Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Dziewczyna..

Pomożecie?..............

Polecane posty

Gość ..Dziewczyna..

17 lat od 4 lat wymiotuje. W miesiącu czasem waga waha mi się o 8kg, nie potrafie normalnie schudnąć... I mam dosyć. Czuje się taka paskudna :( I mam straszny żal do siebie, że nie potrafie utrzymać wagi. Ale... No właśnie nie umiem przestać 😭... Nie chce już tego. Mam dosyć. Tego wszystkiego, bo to nie chodzi o samą wage. Czasem wymiotuje, po prostu... wstyd się przyznać. Bo się lepiej czuje. :( To żałosne - wymiotuje, bo to sprawia mi w pewnym sensie przyjemność, znikają na chwile kompleksy...

Gość ..Dziewczyna..
Nie wiem co zrobić, żeby przestać. Może któraś z was wie jak z tego wyjść? 😭

Gość jeste chora dziewczyno
tylko pomoc specjalisty jest w stanie Ci pomoc

Gość Roxi 23
A rozmawialas o swoim problemie z kims z rodziny, kolezanka, ktora pomoglaby ci wybrac sie do lekarza bo jestes chora i jest to nieuniknione, jezeli chcesz z tego wyjsc.

Gość login23
biedna jesteś :( musisz koniecznie zgłosić się do lekarza

Gość ..Dziewczyna..
Dzięki :(:(

Gość ..Dziewczyna..
Bmi aktualnie ok 19-20. Nie wymiotowałam już pół roku :).......... i przytyłam przez to... Chwilami moje BMI jest poniżej 17... ale ja chce schudnąc NIE wymiotując. I na stałe. NIE WYMIOTUJĄC. Może powinnam to napisać na forum diety, ale tam od razu by mnie zjechali... :( Znacie może jakąś książke... Strone www... Albo dobre forum gdzie są dziewczyny takie jak ja (bo obawiam się że nie ma)... Nie chce stron pro-ana. Chce z tym skończyć ale równocześnie schudnąć z 10-15kg. No dobra 10 wystarczy. :]

Gość latka
z takim problemem do psychologa. Moja siostra jest psychologiem i wiem od niej, że wasz problem to coś więcej niż chęć zgubienia paru kilu !!!

Gość azika
Dziewczyna a jak ty to robisz ,ze udaje ci sie wymiotowac,bo ja juz pare razy to robiłam i tylko troche zwymiotujje i dalej nie moge

Gość ..Dziewczyna..
Nie chcesz wiedzieć azika. I nie polecam.

Gość Mała Miy
wiesz, że tu właściwej pomocy nie otrzymasz-jesteś b.wrażliwa, dobrze by Ci zrobiła wizyta u psychologa. Nie trzeba skierowania. Na prawdę. Masz zbyt duży ciężar aby go sama dźwigać.

Gość Koniecznie musisz
porozmawiac o swoim problemie z rodzicami i MUSISZ IŚĆ do psychiatry i się leczyć. To powazna sprawa, jak predzej zdecydujesz sie na leczenie tym lepiej dla ciebie, pozdrawiam

Gość KubaAa
Autorko musisz to przemyslec i zdecydowac czy sama z tym sie zmierzysz a ty kim kolwiek jestes nie czepiaj sie ludzi Miśka olej ta osobe widac ze zle wychowana