Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie......

Firma kurierska

Polecane posty

Gość Mam pytanie......

Facet dzisiaj ma przywieź mi pewne kupione prze ze mnie rzeczy. To są dwie duże, ciężkie przesyłki. Uparł się przyjechać kiedy nie będzie w domu mojego męża, a prosił żeby ktoś pomógł mu to wnieść. Tłumaczyłam, że jak tak, to musi przyjechać później ale się uparł, że nie może. Mówię mu, że ja mu nie pomogę, a on na to że trudno, to mi zestawi z samochodu i zostawi przed blokiem. Powiedziałam, że chyba jego obowiązkiem jest dostarczenie paczki do mnie, a ja przecież pod blokiem nie mieszkam. On twierdzi że nie. Może ktoś wie jak to właściwie jest? Niestety nie wiem jaka to firma, bo bym chętnie do jakiegoś szefa zadzwoniła i się spytała.

Gość nie wiedziałem
że zestaw "Chocalate Intruder" jest taki ciężki

ja wczoraj tez czekałam na paczkę ważącą 31 kg kurier sam mi to wniósł do domu nawet nie pytał czy ma to zrobic czy nie, taka jest po prostu usługa, ze ma to dostarczyc a jak za ciężkie dla niego to niech przyjedzie wtedy kiedy ktoś jest w domu chyba celem jest dostarczenie nie?! zadzwon do tej firmy, jak masz numer nadania to podaj i powiedz na kiedy chcesz paczkę. Jest taka konkurencja na rynku, ze marudzenie z ich strony jest wrecz zenujace:) Powinnas sie umowic z kurierem i juz:)

ja kiedys mialam podobna sytuacje i w Mastrelinku powiedzieli mi, ze kurier ma obowiazek dostarczyc paczke do mieszkania i to jego problem jak sobie z tym poradzi. Tak jest w Masterlinku, nie wiem jak w firmie na ktorej kuriera czekasz... Zadzwon na infolinie i zapytaj, a dopiero pozniej gadaj z kurierem.

Gość po pierwsze kurier ma
obowiazek dostarczyc paczke o godzinie ktora dla Ciebie jest odpowiednia, po drugie dostarcza ja do domu. Jezeli facet tak sie zachowuje zadzwon do niego i popros o telefon do jego szefa.

Gość Mam pytanie......
No właśnie mi się tez tak wydawało. Ja się nie dziwię, że on sam tego nie wniesie, bo to duże jest i ciężkie do niesienia przez jedną osobę. Ale to jego podejście że nie musi do drzwi to mnie zaszokowało. Chyba zapytam sprzedawcy i zadzwonię do firmy niech wiedza jak sie spisuje ich pracownik. Dziękuje Wam bardzo za odpowiedź!