodzą ubrani w Warszawie czy gdziekolwiek indziej, po prostu jest specyficzna grupa dziewczyn podobnych do tych na zdjęciach, tylko najczęsciej w nieco gorszym wydaniu. I nie mam nic do panów w swterkach w paski ani w pantoflach, takich czy innych. To była tylko taka drobna uwaga na margiesie co do cudnych dresiarskich imprez w Warszawie. Byłam na jednej, ale w zwiazku z pewną impreza. gibonka22>> :) dzieki za zrozumienie:)

Gość zazdroszczę...
Ubieram się normalnie, bo mam kobiecą sylwetkę i w jeansach za grubo wyglądam, wszystkie te kurteczki, które one noszą, na mnie byłyby za ciasne. Gdybym miała taką figurę, to nosiłabym takie ciuchy, jakie one noszą. Może po części byłabym taką wyrośniętą Lolitą. Ale już tak jest, że jak raz człowiek przytyje, to potem trudno mu wrócić do starej wagi.:( Albo powiem więcej: osiągnąć taką figurę, jaką one mają.

Gość szogaszoga
jaki to jest platynowy blond? mi sie te dziewczyny podobaja, ale na stronach typu fotka widze tylko ich podrobki, wywalajace cycki w pozycji na dachowca

Gość rzeczywiście musisz być
nieco większych gabarytów skoro one są dla ciebie obiektem zazdrości w kwestii figury:O

Gość pumeksol
a ja prawie każdemu zazdroszcze czegoś :P nie no żartyuje. śliczne są te panny. w ogóle to mam kmplexy :/

Gość szogaszoga
uuu nie wchodzi to nie ma dostepu do galerii

Gość wiki_19
hmmmmm... pewnie że zazdroszcze... ale ja osobiście wole być taka jaka jestem ... Mam chłopaka i wiem że mu się podobam... :) a jak bym była taka zajebista jak ona to miałabym poczucie że jest ktoś ze mną bo tak wyglądam... TAKIE LASKI NIE DOWIEDZĄ SIĘ CO TO JEST PRAWDZIWA MIŁOŚĆ !!!!!!!!

Gość pawwweel81
dziewczyny idealne: wysokie, zgabne- z piekna figurą! fajny, imprezowy, seksowny styl ładne włosy ładne oczy, zęby, buzie są fajne, bo mało jest dziewczyn IDEALNYCH- jak już jest zgrabna, ma brzydką buzie...jak ładna to zęby krzywe... a te tutaj- nie znajdzie sie w nich nic brzydkiego

pawwweel81>> Fakt. Na zdjęciu nic szpetnego nie widać, ale zapewniam Cię, że conajmniej polowa Polek może zrobić zdjęcia podkreślające ich zalety;) poza tym te dziewczyny (nie piszę o modelkach) są dość niskie, gdy patrzę na ich figury i mają dość pełne uda;) Rysy twarzy mają ładne, ale zapewniam Cię, że cera szybko straci blask i pojawią się zmarszczki. A włosy zaczną wypadać od utleniania... Ładne mają zęby:) Jak gwiazdy hollywodzkie:)

Gość pawwweel81
mnie sie zdaje, że są wysokie;> ile mają wzrostu wg. ciebie? bo 170 cm to wcale nie mało! grube uda? coś ty! kobieta ma mieć tyłek, cycki i uda:) taka wasza uroda...:)

Gość o jaaaa
ale laski! takich cudów nawet w tv nie ma!!

Fakt, kobieta powinna mieć kształty:D Wedlug mnie maja coś miedze 165-170 cm nie wiecej;) :):):) Jejku, już się przyzwyczaiłam do wysokich, bardzo szczupłych dziewczyn wszędzie... Fajnie, że znalazł się ktos, kto zachowal zdrowy rozsadek:) Ta ostatnia ma sliczne oczy, włosy:))

Gość kajjjutkkka
ale przeciez 170 to duzo! jak na dziewczyne

Gość niskie góra 160 cm
lampucery

Gość Tow. Markiewka
najpiekniejsza jest p. Joanna Senyszyn.

Gość magdaaaaaaaaaaha
dupiszonku a miałaś się ze mną na domy zamieniać a ja łazienke mam ładniejszą :-)

Gość angieee
No fajne są. Ja tam im zazdroszcze przede wszystkim kasy. Jakbym tam zyla w takiej Californii to tez bym sobie zrobila jakies zabiegi upiekszajace i powiekszanie ust,implanty, wlosy doczepiane. One to wszystko maja na sobie dlatego miedzy innymi tak wygladaja :D

Gość EEEEEEEEEEEEEEEE
moze i ladna ale sztuczna i wyglad sie nie powinien tak liczyc jak charakter no ale w koncu zyjemy w dziwnym swiecie

Gość angieee
Tak sie jeszcze im przygladam i widze ze duzo im dają te sztuczne zęby, chyba maja jeszcze doczepione rzęsy. Kurde fakt ze maja ladne rysy twrzy ale do tego sa na maxa zrobione

Gość bardzo ładne
są te dzieewczyny, tylko ten okropny makijaż je strasznie szpeci. Tapeta na maksa, rzęsy sztuczne. Na pewno bez make - upu wyglądałyby ślicznie. Wszystkie ubierają się taksamo i tak samo czeszą - tragedia. a co ta blądyna napisała w zainteresowaniach, to po prostu niezły ubaw: I'm just a fun girl that likes to have fun and hang out on the beach, party with friends, and all around just have a good time!!! Amber's Interests Athletic guys, The all around Tall dark and handsome guy, and blonde haired blue eyed boys are cute too.:) Thats what type of guys i like~* Things i like to do are hang out with friends, party, go to the movies, go out dancing at the clubs, meet new people, chill on the beach, ect.